![]() |
Re: Mazda Xedos 6 1.6 16 valve swap 2.0 v6 24 v
ce sa fac ma dolb plictiseala ma omoara :-)si asa mai imi trece cateceva prin cap si imediat pun in practica:-)
la inceputu lui august vin |
pai daca te trece plictiseala si nu stii ce sa ii mai faci iti zic eu ce:)
Gaseste pe cineva sa iti faca sticla clara la faruri si proiectoare ca din cate vad la tine e striata si da naspa cu xenon sau oricum da naspa la o masina asa frumoasa :) Si inca ceva..gaseste pe cineva sa iti faca o sticla cu un design anume la stopuri + sa iti monteze leduri in stopuri! Aici in ro se face cu 200 euro lucru de calitate. Dau bine stopurile asa negre dar in acelasi timp dau impresie si de ieftineala:) Bafta ! |
pai pana acu n am gasit pe nimeni sa mi faca asa ceva{daca ai sti de cand caut} aici ma gandeam sa fac eu treaba asta dar nu stiu cat de bine mi ar fi iesit ,pe spate ma gandeam sa mi iau niste lampi cat de cat asemanatoare cu ale mele si sa le modific pe ale mele ,dar daca zici ca gasesc pe cineva cand vin acasa o sa fiu sigur un client fidel
sti tu pe cineva care se pricepe?? |
cauta aici pe forum ca sigur gasesti !
|
Am urmarit topicul de la inceput, chiar eram curios sa vad daca ii intorci postul lui rookie si o sa faci ce ti-ai propus. Super tare a iesit, mult mai misto culoare, dar dadea bine si pe negru mat.
|
Quote:
masina de moment am ramas fara ea vreo 2 zile :sad:8) |
Frate m-ai dat pe spate :))) ce pot sa zic,era frumoasa si neagra,dar nici cu verdele nu`i sta rau deloc;)
Nu pot sa zic decat ca ai gust bun la ce ai facut pana acum la ea;),imi pare bine si ma bucur pentru tine,pentru ca in proportie de 95% tu ai facut totul din cate am vazut! Spor la treaba in continuare si sa ne tii la curent ... ca eu la a mea stagnez momentan:shock: Si un mic sfat si totodata intrebare: De ce anume vrei roti mai mari?Niciodata n-am inteles lucrul asta "pune-i frate roti MARI" Pai,avantaj ar fi ca uneori se vede mai frumos ... Dezavantaje?!: planetare,buscaraie,caseta,volan greu ... :( |
kidule nu ca vreau roti mai mari ,am zis ca as pune unele mai mari ca sa astup distanta aia care o am intre aripa si roata pt ca masina pare joasa dar acolo imi ramane o distanta cam mare intre roata si aripa,stiuca sunt multe dezavantaje daca pun mai mari dar sa vad poate daca imi pica in mana ceva sa mi placa mai frumoase ca astea de le am o sa le schimb daca nu raman astea
|
7 Attachment(s)
in sfarsit am gasit si bara intre amortizoare pe spate am facut setu complet fata spate vreau sa vad daca se simte ceva in curbe:-)daca sta mai bine ca inainte
si ceva poze cu desenele de le am pe ea ,au fost puse provizoriu pt ca masina a rulat intr un clip video de fapt o reclama dar sincer nu stiu la ce pt arabi era video ul:rolleyes2 parca arata mai drifting asa :lol: |
arata super masina
|
Quote:
saptamana ce vine cred ca o sa incerc sa o las un pic mai jos si sa i pun niste suspensii mai rigide sa vad ce gasesc8) cam belea dupa aia cu barile :???: |
janteeee..neaparat GENTI :D:D:D
|
Quote:
|
Felicitari... extraordinara masina asta:) una din singurele masini cu 4 usi care imi place:P si te descurci extraordinar cu tuningul ai mana buna.poate un singur sfat tias da dar mai bine imi tin degetele in frau caci nu am experienta in lumea tuningului sfatul meu ar fi sai pui un spoyler sau stabilizator sau cum i se spune:))(asta in cazul in care nu ai deja)http://www.mazdaxedos6.com/friends/Daniel_Weiss-4.jpg
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning