![]() |
Re: Fotografiile Mele - MillionDollarBaby
Quote:
N-am stat la machete sa fac poze artistice , am facut mai mult ca sa le prezint si am zis sa le bag si aici daca tot le-am facut poze ,stiu ca dadea mult mai bine cu o prezenta luminoasa asupra subiectului dar na ...:D Multumesc oricum pentru sfaturi ! :D Mai astept ! Anunt ! O sa fiu plecata cam 1 saptamana jumate 2 , nu stiu sigur cat ...poate chiar mai mult , ceea ce vreau sa spun este ca ...promit sa fac poze noi , si cand vin sa va dau pe spate :)) o sa incerc sa mai intru daca o sa mearga netul si nu o sa trebuiasca sa dau cu laptopu de pereti si va raspund la intrebari/critici/sfaturi etc ...daca nu ...va raspund cand ajung home ,cert e ca vroiam sa stiti , sa nu ziceti ca m-am lasat ! |
nu vreau sa fiu rau...dar ai trasformat topicul tau in "machetele mele"....incearca sa ramai la subiectul topicului....vacanta platua si te asteptam cu noi poze...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Multumesc frumos ! Asemenea , :D |
28 Attachment(s)
Sea Side |
"Sea Side"felicitari pt aceste foto........sant cool!
|
|
Quote:
Quote:
Scarbosenia aia e pisica de mare draga :lol: papi bun :chew: stii cum merge pe langa niste scoici pane cu usturoi ? :lol: :rolleyes: yammy |
au doamne:| da, ai dreptate am vazut later poza de langa... nu as manca asa ceva nici sa ma platesti:|
|
Quote:
Ma asa am zis si eu ca nu mananc de exemplu , pui de balta pane :lol: si cand am luat nu ma mai opream :lol: daca sunt preparate cum trebuie belive me ca`s bune rau :D |
eee alea-s alta poveste:love: eu oricum sunt fan fructe de mare...dar asa ceva nu am mancat si nu cred ca as manca:lemon:
anyway... sry pt off topic:-P |
Quote:
|
Īmi dai voie să te pup pt o POZĂ GENIALĂ !:shock: O ador pur şi simplu !
|
Quote:
|
asta e tare, dar parca nush, simteam nevoia de un pic mai mult zoom pe acel pod. bine, asa vad EU poza. keep it up :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning