![]() |
Re: DB 16 OZN
da da:D
o sa ii [un acum 2 abtipilduri unul cu HAI STEAUA si altul cu HAI DINAMO poate asa merge mai bine nu? |
imi place masina
|
10 Attachment(s)
masina a mai primit unele modificari cum ar fi jante cu balon normal de canada si cauciucuri pe 70 inaltimea balonului,jantele vopsite albe,stropitoare pt strop-gel de pe un 732 din 82',un captator de aer pt aeroterma si 2 ceasuri montate pe stalp dar nu sunt functionale sunt montate doar pt aspect vizual.
|
cine imi da si mie o idee de unde fac rost de distantiere pt dacie?
|
de unde ai luat captatorul si cat costa!?
|
de la un mag de piese auto si costa in jur la 20 ron parca.
|
stropitoartele cum arunca apa?normal sau ca un pufuitor?(sa dau un exemplu daca ai vazut la vw passat cum arunca....)
|
trebuia sa lasi jantele alea pe care le aveai ca erau un pic mai late...5,5j
|
Mai oznica nu gaseai macar pe spate mai late MUscle Car gen Canada:D,parerea mea ca le sta mai bine asa,ceasurile sunt lux ,dar nu merge culoarea rosie :idea:la un ceas si rest totul e albastru,m-am uitat la poza de mai sus.Acuma e altceva la masina.Frumos;)
|
jante cu super balon de canada caut de 6 luni si nu gasesc.asta e mai caut,cine imi face rost de niste distantiere de dacie?
|
2 Attachment(s)
..............................
|
dc nu ai mai pus carbu'/???l-ai pus? nu m-am uitat foarte atent pe aici dar paremise ca nu l-ai mai pus dc ai renuntat la el???
|
lateste jantele alea ca este pacat de ele sa le tii asa ;)
|
nu l-am montat ca poate pun unul dupa un rechin 1.6 cu monocorp si are camera mai mare ca ambele de la dublu corp,vad eu ce fac si jantele poate o sa le schimb cu unele cu super balon dar oricum caut distantiere de 6,5 cm dar nu cred ca gasesc pe cineva sa faca.
|
si la distantiere ce prezoane pui!?
crezi ca o sa iti incapa cu ce aripi ai tu acum pe masina!? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2026 4Tuning