![]() |
Re: E92 - 335xi coupe
bine ca nu a fost mai grav/victime...
pacat, era frumoasa masina... |
capul sus, important e ca nu ai patit tu nimik. Din cate se vede masina se face rpd nu prea are mai nimik . multa bafta . important e sa ai si tu casco pe o asemenea masina.
|
tot raul spre bine. Acum ai posibilitatea sa-ti iei un M3 si sa nu mai tot incerci sa-ti tunezi 335-ul si sa te tot intrebi daca ai sanse fata de m3. Deci, strange cureaua si ia-ti-l de data asta pe cel care trebuie.
|
pacat de masina :( si de faptul ca nu ai putut sa iti duci "micul proiect" pana la capat
e plina tara de taximetristi prosti X( |
Imi pare foarte rau pentru ce ai patit.....bine ca nu s-a lasat mai rau si ca esti intreg....asta este acum, capul sus, e fier se schimba, se repara, bine ca nu au fost victime si ca esti intreg. Numai bine.
|
nu e dauna totala sub nici o forma. mai mult de 15-17000 nu duce reparatia nici daca incluzi si loganul . o sa iti continui linistit goana dupa m3-uri in 2-3 saptamani.
|
Mama ce pacat de masina bn ca ai scapat u ...dar daca sunt prosti taximetristi.......o aveai de cateva luni si ti-o face unu praf:cry::cry::cry::rolleyes2
|
Cata boala pot sa am pe FOMISTII astia care se cred regii soselelor! Sunt super impertinenti si numai sa te incurce stiu. Cand au client merg incet eventual vaneaza galbenul de la semafor ca sa fie nota mai mare, iar cand nu au client sunt super zmei ca cacaturile lor galbene.
|
Ai grija sa nu iti faca figuri asiguratorul fitze ca ai masina chipuita sau aia de la BMW! Sau e Piggy Back?
|
pff pacat, chiar imi pare rau.
ce poti sa te astepti de la un taximetrist. ca sa nu`mi dau drumu la gura sa incep cu injuraturi. |
nu stiu daca a ta e dauna totala , dar loganul ala sigur e;) aproape ca ai rupt loganul in doua:lol: ce viteza aveai?
|
nush ce viteza aveam. cei din iasi de la bmw m-au programat in februarie la anul :) pentru reparatii... trebuie s-o duc la brasov sau la bucuresti cu platforma ca n-am alta sansa. nu-mi iau m3 atat timp cat exista 335, n-am condus masina care sa-mi ofere asa satisfactii. eu in continuare sper sa mi-o schimbe
|
cu o mica MARE "atentzie" la oamenii stiu ei care pot sa ti-o puna la dauna totala :D
|
imi pare rau Codrin de accident. ar fi bine sa ti-o schimbe desi la cat e masina nu prea cred sa ti-o dea dauna totala - doar sa aiba nasol motorul sau structura de rezistenta.
|
ar trebui sa am blocul motor fisurat... daca-l am imi da sigur
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning