![]() |
Re: Masina mea: Opel Corsa C
4 Attachment(s)
Am luat masina de la service...arata in "halul" urmator :sleep::sleep::sleep:
nu prea-mi place cum a iesit la linii (se putea centra mai bine bara fata). Mai spre primavara o sa incerc o usoara innegrire a farurilor(poate o folie) |
Quote:
|
trebuie sa te uiti fff atent ca sa'ti dai seama ca e diferenta la linii....dar arata bne zic eu:D si farurile ramane de vazut acum ce e de facut cu ele....mai bine le vopsesti in interior, daca le pui folie iti iau astia talonu din cate stiu eu si nu cred ca ar fi dragut sa se intample asa:|
|
3 Attachment(s)
144.000km am decis sa schimb distributia:
Lant, Intinzator lant si o garnitura = 375Lei (astea mi-a zis mecanicul ca trebuie schimbate) Manopera = 300 Lei total o suma rotunda de 675Lei :doh:(se putea mai rau) |
Quote:
|
cred ca o sa ajung si eu la treaba asta....dar sper sa o mai pot tine putin :-s ca nu am fonduri suficiente plus ca trebuie sa fac schimb de ulei si alte cele:|
|
Quote:
|
Quote:
acum 3 ore am luat masina de la Nea Cornel. Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu aratau asa rau piesele ...poate mai duceau vreo 50.000 :workout:
Rezistenta distributia asta pe lant repet acum am sarit de 144.000km |
3 Attachment(s)
Gata cu iarna... am muncit putin azi la masina pe langa schimbu de roti de la iarna la vara am vopsit si etrieri si tamburi, am scos si rca-urile de prin praguri ca am vandut statia si am tras muzicantii pe direct... se aude f bine si asa ;)
|
5 Attachment(s)
A venit iepurasu cu ceva frumos pt interior... azi au venit prin posta de la un user de pe opel club probabil sambata le montez sper sa nu fie prea greu defapt nu poate fi "Rocket Science" :)
|
2 Attachment(s)
E Voila :)
|
Iei cursuri de franceza? :lol:
Imi place lucratura din ele. |
Quote:
Da, sunt lucrate bine |