Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/8489-dacia-logan-benzina-vs-dacia-logan-diesel.html)

apache 11-05-08 19:42

Re: Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)

dar cine ti-a zis tie ca ai nevoie de a3a pentru 60 km/h ?

am spus ca dci-ul la 60 km/h este in treapta a3a la 2500 ture...nu m-am referit la cat poate ca poti sa o duci si cu a2a la 60 dar chinuit.

te cred ca te duci cu 80 si in a2a..m-am dus cu solenta 1.4 mpi pana in 90 cu a2a ...se poate nu am zis ca nu se poate.

eu am propus doar testul ala..stai cu logan 1.4 mpi la 60 km/h in ce treapta vrei tu
langa sta logan 1.5 dci tot la 60 km/h dar obligatoriu in treapta a3a.
daca le calcati amandoi dci-ul se duce 1 masina si jumatate in fata benzinei.

la liniute sunt de acord cu tine...dci isi mananca bataie, tocmai pentru ca e lesinata rau in prima treapta

180 nu ai prins cu 1.4 mpi nici in visele tale

sEvRaJ5 11-05-08 19:46

Asta da comparatie ! Oricum pe 400m castiga cea pe benzina

dannyel87 13-05-08 10:02

@apache uitate si plangi \
https://www.youtube.com/watch?v=X3AzrUF3-bw

eu zic ca nu sunt vise....nu e masina mea....dar o sa filmez si eu si vei vedea...cat despre ce ai zis tu este si normal...diesel are cuplu...din mers te face....dar pana la o anumita viteza dupaia e pa.....

apache 13-05-08 11:35

Quote:

Originally Posted by dannyel87 (Post 1531044)

eu zic ca nu sunt vise....nu e masina mea....dar o sa filmez si eu si vei vedea...cat despre ce ai zis tu este si normal...diesel are cuplu...din mers te face....dar pana la o anumita viteza dupaia e pa.....

bine bine..vreau filmulet la gps...ca la vitezometru au fost mii si mii de filme pe net cu logane in 200

dannyel87 13-05-08 21:00

@apache eu m-am referit la viteza pe bord stiu ca e o eroare de 5 10 km daca nu ma insel ;)

apache 14-05-08 11:59

Quote:

Originally Posted by dannyel87 (Post 1532185)
@apache eu m-am referit la viteza pe bord stiu ca e o eroare de 5 10 km daca nu ma insel ;)

sunt exacy 17 km eroare...daca ai un gps o sa te convingi de asta.eu am si la 150 imi arata 133 ;)

c20let_power 28-05-08 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 219794)
ce e dragule te-am calcat pe un deget ceva ? daca nu esti in stare sa vorbesti ca un om te invit sa te duci in padure.
un tdi da la un benzinar de acceasi putere ... preferabil acceasi marca , ca sa fim cat mai exacti , cam 2 masini.

"ce e dragule te-am calcat pe un deget ceva ? daca nu esti in stare sa vorbesti ca un om te invit sa te duci in padure.
un tdi da la un benzinar de acceasi putere ... preferabil acceasi marca , ca sa fim cat mai exacti , cam 2 masini."
Dute-n padure puiu. am facut ko un volvo TDI 131hp cu 80hp Cielo. m-am dus urat inainte. [mentionez: soferu era bun nu pianist]

_anaconda_ 28-05-08 21:19

cielo 0-100 12. secunde

un passat/audi 131 tdi 0-100 9.9....cand un cielo o sa faca un 1.9 TDI 131 cp....:rolleyes2....sa fim totusi realisti

c20let_power 28-05-08 21:33

se compara greutatea unui passat cu cea a unui v40 variant?

apache 28-05-08 23:03

Quote:

Originally Posted by c20let_power (Post 1559119)
se compara greutatea unui passat cu cea a unui v40 variant?

te inviti si eu la randul meu impreuna cu colegul tau care te certi in padure pentru ca nu sunteti in stare sa pastrati ideea discutiei...

ia spune-mi tu mie ce treaba au passaturile si v40 variant cu loganurile benzina /motorina

B-76-WOT 13-07-08 08:14

azi dimineata la ora 7 ma intorceam spre casa dinspre andronache spre doamna ghica (cine cunoaste zona stie ca aceasta portiune este linie dreapta, putin curba in dreptul parcului) la semafor la colentina cu fundeni am dat de un diesel 1.5 dci, unpic cam nervos si i-am dat. pana in treapta 3 eram in fata cu vreo 2 lungimi dupa care a zburat pe langa mine si pana la pod la colentina nu l-am mai prins si pana la intersectie la doamna ghica eram mult in fata( dar cred c-a lasat-o omu' moale). tin sa precizez ca am 1.6 mpi 8v si aveam toate variabilele in favoarea mea: 5l benzina in rezervor singur in masina geamuri inchise.............

UNLORD 14-07-08 17:55

Quote:

Originally Posted by dannyel87 (Post 1531044)

Cu cat iti arata kilometrajul din bord mai mult, cu atat creste si eroarea. Sincer ala cred ca in realitate a avut pe undeva pe la 160 de km/h.

_anaconda_ 14-07-08 18:48

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1644857)
Cu cat iti arata kilometrajul din bord mai mult, cu atat creste si eroarea. Sincer ala cred ca in realitate a avut pe undeva pe la 160 de km/h.

probabil ~165, cam cat e V-max la un 1.4 mpi...

apache 15-07-08 02:11

165 e si acte

lrazvani 17-07-08 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by c20let_power (Post 1559087)
"ce e dragule te-am calcat pe un deget ceva ? daca nu esti in stare sa vorbesti ca un om te invit sa te duci in padure.
un tdi da la un benzinar de acceasi putere ... preferabil acceasi marca , ca sa fim cat mai exacti , cam 2 masini."
Dute-n padure puiu. am facut ko un volvo TDI 131hp cu 80hp Cielo. m-am dus urat inainte. [mentionez: soferu era bun nu pianist]

ai simtit vreodata cuplu la un tdi de 131 de cp ? motoru tau de 80 de cp nu are nici o sansa..plus ca atinge 200 si a ta nu stiu daca atinge 170 . Eu merg cu un polo de 1.9 tdi 101 cai si putine sanse au benzinare de 110 cai si nu e vorba ca e masina mica...ca ma rafuiesc cu un a6 2002 1.9 tdi 131cp si asa se intinde pe langa mine de numa ...nu stiu cu ce volvo te-ai luat tu la goana...poate era sdi :) ..si volvo oricum nu are tdi..numa cdi si e o diferenta .

All times are GMT +2. The time now is 08:57.

- Copyright 2026 4Tuning