Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Proprietari Corrado/Scirocco (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/8447-proprietari-corrado-scirocco.html)

IONUT-GBP 14-10-07 13:18

Re: Corrado/Scirocco : se cauta proprietari

Quote:

Originally Posted by corrado_ro (Post 1148554)
Multumesc pt sfat.

marfaaaaa :X cati cai are ? :>

corraptor_evo 15-10-07 08:16

Bune "attachments"!!!...

corrado_ro 15-10-07 21:39

190 CP stock. Nu i-am schimbat decat filtrul de aer...deocamdata.

don_costelo 27-10-07 08:29

2 Attachment(s)
salut toti posesorii de raritati :D
Eu am un corrado din '91 motor 2.0 gti 8 valve 116 CP
Din pacate e si de vanzare la pret bun.....pacat sunt masini de exceptie

scirocco 30-10-07 08:51

mai intrati domnilor pe www.******.ro/forum poate ne organizam mai bine cu o intalnire, ne facem stickere pe care sa le impartim pe la proprietari scirocco/corrado,etc.

scirocco 04-11-07 17:34

scuze pt. mesajul anterior, nu credeam ca exista (si aici) cenzura. moderatorul este rugat sa le stearga pe amandoua.

CJ-01-WOB 06-11-07 00:40

linkurile directe catre alte situri/forumuri cu .ro sunt interzise de regulamentul acestui forum si sunt permise doar cu acordul adminului .

sper sa nu intelegi gresit !

Kaluvr6 06-11-07 02:16

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 1143844)
Salut Rickie, salut Kaluvr6, salut corrado-adi. Bine ati venit pe threadul asta. Incet, incet, familia creste...

Kalu, n-ai venit nici la Iasi, nici la Buzau :ciggy:...Corrado-adi, pacat ca la Buzau nu ne-am dat... poate alta data...:wink:

Nu am venit si imi pare rau da am avut niste treburi de rezolvat si nu puteau fi amanate dar sper sa pot sa ajung la urmatoarea intalnire cand o fi. Ma anuntati si pe mine pls :) sper sa fie mai curand :)

Apropo, felicitari, ai aparut in COX si sincer m`am bucurat sa o vad acolo ca merita, macar 1 sa apara din atatea. Eu m`am rugat si de cox si de 4tuning si nu am primit nici macar un raspuns, nici nu o mai bag in vreo revista numai de`al dracu, au bagat la loganuri si alte alea da mie nici nu mi`au raspuns macar la mail. In fine...asta e.

maibunu 06-11-07 09:25

normal Loganurile sunt niste "masini" mult mai frumoase si "bune" din toate punctele de vedere, fata de un VW Coarrado :lol:

INTRUDER85 05-12-07 00:56

Re: Corrado/Scirocco : Salutare

Salut baieti. Am un Corrado G60 din '92. Am si eu o intrebare pentru voi. Trebuie sa schimb parbrizul si sunt curios daca cumva gasesc pe undeva sau daca stiti poate se potriveste de la un alt model ca sa il iau mai repede sa nu stau sa fac comanda.Mersi

corrado_adi 11-01-08 17:11

6 Attachment(s)
nu am mai intrat de mult pe la voi:)
mam gandit sa pun niste poze noi cu masinuta mea
si mai am o intrebare:era in bucuresti un corrado galben cu motoru bulit,si a expirat anuntu de pe net.nu aveti un nr de tel de la respectivu?mersi

renatonas 11-01-08 18:09

suna la mbm tuning si intreaba acolo.pe proprietar il cheama cristi.la mbm a inceput masina transformarea in t

IONUT-GBP 11-01-08 18:34

Quote:

Originally Posted by renatonas (Post 1287823)
suna la mbm tuning si intreaba acolo.pe proprietar il cheama cristi.la mbm a inceput masina transformarea in t

renatonas de cand ma minti ca pui niste poze , cu vestitu tau corrado "cel mai tare din Romania " ? :x :rolleyes2 :rolleyes2

maibunu 12-01-08 01:28

am si eu un corrado cam amarat saracutul dar merge.

corrado_adi 13-01-08 13:09

am sunat la mbm tuning si tipul de acolo mia zis ca nu mai are nr de tel:cry: asta e poate il stie careva

All times are GMT +2. The time now is 08:54.

- Copyright 2026 4Tuning