![]() |
Re: PRODUCERE PIESE DIN FIBRA DE CARBON, ACUM SI IN ROMANIA
Sunt gata restul pieselor? Ai zis ca sambata cel tarziu le am...
|
astazi e JOI, astept si eu o piesa, sau cel putin un semn cu stadiul in care se afla ;)
|
A mai trecut o saptamana...
|
se pare ca de vreo cateva zile...nici eu nu mai dau de acest personaj ...nu raspunde nici la tel...nici la SMS...
|
teapa ca teapa.. dar eu am ramas si cu piesa la el si nu pot sa montez fata de usa la loc fara maner.
|
ok, trecem la planuri mai agresive..poate s`a saturat sa faca afaceri in romania...si nu stie cum sa zica...
|
Same here... i-am dat si banii in avans... 50 EUR pentru o rama de casetofon 2 DIN (Alfa 156 2.0 JTS - 2002 - Nu exista 2 DIN aftermarket ca sunt ceasurile) ... i-am zis ca nu-l grabesc... acum i-am cerut piesa sa o fac eu.
E piesa la el de luni de zile. La telefonu nu mai raspunde de vreo 3 luni Da' si cand ii gasesc atelieru' :twisted: |
eu mi`am recuperat piesel ...neterminate ...si intr-o stare destul de proasta duminica seara ...
sincer merita super bataie...din pacate eu de ani de zile ma stapanesc cu succes ...banuiesc ca din fericire pentru el recomand ca acest post sa nu mai fie sticky ...a dat prea multe tzepe... |
Deci....moderatorii.....unde sunteti???
Acest individ a tepuit o gramada de lume si ...nimeni nu ia atitudine....bine ca pe mine ma luati in bete cand spun nu stiu ce aberatie!!!!!! |
eu l-am dat in judecata ... i-am dat si carbon si piesele si sa faca si pt un baiat cu un mini cooper ...si pla a plecat se da plecat prin canada... daca vreti sa-l facem si noi cum ne-a facut si el pe noi ... sa-mi dati un pm ... trebuie sa dati doar o declaratie ...restu... sa stea dupa gratii ! astea sunt datele lui *** george valentin dumitrescu cetatean cu dubla cetatenie romano-canadiana domiciliat in str. chilia veche nr 3 bloc td16 scara A ap 13. si canada 126 citadel crest park nw calgary alberta t3g4n1 posesor al carnetului de conducere 145429-007 emis in 28 dec 2007 de autoritatile canadiene ***
pana acum am cativa baieti dar mai vreau inca 3 -4 ca sa il salte politia mai repede!!! |
Cum il dai in judecata? Ai documente, contracte semnate de el?
Am o piesa pe care probabil nu o mai recuperez desi am platit totul asa cum a vrut el de la inceput. Piesa respectiva o sa incerc sa o cumpar de la subaru si probabil ca o sa ma coste enorm... |
Quote:
|
nu am timp de pierdut cu avocati
mi-a mai ramas de recuperat un ornament de la o usa si nu pot sa pun fata de usa la loc pana nu am ornamentul respectiv |
Quote:
daca te mai intereseaza : https://forum.4tuning.ro/578-anunturi...ml#post3194279 |
Quote:
ba tu esti un hot ordinar care o sa primeasca dupa cum i se cuvine! Nu ma mai intereseaza acest subiect, dar pentru cultura generala a tuturor, si pentru a va lumina despre cat de usor sunteti manipulati de niste ratati! Prin octombrie ma tot batea la cap un baiat Cornel ca cica vrea si el sa se bage sa lucram impreuna. I-am zis ca daca vrea, sa bage niste bani sa luam un spatiu mai frumos care sa-l amenajam cum trebuie ca sa facem treaba buna si eficienta. Omu ca da ca da, ca un prieten de-al lui are vopsitorie si sa luam un spatiu langa el ca sa ne dea piesele cu lac si sa iasa totu super... Am luat spatiu, mai mare decat trebuia dar asta e, si ne-am pus pe treaba. Mai mult eu, dar in fine. Lacu la prietenul lui iesea ca curu, treaba mai mult o faceam eu si nu se facea nimic.... A venit iarna, aproape ca nu mai eu faceam treaba, asta venea si el cateva ore, mai freca un pic o piesa doua si se cara ca are treaba cu fisu... Au venit facturile, si asta ca nu stie daca sa mai facem ca nu vin bani, ca nu iese lacu si ca el s-ar lasa, desi nici nu amenajasem acolo spatiu macar. Ca se gandeste ca tralalala, aia au pus sigiliu si aia a fost! Si asta prost, eu ma intelesesem cu omu sa-i dam parte din bani si sa ne lase sa terminam lucrarile incepute, dar asta s-a dus dupa si a vorbit si l-a ofticat pe administrator si ala s-a ofticat si a vrut toti banii din urma imediat plus pe 3 luni cum era in contract. Eu nu aveam de unde sa bag mii de euro pt asta, si am luat ce s-a putut si am dat inapoi la oameni. am reusit sa iau piesele aproape tuturor de acolo, in afara de consola lui mihai si un eleron al unui baiat cu un mini. I-am dat datele de contact ale lui cornel ca sa si-o recupereze, daca n-a vanduto in timpu asta! De ce zic asta? ca baiatul asta cornel, si cu baiatul asta care zice ca ma da in judecata s-au pus pe afaceri intre timp, si au inceput sa vanda din lucrurile care au ramas in urma. Da da, baiatu asta onest eugen care face predici de moralitate in gura mare, s-a apucat sa VANDA piesele si probabil sculele care a trebuit sa le las in urma desi nu are NICI UN DREPT fiindca nu a avut nici o legatura cu mine ;) https://forum.4tuning.ro/578-anunturi...nd-eleron.html Si hai sa continui! Din ianuarie m-am rugat de el sa vina sa-si ia piesele! Si???? Hai sa va zic si povestea asta. Deci, inainte de craciun, baiatu asta eugen, care e fratisu lu nasa lu fisu lu cornel asta cu care ma bagasem, zice ca vrea 3 piese de interior facute. Ok. Noi nu mai aveam carbon ca asteptam sa mai primesc deacasa, asa ca cornel si eugen se inteleg intre ei ca eugen sa ne dea 2m de fibra de carbon, un metru pentru piesele lui, si un metru pentru niste piese care le mai aveam de facut. Un deal cat se poate de prost, ca pentru 40 de euro cat valora metrul ala de carbon, sa faci 3 piese mari e cam bataie de joc, dar am inchis ochii ca asta e, daca ei sunt cat de cat familie pana mea.... De aici devine si mai comic! CULMEA, EU se intelegea sa fac toata treaba la piesele astea desi se intelesesera intre ei (si da sa zicem ca eu am fost de acord) si normal era ca cornel sa ajute nu, ca doar suntem impreuna. e bine pe vremea aia ningea si era frig, si in timp ce george degera ca prostu in spatiu ala neincalzit, altii stateau frumos acasa. A trecut craciunul si anu nou, si ne-am trezit cu sigiliu la usa. nu conta ca acuma nu aveam unde sa mai fac nici un pic de treaba, baiatu eugen incepe sa urle ca i-am promis si ca nu-l intereseaza, si normal, la mine ca cum ziceam eu eram ala care se ocupa de partea de munca.... Ce face jegosul asta de mine, incearca sa-i faca printului piesele in bucatarie si pe balcon in cacareaza de apartament de 2 camere... Asa de imputit am fost, ca mi-am facut casa un cacat, pentru un om de doi bani. Si normal ca n-au iesit bine piesele, cum sa iasa ceva cum trebuie cand faci pe jos in balcon in frig???? Da nu conteaza, chipurile i-am promis omului si poate sa cada si ceru ca lui nu-i pasa 8) I-am zis sa astepte nitel sa rezolvam ceva cu spatiu, pe timpu cand nu era asa de groasa treaba si ne mai puteam intelege cu omu ala. Ti-ai gasit cu cine sa vorbesti. Asa ca fratilor, am facut cat de mult am putut in condiitiile care le-am avut, am recuperat ce s-a putut din piese, si restul am sperat ca o sa le dea cornel inapoi cum a zis cand i-am spus ca nu mai am ce sa fac si tre sa plec, si ca sa rezolve daca poate sa ia lucrurile deacolo si ca ii voi returna banii la vara cand vin in tara.... aveam 4 lucrari de terminat: piesele de smart ale lui danny80, manerul lui taz, consola double din a lui goofootz, si eleronul de mini. Pe danny80 am reusit sa ii termin grila de la masca, masca din fata si consola de la frana de avarie trebuiau doar date cu lac, si erau 4 manere de usa mici care nu am avut timp si cum decat sa le invelesc in carbon, deci mai trebuiau netezite si date cu lac. Manerul lui taz si el are nevoie de un pic de lucru, dar am avut grija ca partea importanta, carbonul sa fie facut! Pentru piesa de mini nu e nici o scuza, m-am chinuit la ea o gramada si nu iesea cum trebuie, dar cornel il stia pe baiat si avea numarul lui, deci faptul ca incearca sa o vanda e tipator la cer si zice totul despre aceste personaje. O singura persoana nu are piesele, din incapatanare si prostie, si aceea este acest eugen. Am zis ca hai sa ii iau piese noi in locul alora care mi le-a dat (desi el vroia oricum sa le inbrace el singur in carbon si rase cum erau erau tocmai bine pregatite pt invelit), da nici asta nu l-a multumit. M-am certat cu el la telefon o ora si omu NU A VRUT sa zica ce model de 206 are ca sa iau piesele care trebuie, doar o tinea pe-a lui ca vrea piese identice si nu-l intereseaza. Asta UNA. Dupa ce am plecat, i-am zis sa vina macar sa-si ia piesele ca le-am lasat cu un baiat, si ca ii dau 2 metrii de carbon cand ma intorc... au trecut doua luni si baiatu nostru face plangeri la politie da sa vina sa-si ia piesele mai greu... Ba SI MAI MULT, cica i-as fi furat 3000 de euro si ca are el un avocat sa faca niste hartii care chipurile sa dovedeasca asta si face plangere la politie!!! ASTA este Gusa Marius Eugen, spalator de masini care crede ca i-a pus dumnezeu mana-n cap si s-a scos acuma. E baiete, eu n-am nici o problema sa-i dau banii inapoi lu danny, desi oricum achitase doar parte din bani, si treaba era in mare gata, sunt deacord sa-i dau banii lu mihai pt consola desi aproape i-am terminato si o sa-i explic exact cum sa o termine el, pt ca e foarte simplu si foarte putin de facut... sunt ok sa-i dau banii inapoi si baiatului cu mini, desi pentru ce i-am facut m-a platit, si pentru eleron inca nu luasem nici un ban, dar e ok, as fi ok si cu asta in nesimtirea mea, dar tu baiete o sa platesti scump pentru toate! Nu mai e nici un dubiu ca tu si cornel m-ati sapat tot timpu! Tu ai inceput sa-ti strangi ce-ti trebuie ca sa te apuci sa faci si tu din carbon, ala a tras cu ochiu la cum se face dar a avut grija sa nu se implice prea mult ca treaba sa o ia incet in jos, dupa a asteptat cu chiria la spatiu sa vina sa puna aia sigiliu, ca incet incet sa ma scoateti pe mine si sa ramaneti voi. Ca sa nu mai zic ca carenele si capacele pentru motociclete probabil le-a vandut deja de cand eram inca acolo, ca nu le-am mai vazut dupa ce le-a luat acasa ;) Deci dragii mei, eu am incercat, de 3 ori, nu a fost sa fie... Imi pare rau pentru toti cei care au fost de treaba dar nu am putut sa-i ajut. TAZ si danny80, va spun sincer ca ati fost cei mai buni clienti care i-am avut in romania, ati fost intelegatori de fiecare data si ati fost mereu baieti! O sa am o surpriza pentru amandoi cand vin drept multumire! Va salut pe toti cei putinii care chiar meritati, care m-ati ajutat cand am avut nevoie, care m-ati sustinut si ati avut incredere. George |
All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2025 4Tuning