![]() |
Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )
cunoaste careva un tablagiu bun? am niste indoituri mici la usi si una mai mare si lunga bonus ca nu stie lumea sa intre in parcari
Nici o indoitura nu e adanca si as prefera sa fie indreptata....decat sa o kituiesc mai bine schimb usa :???: |
Quote:
Eu am mai trimis un vecin caruia i s-a reparat bine o usa pt ca a deschis-o si din spate alta masina a iesit din parcare si i-a facuto praf si i-a lucrato meticulos. Iti pot face o poza sa vezi dar asta mai spre seara ca plec acum. |
Quote:
|
stiu si eu un mecanic bun...si mie mia schimbat cutia de viteze cu ambreiaj si un suport motor si imi merge acuma batranica de rupe:D
si nu lucreaza scump... care doreste sa apeleze la el sami dea un pm... Il cheama Boji Ioan si are atelierul peste drum de fier vechi acolo langa CASITO (sau toma) |
Stie cineva ceva despre dmn Ciobi din Simeria ? am auzit ca ar fi un mecanic bun insa ma gandeam ca cer cateva sfaturi aici.
|
Quote:
|
Quote:
|
De asemenea daca sti sa imi recomanzi un vopsitor bun (vreau sa vopsesc 2 elemente din crom si o grila) si un electricean bun ( vreau sa montez un sistem hallow me home universal) si sa mai fie si din HD ar fi si mai bine mai ales daca mi-ai lasa si nr lor de telefon :).
|
Quote:
Cred ca la partea electrica te poate ajuta Marius3k , trimite-i un pm. Vopsitor nu stiu liber, eu am programare dupa mijlocul lui Septembrie la Vali de la Santandrei. |
Quote:
|
stiu si eu un electrician bun are atelierul langa depozitul t&o il cheama nicu.nu lucreaza scump.
|
Csobi e FOARTE bun mecanic, doar sa aiba timp. Cel mai bine se merge cu programare. Despre follow-me-home, se poate monta, nu e mega-filozofie.
|
Vreau sa va "recomand" o spalatorie din Deva si anume cea din dorobanti, langa B.A. (nu dau nume pentru ca nu vreau sa fac reclama). Am ramas "placut" surprins sa vad, ca dupa ce mi-au spalat si scaunul de la pasager, bonus (lasandu-mi usa de la pasager intre-deschisa), s-au simtit foarte jigniti atunci cand le-am aratat ce "cadou" mi-au facut.
Pe langa faptul ca nici macar nu i-au interesat de ceea ce au facut, mai si incercau sa o de-a la intors ca "nu-i nimic", "lasa ca ii numa apa" (si spuma)...Imi pare rau ca dupa un an de spalat masina doar acasa, personal, am facut gresala de a o duce la spalatorie. |
eu pe Voicu nu il recomand PUNCT e mizer si vorbeste de sus are preturi mare si stai 20 minute sa iti raspunda la o intrebare. mai bine NU
|
A fost cineva la Auto Check Center in Hunedoara ?
http://static.panoramio.com/photos/o...l/61820648.jpg Niste pareri pozitive sau negative se poate ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning