![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
Cred ca as putea eu sa iti raspund la intrebarea asta, fratele meu avand un stil mai sportiv de condus schimba cam in 4.000 - ii place sa faca vacuum in rezervor :D... cu schimbare in 2.000-2.500 mi-a luat cam 7-8% pe o medie de 1.500 km rulati in Berlin.
|
ok, multumesc frumos, eu am aceelasi motor pe o astra g si imi ia chiar si 10 in oras la 2500 ture maxim si un oras nu foarte aglomerat
|
acu ca am schimbat orasul, in Iasington nu stiu cat imi ia, insa nu o scot dupa amiaza ca e infernal traficul pe aici, astept sa se linisteasca putin, seara si in weekend e putin mai liber :) trafy , vre-o 8 imi ia la cum merg :) cam asa ..multumit deocamdata, poate odata cu studentia o sa'mi ia mai putin datorita bugetului redus , am sa'o calc si eu mai rar :D
ps . >:D< br0 :D |
ai idee ce marime avem la difuzoarele din fatza ?
|
Quote:
...poate ca o data pe luna iti sponsorizez eu un plin si ai sa ai loc si de ceva "liniute" :) Take care. |
ce mi`as dori un frate ca tine:))))))
|
Quote:
asta ii ziceam si eu k poate ii ia in ext 8 :)) la mers mai sportiv...!stii cum se duce acu ..valeuu:)))) mor d ras..parca`mi aduc aminte cum zicea "eh...acu ca o plecat frate`miu...merg kalm...fara viteza...":))))))))))))))) |
Quote:
Quote:
astept sponsorizarea :D ai contul meu pe PM ;) :* Quote:
Quote:
ps. sunt pe rosu' , tre sa'i bag gaz :( |
lol, acul meu s`a innrosit de la cat a mers pe rosu :))))) chiar daca i`as face plinu nu cred ca ar urca de rosu:))
|
Quote:
ps. daca e frigut afara , parca tuseste :lol: insa cand se incalzeste masina isi revine la normal, nu sunt probleme nu? :) adica e ceva normal ...aa..si aseara am incalzit-o rau :)) mi-am speriat prietenele ; buddy pod , stiu de ce :lol: in rest e oke masina, fara probleme ; POD (iar se aude aia la intermediara, cand vin o urcam iar pe rampa , pisda masii :( ) ... |
vezi si bujiile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|