![]() |
Re: Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)
dar cine ti-a zis tie ca ai nevoie de a3a pentru 60 km/h ?
am spus ca dci-ul la 60 km/h este in treapta a3a la 2500 ture...nu m-am referit la cat poate ca poti sa o duci si cu a2a la 60 dar chinuit. te cred ca te duci cu 80 si in a2a..m-am dus cu solenta 1.4 mpi pana in 90 cu a2a ...se poate nu am zis ca nu se poate. eu am propus doar testul ala..stai cu logan 1.4 mpi la 60 km/h in ce treapta vrei tu langa sta logan 1.5 dci tot la 60 km/h dar obligatoriu in treapta a3a. daca le calcati amandoi dci-ul se duce 1 masina si jumatate in fata benzinei. la liniute sunt de acord cu tine...dci isi mananca bataie, tocmai pentru ca e lesinata rau in prima treapta 180 nu ai prins cu 1.4 mpi nici in visele tale |
Asta da comparatie ! Oricum pe 400m castiga cea pe benzina
|
@apache uitate si plangi \
https://www.youtube.com/watch?v=X3AzrUF3-bw eu zic ca nu sunt vise....nu e masina mea....dar o sa filmez si eu si vei vedea...cat despre ce ai zis tu este si normal...diesel are cuplu...din mers te face....dar pana la o anumita viteza dupaia e pa..... |
Quote:
|
@apache eu m-am referit la viteza pe bord stiu ca e o eroare de 5 10 km daca nu ma insel ;)
|
Quote:
|
Re:
Quote:
un tdi da la un benzinar de acceasi putere ... preferabil acceasi marca , ca sa fim cat mai exacti , cam 2 masini." Dute-n padure puiu. am facut ko un volvo TDI 131hp cu 80hp Cielo. m-am dus urat inainte. [mentionez: soferu era bun nu pianist] |
cielo 0-100 12. secunde
un passat/audi 131 tdi 0-100 9.9....cand un cielo o sa faca un 1.9 TDI 131 cp....:rolleyes2....sa fim totusi realisti |
se compara greutatea unui passat cu cea a unui v40 variant?
|
Quote:
ia spune-mi tu mie ce treaba au passaturile si v40 variant cu loganurile benzina /motorina |
azi dimineata la ora 7 ma intorceam spre casa dinspre andronache spre doamna ghica (cine cunoaste zona stie ca aceasta portiune este linie dreapta, putin curba in dreptul parcului) la semafor la colentina cu fundeni am dat de un diesel 1.5 dci, unpic cam nervos si i-am dat. pana in treapta 3 eram in fata cu vreo 2 lungimi dupa care a zburat pe langa mine si pana la pod la colentina nu l-am mai prins si pana la intersectie la doamna ghica eram mult in fata( dar cred c-a lasat-o omu' moale). tin sa precizez ca am 1.6 mpi 8v si aveam toate variabilele in favoarea mea: 5l benzina in rezervor singur in masina geamuri inchise.............
|
Quote:
|
Quote:
|
165 e si acte
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning