![]() |
Re: Matiz...Craiova
MNW cunosti pe careva care une turele pt matiz?
|
3 Attachment(s)
Uite aici Matiz cu angels' dar are si xenon si faruri cu lupa.Vine frumusel dar fara xenon cred ca se topeste bagheta aia acrilica de o pun aia in far.
|
Arata frumos...dar parca a devenit o chestie prea comuna, Angel Eyes-ul si unde mai pui ca era o particularitate a marcii BMW...:D
Sincer sa iti spun si eu voiam sa imi pun asa ceva la Opel dar noroc ca nu am avut bani cand am avut ideea...si acum cand am bani mi-a pierit "pofta". |
3 Attachment(s)
Un matiz cu angel..
|
mie unul imi plce...eu imi pun cu 2 cerculete pe far unul mai mare si altul mai mic am vorbit deja ma costa 139ron cu tot cu manopera...
|
dau bine dar prefer sa fie pe alb...altfel da in chici...
|
Se reflecta prea rau nu se mai intelege nimica:rolleyes2,trebuie lipita foliie pe spatele inelului sa nu se reflecte din cate stiu eu.
Masina mea a avut trapa din fabrica nu stiu pe nimeni sa monteze imi pare rau. |
Este lipita folie ,dar domnisora cu matizu a vrut neaparat albastru cat mai puternic si din cauza asta se vede asa, daca vrea alb neon se vedea super bine..
|
Mie nu-mi place...mai bine las-o asa :D
Si-au pus toti angel eyes facut pe forum :lol: AAi o masina foarte misto. am vazut-o live :D |
Eu nu vreau angel eyes, CosminCB vrea, care masina ai vazut-o live, a mea?
|
Asa zic si eu sa o lasi asa,si mai tarziu sai bagi xenon...
Imi place buburuza :D |
Las-o asa clar. Angel eyes nu are nici o treaba cu alta marca in afara de BMW , e intr-adevar o particularitate a marcii si e copiata prost si adaptata pe toate masinile cum au inceput sa fie si led-urile de la Audi din far.
Xenon-ul merita si il recomand cand o sa ai posibilitatea. Bafta |
Quote:
|
totusi nu ar merge cu 2 inele pe far unul mai mic si altul mai mare pe alb si nu complet rotund sub forma de "U" aproape ce zice-ti?
|
Cred ca vine urat:cry:ai vreo poza ceva cum ar venii , sincer mi se pare tiganie rau, sfatul meu bagai niste leduri albe la pozitii si las-o asa;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning