![]() |
Man dar e calr ca fiecare are o personalitate. Nu mai zic nimic sper sa va intelegeti ca nu mai suntem la gradinita.
|
Re:
Quote:
|
Pai spunei direct lui asta. Oricum sper sa rezolvati aceste probleme intre voi ca nu-si au rostul.
|
nu stiu daca zic corect,sau poate gresesc,parerea mea e sa te pregatesti de KOE de la vara si sa le arati tuturor ce poate masina ta acolo,toti provocaorii nu vor mai vrea sa te provoace daca arati rezultate bune!SPER SA NU SUPAR PE NIMENI CU ACEST POST,DAR ACESTA E ADEVARUL.
|
Re:
Quote:
As vrea e inca un deziderat, vad daca pot sper sa pot. |
Sper sa termini de preparat masina si sa fie in stare de 100%. Bafta Sebastiane.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Si eu sunt motociclist!
Vreau sa spn ca mereu motociclisti injura automobilisti, nu e frumos si ar trebui sa fie primii care dau dovada de constienta. Sa invete sa conduca si sa nu creada ca merg cel mai repede, sa faca loc pe viraje, a se astepte oricand la 300 sa fie depasiti de cate o masina, sa priveasca in oglinda si sa foloseasca banda din dreapta. Am ocolit destui si foarte multi greseau din prostie, avand senzatia ca lumea e a lor. |
Re:
Quote:
Si tu esti motociclist? :D |
Sunt un motociclist modest, nu prea rapid pe trasee complexe si nu am pretentia ca sunt un bun pilot pe motocicleta. Cu toate astea vad multe greseli de ambele parti ale participantilor la trafic, iar cei cu doua roti ar trebuii sa stie ei primi ca sunt mai vulnerabili si sa se pazeasca.
|
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...asc&highlight=
aici o sa mai copletati cate ceva din informatile necesare formarii unei pareri juste. |
Re:
Quote:
Eu aveam motor puternic el avea unul mic, dar ambitie mare, l-am depasit cca 180km/h am redus putin pt viraj si el a venit din spate mai tare derapand scapand motorul de sub control si mi-a secerat spatele. A lovit violentpt ca era viraj de stanga iar impactul cu mine l-a culcat pe dreapta cu tot cu motor. Eu eram un smecher fara echipament complet de protectie, m-am ars de gradul 3-4 pe portiuni mari prin polizare, alunecand pe asfalt, am scos bucati de asfalt topit de pe piele unele la peste o luna. A durut rau dar sunt bine si fara semne majore! Mici fisuri dar am fost pe picioare, m-am dus la garaj si cu masina apoi acasa singur, m-am ridicat singur... Dupa mi-am mai luat doua motoare pe unul cel mai tare din lume l-am vandut de curand Kawasaki ZX12R Ninja, 320 e viteza de croaziera nu maxima. :lol: Dar eu sunt modest si cumintel pe moto neavand veleitati de pilot de urse desi am fost curtat sa particip. Sa faca asta cine e mai bun, mie nu-mi place locul doi si acolo exista un loc 1 fata de care am mare respect Pascota Timisoara - Arad. |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Pana se face cald afara va pun cateva filmuletze de incazire.
Le gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc/page-18.html |
Incep sa vad ca forumul incepe sa fie mai atractiv, discutile mai la obiect.
Moderarea de aici incepe sa aiba alta forma, mult mai putina gargara. De altfel o multime de onanisti si-au facut grupul lor si ne-au lasat in pace cu vrajeala cripto-comunista de prost gust. Ma refer la cei care au fos umiliti aici din cauza caracterului lor meschin si a nepricepri lor la vorba, scoala lor comunisti-securista plina de intoxicari nu-si avea locul forum al pasionatilor. Spre deosebire de altii care viseaza aici se pot vedea multe realizari reale palpabile si pline de succes, asta fara sa ma refer la mine, priviti ambitia provocarilor reale de mai jos. Nu vreau sa par ingamfat sau rautacios, dar cine ma cunoste stie ca apreciez munca,pasiunea si corectitudinea, fiind chiar sovin cand e vorba de unele situatii speciale. Bucuria cea mai mare ar fi creerea unui pol de auto racing-tuning formator de opinie, care poate fi capabil sa discearna binele de rau. Vad pacalici care nu stiu sa mearga nici pe strada bine si se gandesc la circuit, oricum e un progres ca au realizat ca pentru ei moartea pe strada vine mai repede.Habar nu au sa castige pe 400m si vor mai mult, pe circuit :lol: :lol: :lol: . Uni nu-si permit trei curse consecutive cu un ambreiaj si vor circuit :lol: Am vazut cum se manifesta la unii un Audi de 450cp, sau o Supra de peste 500cp, care daca avea si 1001 tot prost mergea, macar acum au un lider mai bun ca ei insa o sa-i fac tandari imediat dupa linia de start marindu-mi avansul de la 0 la 400m in continuuuuu neresind sa se apropie nici in cele mai frumose vise ale lor sau indiferent ca au parcurs 400m sau 400km.:lol: |
bravo sebi.. asa.. fii rau in continuare.. sa stie lumea de frica.. ca oricum nu ai rival in romania.. da sa nu se mai bage toti****** in seama.. ca au masini cu sute de cai putere in fata carora nu ai sanse..
dupa parerea mea.. ai cea mai tare masina din romania.. si nu crd ca este doar parerea mea.. bravo sebi.. tine'o tot asa... apropo la cursa de la constanta participi??? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning