Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fotografiile mele (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele.html)
-   -   Nitu CLaudia | Photography (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele/85760-nitu-claudia-photography.html)

DTH 25-07-09 03:29

Re: Fotografiile Mele - MillionDollarBaby

Quote:

Originally Posted by MaD-Marius (Post 2510954)
eu as incerca sa pun o lumina sa bata si undeva in spatele subiectului ... ai scoate din umbrele ramase pe fundal :) .. iar o expunere mai ridicata cred ca ar face fundalul un alb pur

N-am stat la machete sa fac poze artistice , am facut mai mult ca sa le prezint si am zis sa le bag si aici daca tot le-am facut poze ,stiu ca dadea mult mai bine cu o prezenta luminoasa asupra subiectului dar na ...:D

Multumesc oricum pentru sfaturi ! :D

Mai astept !

Anunt !

O sa fiu plecata cam 1 saptamana jumate 2 , nu stiu sigur cat ...poate chiar mai mult , ceea ce vreau sa spun este ca ...promit sa fac poze noi , si cand vin sa va dau pe spate :)) o sa incerc sa mai intru daca o sa mearga netul si nu o sa trebuiasca sa dau cu laptopu de pereti si va raspund la intrebari/critici/sfaturi etc ...daca nu ...va raspund cand ajung home ,cert e ca vroiam sa stiti , sa nu ziceti ca m-am lasat !

Unic 26-07-09 12:52

nu vreau sa fiu rau...dar ai trasformat topicul tau in "machetele mele"....incearca sa ramai la subiectul topicului....vacanta platua si te asteptam cu noi poze...

nelutz69 26-07-09 18:24

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1666738)
[COLOR="Magenta Nitu CLaudia | Photograhpy
[/COLOR]

Sper sa va placa pozele mele , cu timpul o sa upgradez la un aparat mai mare :) , si o sa invat si mai multe despre fotografiere , pana atunci o sa va prezint cateva din lucrariile mele facute momentan :) .

.........imi plac fotografiile tale, succes pe viitor ! ....

DTH 31-07-09 16:19

Quote:

Originally Posted by Unic (Post 2513540)
nu vreau sa fiu rau...dar ai trasformat topicul tau in "machetele mele"....incearca sa ramai la subiectul topicului....vacanta platua si te asteptam cu noi poze...

Mai , atata timp cat sunt poze ...le-am bagat si aici din moment ce la "machetele mele" nu bag un sir de poze facute la o macheta , si nu am bagat multe poze cu machete am bagat cateva ...ca poze am destule si fac destule :D multumesc frumos oricum , mai pe seara o sa descarc pozele facute la mare :D

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 2514104)
.........imi plac fotografiile tale, succes pe viitor ! ....

Multumesc frumos ! Asemenea , :D

DTH 31-07-09 18:03

28 Attachment(s)
Sea Side

nelutz69 31-07-09 22:24

"Sea Side"felicitari pt aceste foto........sant cool!

Sasha 01-08-09 09:12

auleoooo ce-i domne scarbosenia asta :omfg::|

In rest frumi pozele, mai ales asta...

DTH 01-08-09 09:35

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 2526270)
"Sea Side"felicitari pt aceste foto........sant cool!

Mersi :-)

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2526815)
auleoooo ce-i domne scarbosenia asta :omfg::|

In rest frumi pozele, mai ales asta...

Scarbosenia aia e pisica de mare draga :lol: papi bun :chew: stii cum merge pe langa niste scoici pane cu usturoi ? :lol: :rolleyes: yammy

Sasha 01-08-09 09:38

au doamne:| da, ai dreptate am vazut later poza de langa... nu as manca asa ceva nici sa ma platesti:|

DTH 01-08-09 09:40

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2526855)
au doamne:| da, ai dreptate am vazut later poza de langa... nu as manca asa ceva nici sa ma platesti:|

Ma asa am zis si eu ca nu mananc de exemplu , pui de balta pane :lol: si cand am luat nu ma mai opream :lol: daca sunt preparate cum trebuie belive me ca`s bune rau :D

Sasha 01-08-09 09:44

eee alea-s alta poveste:love: eu oricum sunt fan fructe de mare...dar asa ceva nu am mancat si nu cred ca as manca:lemon:

anyway... sry pt off topic:-P

DTH 01-08-09 09:45

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2526868)
eee alea-s alta poveste:love: eu oricum sunt fan fructe de mare...dar asa ceva nu am mancat si nu cred ca as manca:lemon:

anyway... sry pt off topic:-P

Si eu-s fana fructe de mare :rolleyes: no problem girl :hug:

Tweety_rzw 04-08-09 05:39

Īmi dai voie să te pup pt o POZĂ GENIALĂ !:shock: O ador pur şi simplu !

DTH 04-08-09 11:21

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2532934)
Īmi dai voie să te pup pt o POZĂ GENIALĂ !:shock: O ador pur şi simplu !

Iti dau voie :hug: mersi frumos , ma bucur ca iti place ! :D

cRbL 04-08-09 13:43

asta e tare, dar parca nush, simteam nevoia de un pic mai mult zoom pe acel pod. bine, asa vad EU poza. keep it up :P

All times are GMT +2. The time now is 18:30.

- Copyright 2026 4Tuning