![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Chiar crezi că puneam aici pt un i māncat? Dar cum să īntrebi dacă sponsorul plătește ceva?:lol:
|
1 Attachment(s)
..........
|
ce indragostit e omu :)) isi da viata si portofelu :))
|
|
Dolj :cry::cry::cry:
|
Uite in sfarsit se rafineaza gusturile in Romania... Dupa cum vedeti urmatorul posesor vrea ceva mai egzgluziv(sa scriu sa se inteleaga :lol:)
Enjoy --> https://forum.4tuning.ro/220-consilie...33618-iau.html |
Quote:
;) |
Oops.. Sorry.. Acum l-am vazut ca mai era postat... Nevermind... Sucesuri la toata lomea :lol:
|
4 Attachment(s)
Din ciclul "Hai sa ne kkm pe noi, ce smecheri suntem, sau am fost!"
P.S. MDB stiu cu siguranta ca vei vedea repede postul meu, dar ai exagerat intr-un fel...cum numai in filme vezi. |
Da , si mie mi se pare ca MDB exagereaza putin , 1 ... maxim 2 dosare ... sa fi avut ... si sa le fi rezolvat ... dar 4 ... deja intra la categoria "filme cu mafioti" ...
plus de asta ... din cate stiu , la prima abatere poti scapa din decizia procurorului/judecatorului dar la al 2-lea , deja esti la a 2-a abatere , si ai luat la cunostinta ca ai mai fost odata sanctionat/a si stii consecintele... si nu cred ca te mai iarta... |
Quote:
Andi 10 X ur the best :lol: |
3 Attachment(s)
Auuuu , batman batman , hai ca bag si eu niste dovezi p`acilea ...ca nah....2 ani n-am dovedit-o live fiind membra de club , participand la tot felu de prostii , pana mea ...hai ca bag ceva asa sa ma LAUD pentru ca pot 8) ms ( defapt bag ca sa numai zica lumea de pe forum ca domne cica mint ) ahahhaha neah !
batman batman flu flu flu ...:rolleyes: p.s: Mai baieti , daca voi n-aveti sange asta nu inseamna ca suntem toti la fel , hf & enjoy it ! |
cer scuze atunci , nu am stiut ca esti aia dupa blocuri ....gia gia !
|
Quote:
Eu am postat frumos in acel topic ceea ce am crezut eu , nu am avut intentii de lauda sau pretentii la ceva anume , nu am nimic cu nimeni asa ca nu vreau sa aibe cineva ceva cu mine , nu am datorii la nimeni asa ca , nu are de ce sa se ia lumea de mine ;) Si "aia" adica eu , am un nume DOHC16 ;) intelegi nenea? Si am pus pozele alea ca sa dovedesc ca nu mint ;) Multumesc si o seara buna ;) |
Bun, lămurită fiind şi această veche şi netranşată chestiune, putem depăşi momentul...
Posturi noi de īncadrat aici? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning