![]() |
Re: EOS - 2.0 FSI
Salut... nu pot decat sa apreciez EOS-ul si efortul atat financiar cat si sentimental :) ... daca vin si eu cu un sfat sper ca nu te superi :D ... e superba dar volanul daca l-ai schimba cu unul de un GTI sau ceva mai nebun ... interiorul ar fi si mai superb ...
Cheers si spor la modificari ! |
am facut un filmulet cu evolutia masinii,cap coada :) o sa tin cont de sfaturile voastre ,dar momentan inca ma gandesc in privinta montarii de lambo doors https://www.youtube.com/watch?v=XnHIthHLuJs
|
acum cateva seri mi-a fost sparta masina prin colentina..rog cine aude ca are cineva de vanzare un dvd player panasonic cu ecran retractabil,model CQ 5005 parca ..sau 5000 si ceva ..rog sa ma anuntati...ofer recompensa,aveam casco,numai ca vreau sa vorbesc si eu cu hotii daca am cum.. :) 0764 899 111
|
imi pare rau de vesti...poate itzi ppui un ecran de 7 integrat:)
|
or sa apara modificari la interior,daca tot am bagat masina in service:) mi a fost spart geamul lateral dreapta(cu toate ca aveam folie) cu ajutorul unei rangi cred,si mi au indoit si stalpul dreapta ,mi au facut haos in interior..in max 3 saptamani sper sa fie iarasi un eos superb :) unitatea dvd oricum va fi diferita,mai noua,mai buna,mai frumoasa :d
|
niste nu merita discutie....romani imputiti,poate o sa ii prinzi...sunt sigur ca va fi iar cel putin la fel de frumos daca nu chiar mai frumosbafta in continuare
|
Quote:
|
in seara asta iau eos,e gata exteriorul,am reparat daunele produse de cei care mi au spart masina,maine o bag la facut interiorul si tre sa vina dvd ul cel nou.urmeaza poze zilele astea :D
|
dar la interior ce daune au fost ? in afara de dvd`ul furat...
|
pielea facuta varza de la cioburi si bordul zgariat prin unele locuri.este ok acum tot interiorul,mai putin dvd ul care nu ma pot duce sa-l montez,din cauza zapezii,pt ca sunt blocat in parcare:))
|
pai si cine tea pus sa ai masina de iarna cu garda 3cm? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
lasa frate ca sapt viitoare sigur fac cumva si ies =))
|
masina este gata,noul dvd este superb,iar astazi am facut o sedinta foto de nota 10,in vreo 2 zile vin si pozele..sunt criminale va promit
|
Quote:
|
...si asteptam...si cam cu asta ramanem pe ziua de azi :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning