![]() |
arunca-ti NFS MW si pe urma aruncati ochii aicea :evil:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=295511#295511 |
tare rau faza cu \"toll booth\" k tre sa treci cu viteza cat mai mare prin taxatoarele alea :lol:
|
3 Attachment(s)
marfa rau jocul si mod-ul cel nou cu speedtrap :D asta conduc acum....
|
1 Attachment(s)
*** k le-am confundat.. de speedtrap vroiam sa zic si eu k la tollbooth e pur si simplu cursa contra cronometru..
my ride :arrow: |
kolegule sicner ma dezamagesti...:(....scoate draq kitul alah k e oribil....ps:si eu am tot supra..pe langa un rx8...
|
sa va prezint garaju meu...
subaru impreza wrx sti clio v6 mitsubishi evo VIII lamborghini gallardo |
prezinta-ne si poze cu ele :P
|
Cat % ati facut? Eu 30% si am:
Clio V6 - asta il conduc acum si merge marfa rau Punto Mai incolo va pun si cateva poze!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
adica tu ai 768 RAM??
eu am terminat 20%, umblu cu clio v6 de mai sus si mai am un rx-8 de la gagica aia de pe locul 12 parca.. restul masinilor le-am vandut, castigasem aproape toate masinile concurentilor (golf 5gti, supra, eclipse). acum e un bulangiu 'baron' cu un cayman, p-asta abia astept sa-l castig :P |
dar voua cum v-au dat masinile celor pe care ia-ti batut?! mie nu mi mi le-a dat si acum l-am batut pe Earl (9) cu Evo VIII. Mie nu mi-au dat masinile alora.
|
Trebuie sa iti alegi tu din markere-le llor ceva si daca alegi pe alea cu semnul ? ai sansa sa iti zica PINK SLIPS si surpriza da-i o fauga la garaj si priveste ce masini ai acolo ....
P.S. eu aleg doar markere-le cu semnul intrebarii :D |
3 Attachment(s)
Eu am ajuns la 3 pe blacklist numai cu 4x4 adica Evo si Sti cu toate modificarile la motor inclusiv bonusurile,Acum e mai greu,sper sa ajung sa ma bat cu locul 1 pana diseara
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning