Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

alexblondul 14-06-07 12:21

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

ms mult andrey ...

bobby_gsi2 14-06-07 12:27

Nu am avut timp sa citesc thread-ul in intregime....care sunt conditiile pt a intra in club? E vreun dezavantaj ca nu pot veni la intalniri? Daca cineva vrea sa ma ajute...sa imi dea un pm sau add pe mess. Bafta

F_L_R 18-06-07 00:19

-Este un dezavantaj....klar dar avand in vedere locatia......poate legam ceva....da si tu un add la mess cu numele meu exact asa cum este.

FreaK_Bv 21-06-07 00:27

Salut...am si eu o intrebare de ce nu faceti o filiala si la Brasov? sunt o gramada de masini belea si o gramada de oameni cu multa adrenalina si nebunie in ei si mai ales cu spirit de echipa...ce ziceti??
mult respect pentru voi si pentru ceea ce faceti!!!!

GolfuletzS 21-06-07 01:02

pei da cum sa nu :D

vb odata mai pe larg.... cu cineva de acolo
care sunteti mai apropiati mai multi si incepem si acolo

101RRY 21-06-07 15:10

am incercat sa accesez si eu site-ul vostru si vad ca este under constr...... mai multe detalii despre cum as putea devenii membru pot afla si de aici????? sunt din bucuresti am masina, caracter in general DA, la volan ..... deocamdata nu - masina e in garantie:)

AlexM. 22-06-07 01:58

Vezi ca noi am schimbat adresa siteului. Pentru mai multe detalii https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/38572-www-nsl-ro.html.
Pe site ai acolo un formular online.

Aaronnel^ 01-07-07 00:02

N-ar strica o filiala la Valcea .. suntem cativa foarte apropiati si cred ca ne-ar face placere sa facem parte din NSL

Bafta si numai bine

AlexM. 01-07-07 01:04

Luati legatura cu Florica si mai departe vorbiti voi ;).

Aaronnel^ 01-07-07 15:36

Pai astept un raspuns de la Florica ori aici ori pe PM:)

Riddick 05-07-07 11:55

Sal Florica, sunt Filip, sper ca iti mai aduci aminte de mine, veneam mereu cu Stroe, eu ti-am adus VEC-ul la tine la garaj atunci cand era cazut,am avut si BJP-ul, in fine, treaba e ca am vazut ca s-a dat drumul la inscrieri, eu am fost la MR, insa m-au dat afara acum ceva timp....ca ..am lipsit de la o intilnire.Treaba e ca vreau sa ma inscriu la voi acum...abia mi-am luat un Accent nou..care e pe cale sa sufere modificari...

daca poti tu..sau alti membrii fondatori sa ma lamureasca si pe mine cum e cu inscrierea in club...ce trebuie sa fac...

Las un id ..Ursulet_bjp....sau mai intru aici pe forum sa vad ce si cum...

Astept un raspuns...merci mult.

GolfuletzS 05-07-07 14:41

salut poti venii vineri ora 22:00 la parcarea bila dr taberei ;)

Riddick 05-07-07 16:49

LA naiba, uite eu plec vineri pe la 16 din BUC pana duminic aseara....am un job care ma cam solicita, cand e urmatoarea data cand o putem rezolva? Oricand..la orice ora duminca.......daca e am lasat mai sus un ID de mess si imi lasi acolo un msj ...merci mult pentru raspunsul rapid.

F_L_R 06-07-07 10:32

-Pt Filip..te asteptam in sera asta la Bila la ora 22:00
-Pt Aronnel....ce sa spun , oricand dispus sa facem treaba la Valcea.
-FreaK_Bv.....as vrea si la Brasov ...dar acolo sunt oamenii putin mai dificili...acum ce sa spun oricand dispus pt discutii si eventual ...sa fie treaba!!!

Aaronnel^ 06-07-07 10:55

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 984646)
-Pt Filip..te asteptam in sera asta la Bila la ora 22:00
-Pt Aronnel....ce sa spun , oricand dispus sa facem treaba la Valcea.
-FreaK_Bv.....as vrea si la Brasov ...dar acolo sunt oamenii putin mai dificili...acum ce sa spun oricand dispus pt discutii si eventual ...sa fie treaba!!!

Florica pai discutam... noi astazi avem intalnire si o sa le spun baietilor. In principiu toti ar fi de accord sunt sigur.

Ar fi primul club din Valcea.

Succes in continuare

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning