Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului editia a V-a (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/85971-marele-premiu-buzaului-editia.html)

U_TUNING 09-09-08 10:32

Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a

Quote:

Originally Posted by meme (Post 1741250)
da, sunt ceva greseli in rezultatele postate :

A3 - Castigator Zyx VW Polo - Insomnia - nu Doru
B1 - Seat Ibiza - Insomnia
B2 - Bmw 330xd - Insomnia

Cu toate ca am castigat sunt destul de nemultumit !

- zona de inceput - primii 30m aveam om la 10 cm de oglinda masinii

- la start numai cocalari care ba stateau pe masina, ba se apasau pe ea sa vada suspensii, ba iti bateau in geam cu intrebarea aia grea : Cati cai ai frate? etc. Cine s-a dat stie despre ce vorbesc.

Felicitari organizatorilor ! avem nevoie de cat mai multe evenimente - doar asa putem invata - din greseli !

p.s. am vazut la buzau o masina care o sa faca multi furori in viitor!

Biiiiiiiiiiineeee Meme......Multumesc din suflet pentru suportul acordat din partea ta si a lui ZYX (respect bro).

Eu spun sa ne mai gasim si sa mai tinem legatura ca numai asa putem face ceva frumos pe viitor.

browser 09-09-08 10:55

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1741037)

La C2 nu stiu ce BMW a fost 318 ...

318is are in talon dar pe masina are 2.5 24 si daia a intrat la C2 ( a specificat ce motor are pe masina)

DragosT 09-09-08 13:10

1 Attachment(s)
Si la final, Lista completa cu participantii la accelerare, masinile, puterea, masa, rapoartele, cluburile, cursele (documentul atasat mai jos) - imi cer scuze pentru eventualele erori strecurate.

Va rog daca mai aveti poze sau filme sa le postati ori aici ori sa mi le transmiteti pe Ymsg!. Id-ul meu este mpbuzau. As aprecia acest gest in special din partea cluburilor.

Multumim tuturor participantilor, cluburilor, sustinatorilor. Speram ca v-ati simtit cu totii bine. Poate ne revedem cu bine la anul.
Va salutam!
Mousaios Auto Club Sportiv

X-Ray-Eyes 09-09-08 14:00

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1741394)
318is are in talon dar pe masina are 2.5 24 si daia a intrat la C2 ( a specificat ce motor are pe masina)

Corect ...
Nu acelasi lucru il pot spune si despre cel care s-a inscris cu " 330xd " ... imi miroase a fake si daca e asa e rusine frate ... unii vor sa se ridice ( Vezi exemplu la CZR care a urcat de fiecare data in grupe si tot respectul ptr el ) , voi coborati !!!

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1741681)
Si la final, Lista completa cu participantii la accelerare, masinile, puterea, masa, rapoartele, cluburile, cursele (documentul atasat mai jos) - imi cer scuze pentru eventualele erori strecurate.

Va rog daca mai aveti poze sau filme sa le postati ori aici ori sa mi le transmiteti pe Ymsg!. Id-ul meu este mpbuzau. As aprecia acest gest in special din partea cluburilor.

Multumim tuturor participantilor, cluburilor, sustinatorilor. Speram ca v-ati simtit cu totii bine. Poate ne revedem cu bine la anul.
Va salutam!
Mousaios Auto Club Sportiv

O singura sugestie : data viitoare sa aveti pe cineva care sa verifice si motoarele inainte de incadrarea in grupe ... ca puteam sa vin cu 2 numere de pe o alta masina cu motor mic si cu talonul ei si sa rup toata grupa cu un motor de 5000 .

DragosT 09-09-08 14:08

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1741795)
O singura sugestie : data viitoare sa aveti pe cineva care sa verifice si motoarele inainte de incadrarea in grupe ... ca puteam sa vin cu 2 numere de pe o alta masina cu motor mic si cu talonul ei si sa rup toata grupa cu un motor de 5000 .

Daca si participantii ar fi punctuali ca noi, am face-o. Dar cum lumea nu intelege ca fiecare piedica produce un tavalug, iar noi ne lupatm sa oprim pe unul, 2, 3 ...dar cate? Suntem oameni.

daniwmk 09-09-08 14:47

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1741795)
Corect ...
Nu acelasi lucru il pot spune si despre cel care s-a inscris cu " 330xd " ... imi miroase a fake si daca e asa e rusine frate ... unii vor sa se ridice ( Vezi exemplu la CZR care a urcat de fiecare data in grupe si tot respectul ptr el ) , voi coborati !!!

andrei te inseli amarnic cu bmw ul 330d
am vazut talonul omului ... eram in spatele lui cand s-a inscris

X-Ray-Eyes 09-09-08 15:58

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1741944)
andrei te inseli amarnic cu bmw ul 330d
am vazut talonul omului ... eram in spatele lui cand s-a inscris

Asa o fi insa puteam si eu prezenta un talon de 320 la inscriere ...

CobraArt 09-09-08 16:11

Pozele unde sunt?

Zyx 09-09-08 16:17

[QUOTE=X-Ray-Eyes;1741795]
[QUOTE]

;) Exact, fake!!! Vezi ca M3-urile E46 cam fug de el, asa ca te inteleg ca iti miroase a fake, dar miroase a... diesel, de fapt! Si, de fapt, fa calculele: 231cp, 1710kg.

Fiecare isi alege masina pe care o vrea, pe care, prin proiectul propriu o apropie de ceea ce vrea el (sa arate bine/sa fuga bine/sa stea bine)... Din aceasta cauza unii au fost mai inspirati si altii nu. Asta e, nu toti suntem la fel si nu gandim la fel si e bine asta pentru ca nu ar mai exista nimic din ceea ce facem, nu ar mai fi concurenta. Whatever...

Cursa (ca la atat am luat parte) reusita in proportie mare. Marele "-" a fost siguranta concurentilor prin prisma celor care priveau (pentru ca noi, cei care am concurat, eram predispusi "erorilor" din cauza spectatorilor) pentru ca ei au venit sa ne vada pe noi (si nu invers) si au facut-o la modul care se practica la noi (din diferite motive - lipsa fonduri/oameni/spatiu amenajat).

Imi pare rau ca se fac discutii pe tema claselor. Tot timpul au fost discutii si tot vor mai fi. Fie ca incadrarea va fi tot asta sau alta, e scris clar pe un site sau pe un regulament, deci, fa calculele, uite-te in jur iar dupa aia daca incepi milogeala la inscriere ca nu e corect sau alte chestii de genul asta, inseamna ca nu ti-ai modificat masina cat trebuie/ca nu masina buna pt acea grupa sau (in unele cazuri) ca nu ai caracter...
Una peste alta, fata de incadrarea cu care era obisnuita lumea, e mult mai bine, e mult mai echilibrat - fara drept de apel. Cei care nu vad lucrul asta, ori sunt chiori ori sunt carcotasi. Imi cer scuze pentru afirmatii dar asta este parerea mea si asta e... faceti contestatie! :D

Felicitari tuturor, de la cea mai slaba masina pana la cea mai puternica, care au stiut sa castige dar sa si piarda!

Ura!

SE ASTEAPTA POZE SI FILMULETE, FRATILOR!

P.S.: Saint, e 330xd - poate modifici si pe macsportiv.ro

X-Ray-Eyes 09-09-08 16:38

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1742146)

;) Exact, fake!!! Vezi ca M3-urile E46 cam fug de el, asa ca te inteleg ca iti miroase a fake, dar miroase a... diesel, de fapt! Si, de fapt, fa calculele: 231cp, 1710kg.

Ok ... inteleg ca esti avocatul lui ... data viitoare poate am sa vin cu ceva mai performant ptr grupa lui ca sa nu mai existe discutii ...
Si 231 cai poate are pe talon ... daca ii avea si pe strada era alta treaba .. nu as fi stat eu la 3 masini in spatele lui pe 400m ci el la un tir in spatele meu.
Masina trage f bine ... si e de apreciat ce a facut ... ca s-a multumit doar sa se dea la grupa mica e pb lui ...
Si stai chill ca nu am venit cu masina stock de am batut 330 alpina ...
Personal am vrut sa urc o grupa mai sus sa vad cum stau dar nu s-a putut ...

Zyx 09-09-08 16:51

[QUOTE=X-Ray-Eyes;1742183]Si stai chill ca nu am venit cu masina stock de am batut 330 alpina ...[QUOTE]

Ok... deci tu nu ai venit cu masina stock (lucru care mi se pare clar si normal) dar ceilalti ar fi trebuit sa vina? Sau cum, ca nu inteleg?! Tu, precum si ceilalti 99% din participanti nu ai completat cu datele din talon?! Pe bune acum... Care e problema ca la el s-a pretat altfel o resoftare?! Chiar nu inteleg care e problema ta? Nu ti-ai mai luat-o pana acum de la un diesel, este?! Sau nu asa de grav...

X-Ray-Eyes 09-09-08 18:07

[QUOTE=Zyx;1742208][QUOTE=X-Ray-Eyes;1742183]Si stai chill ca nu am venit cu masina stock de am batut 330 alpina ...
Quote:

Ok... deci tu nu ai venit cu masina stock (lucru care mi se pare clar si normal) dar ceilalti ar fi trebuit sa vina? Sau cum, ca nu inteleg?! Tu, precum si ceilalti 99% din participanti nu ai completat cu datele din talon?! Pe bune acum... Care e problema ca la el s-a pretat altfel o resoftare?! Chiar nu inteleg care e problema ta? Nu ti-ai mai luat-o pana acum de la un diesel, este?! Sau nu asa de grav...
Chiar crezi ca e vorba de diesel ? Si la tine ce inseamna Grav ? 3 masini ? :))
Problema e ca m-am mai dat cu 330d si i-am mancat ficatzii ... faptul ca el mi-a dat-o denota ca baiatu a facut mult mai multe modificari decat o simpla resoftare ceea ce mi-a dat de gandit ca nu ar fi 330 ... si in plus de asta elementele care nu au legatura cu 330 : evacuare de 335, bara de 335 , etc .
Nu inteleg EU care e problema ta de te tot ataci ... esti avocat ? Te-am intrebat mai sus .
Cu ocazia asta si cu postul asta am incheiat discutzia cu tine si pe tema asta .
O zi buna.

meme 09-09-08 19:14

ce imi place cand unii nu stiu sa piarda !

http://dan.insomniaracing.org/

draga x-ray-eyes - o masina nu e facuta doar din motor! cand bati un 330d si iei bataie de la un 330xd (a se vedea X-ul) inseamna ca nu stii sa pui intrebarile cum trebuie!

Felicitari Dan !!

Cipilica 09-09-08 21:34

FELICITARI M.A.C.S. , FELICITARI DRAGOS.
restul il stiti si voi, poate pe viitor ma voi putea alatura sa pot ajuta cu ceva
MULTA BAFTA IN CONTINUARE!

riv_gms 09-09-08 21:36

VB LUNGA...SARITI CU FILMULETELE DE LA CURSA SA VEDEM SI NOI PE CE DISCUTATI VOI

All times are GMT +2. The time now is 12:14.

- Copyright 2026 4Tuning