![]() |
Re: Corrado/Scirocco : se cauta proprietari
Quote:
|
Bune "attachments"!!!...
|
190 CP stock. Nu i-am schimbat decat filtrul de aer...deocamdata.
|
2 Attachment(s)
salut toti posesorii de raritati :D
Eu am un corrado din '91 motor 2.0 gti 8 valve 116 CP Din pacate e si de vanzare la pret bun.....pacat sunt masini de exceptie |
mai intrati domnilor pe www.******.ro/forum poate ne organizam mai bine cu o intalnire, ne facem stickere pe care sa le impartim pe la proprietari scirocco/corrado,etc.
|
scuze pt. mesajul anterior, nu credeam ca exista (si aici) cenzura. moderatorul este rugat sa le stearga pe amandoua.
|
linkurile directe catre alte situri/forumuri cu .ro sunt interzise de regulamentul acestui forum si sunt permise doar cu acordul adminului .
sper sa nu intelegi gresit ! |
Quote:
Apropo, felicitari, ai aparut in COX si sincer m`am bucurat sa o vad acolo ca merita, macar 1 sa apara din atatea. Eu m`am rugat si de cox si de 4tuning si nu am primit nici macar un raspuns, nici nu o mai bag in vreo revista numai de`al dracu, au bagat la loganuri si alte alea da mie nici nu mi`au raspuns macar la mail. In fine...asta e. |
normal Loganurile sunt niste "masini" mult mai frumoase si "bune" din toate punctele de vedere, fata de un VW Coarrado :lol:
|
Re: Corrado/Scirocco : Salutare
Salut baieti. Am un Corrado G60 din '92. Am si eu o intrebare pentru voi. Trebuie sa schimb parbrizul si sunt curios daca cumva gasesc pe undeva sau daca stiti poate se potriveste de la un alt model ca sa il iau mai repede sa nu stau sa fac comanda.Mersi
|
6 Attachment(s)
nu am mai intrat de mult pe la voi:)
mam gandit sa pun niste poze noi cu masinuta mea si mai am o intrebare:era in bucuresti un corrado galben cu motoru bulit,si a expirat anuntu de pe net.nu aveti un nr de tel de la respectivu?mersi |
suna la mbm tuning si intreaba acolo.pe proprietar il cheama cristi.la mbm a inceput masina transformarea in t
|
Quote:
|
am si eu un corrado cam amarat saracutul dar merge.
|
am sunat la mbm tuning si tipul de acolo mia zis ca nu mai are nr de tel:cry: asta e poate il stie careva
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning