![]() |
dk avem lucrarile puse pe la concursuri... ..la battel-uri sau la concursul ala...tre sa le mai pun si pe aici ?...k am inebunit la cate topicuri le-am pus :)... ...nu k ar fi extraordinare ..dar dk e sa te aleaga te alege si de acolo nu?...nu tre sa le pui si aici ?
|
re
Aici poti posta lucrarile F bune cu care crezi tu ca ai intra in team nu toate lucrarile care le faci ;) si daca vrei sa postezi o masina aici mai intai posteazo la comentari .Ti se comenteaza rectifici greselile si postezi aici.Asa mai sunt sanse ;)
|
4 Attachment(s)
:wink: sa imi spuneti dak va place ca sa stiu dak mai pun :D :lol:
|
NU. Imi dau eu seama cand te ridici la nivelul celor din team. Sau poti sa provoci pe cineva :D
|
si pe la ce grad sunt?am trecut de incepator?
|
cum adik sa provoc pe cineva....adik mai am pana cat pot sa provoc pe cineva....sau pot sa provoc pe cineva sa vezi la ce nivel ma ridic?da si mie o explicatie.... :wink:
|
Re:
Quote:
Si va aruncati pe o masina .... votam,analizam ..si fie ca cel mai bun sa castige :) Cam asa ceva :P |
aham mersi ca mai luminat :wink:
|
re
sa cam inchis topicu asta :)) dadi de mult nu ai mai venit cu o explicatie :)) e un nou inceput :) zile la oameni din stard Da/nu ;) e doar o sugestie :))
|
re
asta cu guest eu eram am uitat sa ma loghez:)srry de offtopic
|
re
2 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
...ma bag si eu in seama :D
|
succes cu ea :lol: foarte frumoasa