Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

Marson 04-10-08 16:30

Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]

Cred ca as putea eu sa iti raspund la intrebarea asta, fratele meu avand un stil mai sportiv de condus schimba cam in 4.000 - ii place sa faca vacuum in rezervor :D... cu schimbare in 2.000-2.500 mi-a luat cam 7-8% pe o medie de 1.500 km rulati in Berlin.

trafy-vr6 04-10-08 18:57

ok, multumesc frumos, eu am aceelasi motor pe o astra g si imi ia chiar si 10 in oras la 2500 ture maxim si un oras nu foarte aglomerat

VaLeX 04-10-08 19:11

acu ca am schimbat orasul, in Iasington nu stiu cat imi ia, insa nu o scot dupa amiaza ca e infernal traficul pe aici, astept sa se linisteasca putin, seara si in weekend e putin mai liber :) trafy , vre-o 8 imi ia la cum merg :) cam asa ..multumit deocamdata, poate odata cu studentia o sa'mi ia mai putin datorita bugetului redus , am sa'o calc si eu mai rar :D

ps . >:D< br0 :D

trafy-vr6 04-10-08 19:17

ai idee ce marime avem la difuzoarele din fatza ?

Marson 04-10-08 19:37

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1791958)
acu ca am schimbat orasul, in Iasington nu stiu cat imi ia, insa nu o scot dupa amiaza ca e infernal traficul pe aici, astept sa se linisteasca putin, seara si in weekend e putin mai liber :) trafy , vre-o 8 imi ia la cum merg :) cam asa ..multumit deocamdata, poate odata cu studentia o sa'mi ia mai putin datorita bugetului redus , am sa'o calc si eu mai rar :D

ps . >:D< br0 :D

...bro nu uita ca am mers cu tine timp de cateva zile si stiu stilul tau de condus... nu iti ia 8% nici daca opresti motorul si o lasi sa alunece singura pe strada :D... zii mai degraba un 10-13% :twisted:
...poate ca o data pe luna iti sponsorizez eu un plin si ai sa ai loc si de ceva "liniute" :)

Take care.

trafy-vr6 04-10-08 19:50

ce mi`as dori un frate ca tine:))))))

buddy_lexx 05-10-08 00:36

Quote:

Originally Posted by Marson (Post 1791992)
...bro nu uita ca am mers cu tine timp de cateva zile si stiu stilul tau de condus... nu iti ia 8% nici daca opresti motorul si o lasi sa alunece singura pe strada :D... zii mai degraba un 10-13% :twisted:
...poate ca o data pe luna iti sponsorizez eu un plin si ai sa ai loc si de ceva "liniute" :)

Take care.

mare greseala faci:))) l`ai invatzat cu benzina mai mariuse!!:D
asta ii ziceam si eu k poate ii ia in ext 8 :)) la mers mai sportiv...!stii cum se duce acu ..valeuu:))))
mor d ras..parca`mi aduc aminte cum zicea "eh...acu ca o plecat frate`miu...merg kalm...fara viteza...":)))))))))))))))

VaLeX 05-10-08 12:57

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1791969)
ai idee ce marime avem la difuzoarele din fatza ?

stiam insa am un "lapsus",buddy lexx stie :) si el are F
Quote:

Originally Posted by Marson (Post 1791992)
...bro nu uitam mers cu tine timp de cateva zile si stiu stilul tau de condus... nu iti 8% nici daca opresti motorul si o lasi sa alunece singura pe strada :D... zii mai degraba un 10-13% :twisted:
...poate ca o data pe luna iti spoorizez eu un plin si ai sa ai loc si de ceva "liniute" :)

Take care.

mi-am schimbat stilul de mers, intreaba-i pe pod si buddy cum mergeam dupa ce ai plecat, ca o mai forjam la o intersectie , asta e altceva :D + ca ziua e full iasu' si nu ma indur sa o scot pe strada, aseara am fost pana in tudor cu niste colege sa mergem intr-un club si la intoarcere i'am dat un pic ca erau foarte stresante ...si le-am calmat instant :lol:
astept sponsorizarea :D ai contul meu pe PM ;) :*
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1792015)
ce mi`as dori un frate ca tine:))))))

cred trafy ...:) cate a facut pt mine , multi si-ar dori :)
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1792555)
mare greseala faci:))) l`ai invatzat cu benzina mai mariuse!!:D
asta ii ziceam si eu k poate ii ia in ext 8 :)) la mers mai sportiv...!stii cum se duce acu ..valeuu:))))
mor d ras..parca`mi aduc aminte cum zicea "eh...acu ca o plecat frate`miu...merg kalm...fara viteza...":)))))))))))))))

si chiar asta fac bai cap de stiuca, cand am mers in ultima noapte ...n-am mers linistit ?:D ..atunci cand te credeai u soprana si faceai duet cu mp3'ul ? :lol:

ps. sunt pe rosu' , tre sa'i bag gaz :(

trafy-vr6 05-10-08 13:06

lol, acul meu s`a innrosit de la cat a mers pe rosu :))))) chiar daca i`as face plinu nu cred ca ar urca de rosu:))

VaLeX 08-10-08 21:25

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1793086)
lol, acul meu s`a innrosit de la cat a mers pe rosu :))))) chiar daca i`as face plinu nu cred ca ar urca de rosu:))

da, de cand a plecat fratele meu..si la mine se cam inroseste destul de des acul, dar na ..iti trebuie masina cand esti student ..te sacrifici :lol: :)

ps. daca e frigut afara , parca tuseste :lol: insa cand se incalzeste masina isi revine la normal, nu sunt probleme nu? :) adica e ceva normal ...aa..si aseara am incalzit-o rau :)) mi-am speriat prietenele ; buddy pod , stiu de ce :lol:

in rest e oke masina, fara probleme ; POD (iar se aude aia la intermediara, cand vin o urcam iar pe rampa , pisda masii :( ) ...

trafy-vr6 09-10-08 10:20

vezi si bujiile

=Virus= 09-10-08 15:30

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1791958)
acu ca am schimbat orasul, in Iasington nu stiu cat imi ia, insa nu o scot dupa amiaza ca e infernal traficul pe aici, astept sa se linisteasca putin, seara si in weekend e putin mai liber :)

Puteam sa jur ca tu esti, ti-am vazut masina pe forum! Daca vezi o astra f albastru inchis putin perlata cu mov ca iti face din faruri... well, that's me :D

VaLeX 09-10-08 16:58

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 1800728)
Puteam sa jur ca tu esti, ti-am vazut masina pe forum! Daca vezi o astra f albastru inchis putin perlata cu mov ca iti face din faruri... well, that's me :D

hmm..eu mai mult prin copou o ard , daca treci pe aici ..poate dam o tura (daca am benzina) ...ne auzim p-aici daca e ceva...astept flash-ul tau :D

buddy_lexx 09-10-08 20:57

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1800871)
hmm..eu mai mult prin copou o ard , daca treci pe aici ..poate dam o tura (daca am benzina) ...ne auzim p-aici daca e ceva...astept flash-ul tau :D

ba da u ce faci ..iti strangi brigazi de curse prin copou?:)))) ne tradezi clubul? =)))) vezi poate agati vreo racer`itza

VaLeX 09-10-08 21:01

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1801199)
ba da u ce faci ..iti strangi brigazi de curse prin copou?:)))) ne tradezi clubul? =)))) vezi poate agati vreo racer`itza

stai linistit ca raman fanul vostru :lol: :)) e fain p'aici , pacat ca sunt multe cocoase d'alea pe la treceri :) si ziua e ca in Bucuresti , dar seara e lejer + ca sunt multe masinuti modificate de prin alte orase :) ..

ps. ne vedem peste 2 sapt :) prepare , the Boss's coming :):twisted:

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning