Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 15-02-11 16:26

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

5 Attachment(s)
Azi a venit acasa, am si reparat bara, din pacate nu am poze din fata inca, in schimb am curatat interiorul si montat tot inafara de spatar si cateva maruntisuri.
Mi-a fost dor de opelica, cei cativa km de la atelier pana acasa i-am facut la 30-40 la ora...sa tina cat mai mult:), mi-a fost mila de dimineata cand l-am vazut in curte la firma unde lucrez cu un start gros de bruma si gheata pe el.

GJ 64 GAB 15-02-11 16:28

Poate te rāzgāndeşti şi nu-l mai dai :D .. Triplele o cam strică ... Multă baftă !

AB-04-ASS 16-02-11 14:21

Pastreaz-o... ai investit in ea si o sa iti para rau.

Antilles 16-02-11 14:25

Deja imi pare rau, din pacate nu prea pot, am nevoie mare de bani pentru casa, partea buna e ca oricum o sa ma mai folosesc de ea luna asta probabil (cred ca pun vanzarea pe "on hold" o perioada scurta), acum merg la servici si inapoi cu ea....ajung tarziu in fiecare zi:)))

Antilles 14-04-11 18:07

5 Attachment(s)
Poze noi, alaturi de cealalta jucareie din "cuib".

AB-04-ASS 15-04-11 10:35

Nu ai in planuri grile la bara fata si proiectoare? :D

Antilles 15-04-11 18:50

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 4257648)
Nu ai in planuri grile la bara fata si proiectoare? :D

Deocamdata nu am nimic in plan, urmau grilele dar habar n-am ce, cum sau cand:D

Antilles 25-04-11 19:13

7 Attachment(s)
In vizita la tara, a fost si ea pregatita, imbaiata, parfumata si...normal, in final pozata:)

andi_cimpean 25-04-11 19:52

Īmi place mult cum dă spatele, mică excepţie, după cum bine ştii, făcānd stopurile! :)

Ştiu că īntr-o vreme parcă aveai īn gānd să vinzi barele?

M-ar interesa asta de spate cu tot cu finală!

P.S. Parcă nu ne-ai arătat niciodată evacuarea...

uskt2005 26-04-11 12:17

3 lucruri nu vin bine pe masina: Farurile, stopurile si pragurile(sunt valurite, nu pica la linie, sunt puse stramb si defectele pot continua).

Antilles 26-04-11 18:39

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 4282555)
3 lucruri nu vin bine pe masina: Farurile, stopurile si pragurile(sunt valurite, nu pica la linie, sunt puse stramb si defectele pot continua).

Zici?

uskt2005 26-04-11 20:16

3 Attachment(s)
La faza cu farurile si stopurile ca nu vin bine pe masina nu sunt singurul care ti-a spus asta (si stii e o vorba: Cand 2 iti spun ca esti baut trebuie sa te duci sa te culci)

La praguri am pus pe niste poze de ale tale niste sageti.....

P.S. Nu o spun cu rautate, dar in momentul cand iti pui masina aici automat trebuie sa acepti si unele critici, constructive sau nu tu decizi daca sa le iei in seama sau nu

Sa auzim numai de bine!

soosy 26-04-11 21:06

astea sunt mici detalii...si ii vorba de bodykit
ma gandesc ca sunt din fibra iar daca asa sunt prelucrate asta e...

treaba cu pozitionarea merge dupa prag,iaras daca pragul asa ii facut nu are cum sa fie drept pus,si sa prezinte linie perfecta
legat de faruri eu zic ca ii ok....doar nici bara nu ii originala

daca pune bara originala si apar chestii asemenatoare atunci ii problema..

Antilles 27-04-11 05:44

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 4283649)
La faza cu farurile si stopurile ca nu vin bine pe masina nu sunt singurul care ti-a spus asta (si stii e o vorba: Cand 2 iti spun ca esti baut trebuie sa te duci sa te culci)

La praguri am pus pe niste poze de ale tale niste sageti.....

P.S. Nu o spun cu rautate, dar in momentul cand iti pui masina aici automat trebuie sa acepti si unele critici, constructive sau nu tu decizi daca sa le iei in seama sau nu

Sa auzim numai de bine!

Ai inteles gresit raspunsul meu, prin "zici?" vroiam sa spun ca e evident ca mai sunt probleme, bara fata a fost lovita in primele 15 minute dupa ce a iesit de la vopsitor, s-au rupt suportii si am facut ceva ad-hoc, sa stea bara sus fara sa ne uitam la linie (urmeaza a fi reparat), farurile sunt drepte, acolo nu e o problema, nu vreau engel eyes sau dayline, nu vreau faruri cu lupa de la FK, am ales cele originale (noi) pentru calitate, pragurile stiu ca au valuri(doar au fost facute la ufo customs), urmeaza sa le schimb (daca pastrez masina), la fel si stopurile (care erau pe masina de cand a fost cumparata).....get it?:)

uskt2005 27-04-11 07:20

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4284597)
.....get it?:)

Now i do! :D

Succes in continuare!

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning