![]() |
Re: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit
frate mai intai de toate FARURILE SUNT SUPERBE. Am fost numai ochi si urechi la filmuletz, da stiu e acelasi veyron de "n" ani si desi am vazut o groaza de filmulete cu el inca continua sa ma lase fara cuvinte de fiecare data cand vad un filmuletz nou. Isi merita banii.
|
Quote:
|
Nu as da nici juma de milion daca as avea...as fugi repede la un dealer dupa o masina sportiva (chiar si mai putin superba), nu una de show-off.
|
La pretul asta doar arabii o sa si-o permita.
O adevarata bijuterie dar nici intr-un caz nu pt drumurile noastre! |
Scuuuuuuuump
|
Quote:
|
pacat ca au stricat designul in ciuda performantelor..nu ma incanta deloc aceasta masina
|
deci cum?
bugatti veyron sport deci oamenii sunt dusi bas |
Quote:
2 la mana ..daca puneau usi LSD ingreunau masina degeaba pt gustul dumitale :) |
Quote:
Doi la mana. Ferrari nu a avut niciodata usi scissors pe vreun model. Nu, nici Enzo. Usile de pe Enzo sunt usi butterfly.(cum are SLR McLaren, sau McLaren F1). Trei la mana. Nu din cauza ingreunarii masinii nu au optat cei de la Bugatti pentru scissors. Pentru ca masina oricum are doua tone si mecanismul nu este mai greu decat unul cu deschidere normala. Bugatti nu au optat pentru un asemenea artificiu de design prin simplu fapt ca imaginea masinii si segmentul pe care il ataca nu-i permit acest lucru. Multi nu realizeaza ca Veyron este mai mult o masina de lux. |
Quote:
|
Quote:
Apoi, ma bucur ca ai reazlizat ca Veyron nu e track-car ca sa ajung la urmatoarea idee: Quote:
Si ajungem la urmatoarea idee: Quote:
Masina a fost contruita sa impinga granitele ingineriei la un alt nivel. E foarte bine gandita si exclusivitatea acesteia consta in modul in care e construita. Dar majoritatea nu vad dincolo de viteza maxima, sau ca nu merge pe circuit. |
Quote:
|
Quote:
Depinde ce intelegi tu prin super-sport, super-duper sau superman. O masina super-sport are acceleratii naucitoare cat si control. Iar Veyron gratie sistemului 4x4 cred ca nu stau rau nici la acest capitol(control) Quote:
Quote:
Cred ca cel mai bun termen pentru un Veyron ar fii Super Luxury-Car. Acum am specificat Tibi draga? |
Quote:
NU. Bati campii din pacate. 4x4...lol. Daca e 4 x 4 teoretic e buna si de mers la padure, nu? Cei care au condus si Veyron si Enzo si Zonda stiu sa zica cum e cu controlul si cum reactioneaza masina...si atata timp cat numai ei au avut onoarea, numai ei pot zice cum sta treaba, si au zis-o clar...Veyron nu are controlul unei masini de talia lui Enzo sau Zonda, punct! Iar cu ergonomia si materialele ori se face compromis intr-o directie si nu mai e sport, ori in alta directie si nu mai e confortabila...masina asta nu are nici una nici alta...e un dragster cu tente de "lux", care nu are sens...decat ptr bucuria posesiei, nu cred ca ofera prea multe...si renunt la thread-ul asta. Fiecare cu parerea sa;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning