![]() |
Cred ca evenimentul ar merita o prezentare mult mai frumoasa pe prima pagina siteului.
Este cel mai complex eveniment de pana acum. |
cred ca o sa iasa misto. parerea mea
|
Re:
Quote:
|
te asteptam cu subaru omu' :)
|
Re:
Quote:
|
ai cu cine ca sunt destui cu impresii aici.
partea proasta e ca ei nu prezinta o incercare pentru tine si masina ta. |
Sebi, am cateva intrebari :
-exista limita numar de concurenti pe fiecare grupa? -daca exista limita de numar, cere este prioritatea? -daca ordinea de inscriere stabileste prioritatea, pot trimite prin fax inainte cererea de inscriere? (Gr. B) |
Cu putin noroc o sa fie si Suceava prezenta. Sa speram.
|
Exista posibilitatea de inscriere in ziua cursei?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Nu vreau sa fiu carcotas, dar toate premiile or sa vina la Bucuresti. Avem pt fiecare grupa cateva masini care sunt greu de intrecut. Lumea inca nu a inteles ca spoilerele, pragurile si chitul nu fac o masina mai rapida. La Galati o sa vedeti diferenta dintre styling si tuning. |
Dap..din pacate majoritatea masinilor din galati(ma refer la cele modificate in vreun fel) sunt modificate vizual.Cele umblate la motor dupa parerea mea sunt prea putine.Deci ii dau dreptate lui KaiseR..nu cred ca va ramane vreun premiu in Galati..din pacate :roll: ..oricum..o sa fie ceva frumos :D
|
ma o sa fie tare... pacat k tzine doar o zi....
|
sunt plecat cateva zile imi e greu sa va scriu de pe telefon.
inscrierile nu sunt limitate, se pot face si in ziua cursei probabil pana la orele 12. nu se pot face inscrieri de la distanta. sunt bucuroos sa vad atata lume interesata. Multumim si lui Insomnia Racing! |
sunt masini umblate in galati numai ca nu le stii tu.
evident nu la nivelul celor din bucuresti dar totusi.... adica nu o sa se vada prin plasa de la spoiler tuburile toyo de la intercooler cum se vedeau la audi-ul lu pahra .. da pe aproape :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning