![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
OnT: Pentru cei care cunosc cate ceva si despre doua roti...comparatia asta mi se pare ceva gen "Kawasaki vs. Honda/Suzuki/Yamaha....". Bmw-urile sunt masini frumoase...dar parerea mea e ca sunt foarte rare cazurile cand un om a avut un singur Bmw mai mult de 5-6 ani. E o masina draguta, amuzanta, nervoasa...insa Audi parca e putin peste la aproape orice capitol... Bmw-ul mi se pare o tarfa(scuzati limbajul) si Audi-ul mi se pare o fata pe care o poti iubi.(acum depinde...de preferinte:) ) |
pentru userul ce m-a quotat : nu am comparat numai puterea nici nu avem ce sa compar :D am comparat tot...de la confort si putere la stabilitate si siguranta (sa nu uitam ca 4 roti motrice se descurca mult mai bine decat 2 pe teren ud and so on...) Nu vreau sa fiu taran prin gandire si sa zic ca audi e mult peste bmw, zic doar ca audi este o marca nobila cu o traditie si istorie de invidiad ce ofera mai mult decat sportivitate(bmw)...ofera tot ce iti doresti de la o masina :)
https://www.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM |
are audi quattro dar i bmw are x drive`ul.ca vad ca se tot vb de tractiune pe 4 roti la audi de parca nu ar exista si la bmw
|
cu ce se poate compara 135`u ? care ar fi adversarul lui de la audi
|
Quote:
|
Quote:
apropo, uite ce declara surse din interiorul Audi: ‘Why would we launch the R8 with the V12 TDI engine now, when our order books are full and we have the high-performance V10 coming? There is no firm production date yet for the diesel.’ |
Rivalul la S8 este seria 7 - 760
|
Quote:
|
da.....vreoiam sa zic doar ca este "echivalenta" bmw
|
Quote:
Cel putin asa stiu eu. |
faptul ca e30 e preferatul tuturor spune multe...nu am vazut sa fie cineva fanul vreunui model audi din '86...audi a scos modele tari dupa 2000 si foarte tari in 2007 gen a5,s5 etc..
|
sa vezi cu audi care face show intr-un show de drift sau care face cerculete sunt ca sansele la 6/49, adica tind spere 0, F F F RARE, pe cand bmw toate ofera spectacol, datorita tractiunei spate!
|
si daca este quattro...
|
Quote:
Cunosc ex posesori de Audi care au trecut la BMW si multi posesori de BMW care si-au luat tot BMW :-P |
Quote:
Vezi link-urile puse de mine ... Ca nu fac posesorii de Audi cerculete la fel de mult cat fac cei de bmw ... asta e altceva... ca ies frumoase si cele facute de Audi ... asta conteaza ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning