Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Masini de prin Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8180-masini-botosani.html)

energy52ro 18-01-07 20:59

Re: mashini de prin botosani

Masina seamana foarte cu un ford capri....dar nu stiu de ce trage mult spre opel....crek e opel.......sa ma scuze persoanele eligibile,dar nu cred ca sunt 100% eficient in momentul de fata, in ambele cazuri crek puterea maxima la aceste motoare, 1.8 si, respectiv 2.0, ar putea fi dusa la 400+ bhp (cine stie,stie)dar in nici un caz la noi...........deci,de mers tare ......poate, dar de zburat, IN NICI UN CAZ!:))

ESPinoza 18-01-07 21:08

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 704237)
Masina seamana foarte cu un ford capri....dar nu stiu de ce trage mult spre opel....crek e opel.......sa ma scuze persoanele eligibile,dar nu cred ca sunt 100% eficient in momentul de fata, in ambele cazuri crek puterea maxima la aceste motoare, 1.8 si, respectiv 2.0, ar putea fi dusa la 400+ bhp (cine stie,stie)dar in nici un caz la noi...........deci,de mers tare ......poate, dar de zburat, IN NICI UN CAZ!:))

e un opel manta

energy52ro 18-01-07 21:15

10x espinoza......tu eti unul din cei eligibili:)...injectia e pentru un amic foarte bun:))))

ESPinoza 18-01-07 21:19

si la 200 de cp daca ar duce manta aia ar fi ceva

energy52ro 18-01-07 21:23

Uite manta asta e foarte asemanatoare cu un capri ca inginerie....sincer.....si pot fi "urcate" destul de sus pentru ca au partile componente foarte rezistente si supradimensionate, ceea ce le permite tunerilor sa le suprasolicite....pana la urrma....let's cut to the chase:)...un id de mess?

ESPinoza 18-01-07 21:45

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 704268)
Uite manta asta e foarte asemanatoare cu un capri ca inginerie....sincer.....si pot fi "urcate" destul de sus pentru ca au partile componente foarte rezistente si supradimensionate, ceea ce le permite tunerilor sa le suprasolicite....pana la urrma....let's cut to the chase:)...un id de mess?

o manta care`mi place mie : http://www.myvideo.de/watch/58006 . id`ul meu e tanucu2002

energy52ro 18-01-07 22:35

DA..stiu filmuletul....singura problema e ca masina aia e un SLEEPER...sunt sigur ca nu trebuie sa-ti explic ce e aia....dar pt cei care trec pe aici,..............masina aia e opel numai la aspect:)

ESPinoza 18-01-07 22:43

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 704355)
DA..stiu filmuletul....singura problema e ca masina aia e un SLEEPER...sunt sigur ca nu trebuie sa-ti explic ce e aia....dar pt cei care trec pe aici,..............masina aia e opel numai la aspect:)

stii tu ceva da nu stii chiar bine.. manta aia nu e tocmai un slepper pt ca ia facut si exteriorul agresiv.. eu sa o vand langa mine la un semafor ma astept de la ea sa fie puternica si sa ma lase cu gura cascata de cum o vad.. un adevarat sleeper e cam asa http://www.2xtremeboom.phg.ro/funny/...p?id=1082&pg=1

energy52ro 18-01-07 23:07

DA...intr-adevar.....am "indoit" putin termenul de Sleeper deoarece nu cunosc prea bine aspectul original al "Mantei"...oricum,tu dak ai avea asa putere sub capota,te-ai putea abtine sa o "aranjezi" ca aspect?Eu nu prea....:)

claude307 18-01-07 23:09

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 704268)

Dom Injiner "puterea ei maxima" o sa fie 3L...acu ...mai o evacuare...mai un filtru...na...nush exact la ce cilindree o sa ajunga, da nu o sa treaca de 400.

energy52ro 18-01-07 23:21

Puterea maxima - 3L?????daca vrei tit vand eu un DEX(Dictionar EXplicativ).....vad ca zici ceva de cilindree...poate la asta te refereai prin "3L"...in schimb evacuarea si filtrul de aer.....eu le-am pus pe dacia mea la 17 ani.....La Multi Ani! PUFANE!

claude307 19-01-07 17:29

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 704430)
Puterea maxima - 3L?????daca vrei tit vand eu un DEX(Dictionar EXplicativ).....vad ca zici ceva de cilindree...poate la asta te refereai prin "3L"...in schimb evacuarea si filtrul de aer.....eu le-am pus pe dacia mea la 17 ani.....La Multi Ani! PUFANE!

e na...asa o fi daca zici tu... :)

claude307 22-01-07 11:34

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 704262)
si la 200 de cp daca ar duce manta aia ar fi ceva

din cate stiam eu motoru de la omega 3L V6 are deja 211 cai...da nu sunt sigur ca am dreptate

Ali_ump 05-02-07 04:54

Salutare lume....o intrebare intrebatoare... Stiti cumva ...BMW-u ala mov din pozele de pe paginile precedente s-a mai vandut? Ca am impresia ca l-am vazut la noi in Piatra Neamt..? si daca nu ...il mai vinde?
Bafta in continuare!!!;)

siminelsimi 05-02-07 10:43

cred ca s-a vandut. nu l-am mai vazut de vara trecuta in botosani

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning