![]() |
Re:
Quote:
k sunt niste penale cu fitze... delciat asa... dar knd se prind... e tarziu deja :lol: |
ontopic ... ca nu stiu sa spuna un adevar si se ascund ... ;)
|
Re:
Quote:
stii cum zicea coehllo? \"suntem cu totii niste infantili.incercam sa provocam doar din placerea de a provoca,stiind ca nu suntem in stare sa facem ceea ce la cerem celorlalti sa faca..\" si nu greseste deloc... |
lasa-neeeeeee lasa-neeeeeeeee
ce cohnellllloooohdsbvisdhvb,cine-i ala? frate avem si noi filozofi/scriitori/artisti :wink: si toti \"are\" idei :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
unu din astia ieste si eu ;) |
mai bine nu ziceai nik.....hai k facem offtopic......anyway,acolo io am vrut sa zic altceva....
|
deap
...eu m`am gandit la ceva poate gresec da o sa`mi asum riscul...kred k adevaratul motiv ptr care barbatzii urask femeile(in afara cazurilor cu motiv intemeiat) este k nu le pot controla asa kum vor ei...in general barbaztii isi iubesc mai intai masina si dup`aia femeia..de ce?..ptr k masina o pot controla dupa bunul plak(si nu o sa`l bata la cap niciodata :twisted: ) pe cand femeia nu face exact kum vrea el ,poate se supune aparentelor insa si barbatul stie k e destul de greu sa o faca s`o de`a k el...faptul k ei nu au control asupra lor non`stop si k exista un lukru care le da peste nas ii innebuneste...si mai e faptul k le putem suci mintzile si nu numai mintzile :twisted: :twisted: ...asta a fost un gand in urma unei meditatii matinale :D
|
creieras nu ma innebuni, :lol: nu e vorba k e a lui citatul, ideea e k nu tre sa cerem femeilor sa fie mai bune decat suntem noi in stare, asta era ideea :wink:
|
1 Attachment(s)
cred ca asta e raspunsul la \"intrebare\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hahahaha meserie schema BRAIN! oricum eu sunt de acord cu d3vil.. chiar daca femeile spun \" da , am inteles, ai dreptate barbate.\" tot ca ele vor face tot timpul si noi ne enervam ca nu le putem controla cat si cum vrem noi .... asta e ! eu zic sa ne luam gonflabila :))))) si umflam la ea pana sucombam
|
Re:
Quote:
|
daca e scumpa noua o luam la mana a2a nui problema! :)))))) sau mergem la vulcanizare si facem una din bucati... intradevar mai stra<a target=\"_blank\" href=\"http://searchmiracle.com/text/search.php?qq=<a target=\"_blank\" href=\"http://searchmiracle.com/text/search.php?qq=MBA\">MBA</a>\"><a target=\"_blank\" href=\"http://searchmiracle.com/text/search.php?qq=MBA\">mba</a></a> deun picior o mana dar tot draq ala e! :)))) :twisted: :twisted:
|
.....am mai aflat un motiv pentru care barbatzii urask femeile : \"ptr k ne`au luat si ultimul motiv de mandrie...exista femei kare le`o dau barabtzilor la volan \"....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
in general le uram pt ca te lasa cand nu te astepti
le trebuie numai bani si masini si is fff c**** asta e parerea mea poate in vitorul apropiat se schimba sa vedem ce pica 8) |
...wrong .....dak u ai avut parte de specimene si relatii neplakute nu vorbi la general k nu`i frumos....... :bat:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning