![]() |
Re: E30 - 325 24v kompressor B-87-ZEE
Ce vizibilitate ai la folia de pe fata ?
|
salut , cat ai dat pe jante si ce J ai la ele?
ps un shimb cu alt urs plus diferenta ?( incerc si io) |
Quote:
|
Quote:
sa vad ursul,ma intereseaza banii pt ca trebuie sa-i investesc sa-mi recuperez pierderile,depinde,vb pe msn ( crazyprepa ) |
hm eu pozasem spatele special pentru stopuri si pentru noile roti combinate cu flanse distantieri, fata deja este pozata mai inainte:)
|
1 Attachment(s)
Si o poza de la mn,cu minunatia asta :D
|
i-ar sta bine cu bbs :D
|
da dar nu cu bling bling auriu...eu zic ca ii sta mult mai bine cu jantele care le are acuma :X...pac pac no bling bling
|
1 Attachment(s)
Mi`e imi place cum da cu bbs`urile astea aurii...am mai incercat cu niste chroame
|
Quote:
daca BBS Magnesiums sunt BLING.... adica masinile de DTM,de F1,de ETCC,de LeMans,de ...orice cursa consacrata....sunt BLING?! BBS Magnesiums sunt poate cele mai raspandite jante in cursele auto de circuit...si majoritatea au centrul auriu... daca vrei tu bling...bling = crom. |
dude...uita`te cum se vede auriul in poza..exact ca la americani, low rider. Asta este parerea mea..nu trebuie sa o iei asa personal...fiecare este cu gusturile lui
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da bine rau bbs-urile aurii !!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
daca tu nu stii sa faci diferenta,si nu esti in stare sa vezi ca jantele sunt iluminate prost,si mult mai puternic decat restul pozei,nu e vina mea. dar de aici pana la a spune ca e bling bling....mai faci inconjurul pamantului in balon de cateva ori. nu mai folosi cuvinte care nu stii ce inseamna. ca sa nu zici ca iti explic eu tie ce e ala bling,sau ca incerc sa te educ eu...uite ce prezina o simpla cautare pe google: Quote:
|
Imi cer scuze...am formulat eu gresit...eu m`am referit pur si simplu la poza cu pricina...nu la jantele respective in general...mi`am dat seama ca m`am exprimat gresit..tot ce am vrut sa zic ca in poza postat de no_n@me arata nasol...:)...sry
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning