![]() |
Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
Quote:
|
Quote:
Vad ca nimeni nu vrea sa vorbeasca despre subiect !!! Nu-i nimic Dar nu a fost frumos ce ati facut si de alta data nu vom mai participa la asemenea concursuri daca nici macar nu sunteti in stare sa raspunde la niste intrebari!!!Pacat :!:Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!! |
Quote:
La partea de jurizare pentru concursul de tuning nu am fost de fata si nu m-am ocupat de ea deoarece strangeam gunoaiele lasate de participanti pe pista. Aici nu pot spune nimic pentru ca nu am fost de fata si oricum acum nu as mai putea face nimic. Ce pot sa fac este sa promit ca de acum juriul va fi mai mare si mai impartial. Cu Stima, Stefan M. Ciocoiu Presedinte A.C.S. Crazy Drivers Romania |
A fost mult prea favorizator juriul! Da de ce nu imi raspunde cineva din juriu??!!! E prea tarziu Stefan pt promisiuni!!! Astept o replica de la cei care au jurizat acolo!
|
Dati-i mai o cupa omului asta ca face atac de panica aici pe forum...
|
Nu-mi trebuie cupele lor....ma ... in ele de cupe ...mi-e ciuda ca batem drumurile si nu este CORECTITUDINE!!!
|
si referitor la gunoaiele lasate ... poate pe viitor va ganditi si la niste pubele ... si din cate stiu consumul bauturilor alcoolice este interzis in incinta aeroportului ... va urez multa bafta in continuare ... si pe viitor o mai buna organizare
|
Vorbesc in numele unui club intreg atunci cand felicit organizatorii evenimentului. Am fost 17 masini dintre care 5 inscrise in concurs, si va asigur ca ne-am simtit cu totii bine. Nu cred ca se poate invinovati intreg judetul BT pentru niste smecheri care nu si-au putut tine hergheliile sub capota, si cand au ajuns pe pista au facut ce are ursu-n loc de mana. Asa cum de altfel nu putem desconsidera intreg judetul SV pentru niste distrusi care alergau dintr-o parte in alta a pistei sau se lungeau pana la mijlocul ei. In alta ordine de idei, incep sa-mi schimb parerea vis-a-vis de unii useri, atata timp cat dupa evenimentul organizat la Iasi am primit numai felicitari, iar acum aflu ca de fapt
la Iasi s-au dat diplome dupa preferinte. Le multumesc baietilor din CD pentru ca ne-au oferit ocazia de a alerga pe 402, si avand in vedere numarul ocaziilor de acest gen, cred ca pe asta ar trebui sa ne concentram. Pentru ca, pana una alta, cursele de la SV sunt cam singurele pe care ne putem baza in zona Moldovei de ceva ani. Tot timpul vor fi nemultumiri. Important e sa le mediati prin argumente, altele decat "Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!!", si sa le luati ca un motiv in plus ca sa va pregatiti mai bine pentru urmatorul eveniment. Cu respect, de la Iasi, Moldova, Romania. |
Poate oricine sa isi schimbe parerea ...dar ma deranjeaza cand se intampla faze de genul asta. Nici noi nu am fost tocmai corecti atunci la Iasi ...eu unul nu am avut nici un amestec...si de aceea ma enervez cand vad ce se intampla la Sv ...la Iasi !!!
|
Ce mi se pare stupid este faptul ca, daca iau la enumerat judetele care se balacaresc unele pe altele in panarama asta, vad ca nu sunt toate: Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui, Iasi. Lipseste Galati, Bacau si Vrancea (sper sa nu se trezeasca acum, la scandal). Ar trebui sa fim bucurosi ca exista un loc in zona asta in care cineva se chinuie (si reuseste) sa faca un eveniment anual de care sa fim mandri si pe care sa-l sustinem. Daca vom continua sa aruncam in el cu ce ne cade in mana, vom avea de suferit cu totii.
Din nou, moldovenii (fie ei si bucovineni), isi dau singuri cu tifla. Ne certam intre noi, in loc sa coboram spre sud sau spre vest cu masinile noastre si sa luam premii pe-acolo, unde au aparut deja performante notabile. Iar pe Ali_ump il cunosc ca pe un baiat de treaba. Ali, data viitoare va fi mai bine! Ali_ump, ai dreptate. La Iasi s-au dat diplome dupa preferinte... Dupa preferintele publicului, nu dupa preferintele unora (nu spun de unde, ca-i rusinos) care au vrut cu tot dinadinsul sa ia, prin fals, cupe nemeritate (aici apare diferenta sau asemanarea dintre "tupeu" si "nesimtire" despre care era vorba la un moment dat in posturile anterioare). Una din masinile premiate atunci, la Iasi, pe care acum tu o contesti, a mai luat un premiu (B.C.) la Buzau si inca unul (B.C.E.) la 4TuningDay Romexpo. Dar, mortii cu mortii si vii cu vii... |
Continuare:
La Iasi nu se mai poate, la Vaslui nu se poate, la Roman nici atat, la Bacau inca n-a incercat nimeni, la Piatra Neamt nu-i loc si nici la Botosani, de Galati parca nu se-aude nimic... A ramas Braila si Suceava... cam putin... Ce-i de facut? Eu zic sa ne-apucam de treaba ca fierbe tara de evenimente si noi, moldovenii, ramanem iar de caruta... |
In Neamt se poate ...dar pe 201 m ...mai mult nu deocamdata! Speram cat de repede sa va oferim detalii ...cat despre un event de tuning in adevaratul sens al cuvantului il vom face si pe acesta ...tot aici si speram sa ne iasa ...cu jurizare ca lumea in toate sectiunile ;)
Am incheiat! sa ne vedem cu bine la urmatoru si fara evenimente de genu asta! |
Quote:
Sincer ai cea mai mare dreptate in ce ai scris aici si te respect pt tot ce ai zis!!! Dar mi se pare rusinos faptul ca "stai 2 zile cu sufletul la gura" sa vezi ce se da si ce se ia (premii) si vezi ca apar castigatoare niste masini care nu au fost jurizate !!! care au luat niste premii fara nici o explicatie ... ba gresesc...una din ele a fost motivata "e frumoasa...putea sa nu aiba deloc tuning ca tot castiga" . Nu am absolut nimik cu baietii de la suceava , chiar ii respect si le multumesc pt primire... va rog sa nu credeti ca zic la caterinca treaba asta !! Presupun ca tu ai acel corado superb cu jante cromate , care a castigat atunci la iasi , sunt convins ca nici tu nu ai fi multumit daca ai fi mers la suceava si o masina cu 90 % mai putin "tunata" decat a ta a luat premiul in locul tau si ai fi intrebat de ce nu ai castigat si ai fi primit asa un raspuns !!! Va garantez ca nu iesea atata taraboi dak nu primeam asa un raspuns . Mie sincer imi pare rau ca a iesit toata chestia asta si tin inca odata sa ii multumesc lui Cristi , baiatul cu lancia ca s'a zbatut sa ne tina acolo si bine a facut !!! Sper ca nu esti un post inutil si ca nu va fi sters !!! P.S. : Ceea ce am scris mai sus este doar o explicatie , va rog nu luati totul ca o acuzatie !!! Respect !! |
Quote:
cei care au gresi se stiu ei Quote:
era normal ca cei cu sustinatori mai multi sa cistige(si noi eram in numar destul de mare veniti la IASI) iar corado chiar merita sa cistige ce a cistigat la best BMW ....e discutabil Quote:
sau vina lui GRATIAN ca na venit cu scule sa masoare(din cite am fost informat el chiar nu se ocupa cu masurat ,jurizat ,dat starturi ,etc.) Quote:
aici nimeni nu stie cine a jurizat ,dupa ce criteri sau desemnat cistigatori etc. Quote:
iar aici nu e cazu |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning