![]() |
Re: mashini de prin botosani
Masina seamana foarte cu un ford capri....dar nu stiu de ce trage mult spre opel....crek e opel.......sa ma scuze persoanele eligibile,dar nu cred ca sunt 100% eficient in momentul de fata, in ambele cazuri crek puterea maxima la aceste motoare, 1.8 si, respectiv 2.0, ar putea fi dusa la 400+ bhp (cine stie,stie)dar in nici un caz la noi...........deci,de mers tare ......poate, dar de zburat, IN NICI UN CAZ!:))
|
Quote:
|
10x espinoza......tu eti unul din cei eligibili:)...injectia e pentru un amic foarte bun:))))
|
si la 200 de cp daca ar duce manta aia ar fi ceva
|
Uite manta asta e foarte asemanatoare cu un capri ca inginerie....sincer.....si pot fi "urcate" destul de sus pentru ca au partile componente foarte rezistente si supradimensionate, ceea ce le permite tunerilor sa le suprasolicite....pana la urrma....let's cut to the chase:)...un id de mess?
|
Quote:
|
DA..stiu filmuletul....singura problema e ca masina aia e un SLEEPER...sunt sigur ca nu trebuie sa-ti explic ce e aia....dar pt cei care trec pe aici,..............masina aia e opel numai la aspect:)
|
Quote:
|
DA...intr-adevar.....am "indoit" putin termenul de Sleeper deoarece nu cunosc prea bine aspectul original al "Mantei"...oricum,tu dak ai avea asa putere sub capota,te-ai putea abtine sa o "aranjezi" ca aspect?Eu nu prea....:)
|
Quote:
|
Puterea maxima - 3L?????daca vrei tit vand eu un DEX(Dictionar EXplicativ).....vad ca zici ceva de cilindree...poate la asta te refereai prin "3L"...in schimb evacuarea si filtrul de aer.....eu le-am pus pe dacia mea la 17 ani.....La Multi Ani! PUFANE!
|
Quote:
e na...asa o fi daca zici tu... :) |
Quote:
din cate stiam eu motoru de la omega 3L V6 are deja 211 cai...da nu sunt sigur ca am dreptate |
Salutare lume....o intrebare intrebatoare... Stiti cumva ...BMW-u ala mov din pozele de pe paginile precedente s-a mai vandut? Ca am impresia ca l-am vazut la noi in Piatra Neamt..? si daca nu ...il mai vinde?
Bafta in continuare!!!;) |
cred ca s-a vandut. nu l-am mai vazut de vara trecuta in botosani
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning