![]() |
Re: ShoDesign & Tuning
Quote:
si sa ne auzim cu bine.... |
Pot sa te intreb,cu aproximatie,cat ai investit pana acum in el ??
Poate facem o liniuta dupa ce e gata :) Eu am Aprilia SR... Oricum...al tau e "show-car"... E frumos rau. Cand oare o sa te opresti ? Sau e din ala la care tot timpul schimbi cate ceva ? Bafta multa in continuare ! |
Quote:
Facem si liniuta cand e gata |
eMH.. cum sa fie scuterul show car daca e scuter? :lol:
|
Tocmai de aia erau ghilimelele...
De show-scuter auzi mai rar ! Show...vehicle e bun ? Oricum,e clar ca scuterul atrage atentia oriunde ar merge ! |
show-ride... merge in ambele sensuri ! ;)
|
o sa faca furori acum cand va fi finsih! sper din tot sufletul sa il pot termina pana la 4Tuning Days
|
o intrebare
la gilera runner primul scuter din topic ce ai facut sa nu se inece dupa ce ai pus filtrul ala? |
L-a reglat =))
|
wow inteligentul lu' tata
ai gandit-o mult? normal ca se regleaza dar nu tine numai de reglaj cel putin nu la mine |
Vorbeste frumos , in primul rand , ca eu nu ti-am vorbit urat si nici nu te-am luat la misto. Ok ? :arrow:
Nu e logica treaba , ca tu automat cand pui filtru sport , baga mai mult aer . Automat trebuie reglat din carburator , pentru a nu se ineca and co. Nu mai fi atata cu gura mare , ca nu rezolvi nimic. :lol::lol::lol::lol: |
cine a fost ironic primul?
am spus f frumos am reglat cat se poate regla si tot nu merge... hai sa terminam cu offtopicul ca il stricam degeaba |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
nu am avut pb deloc cu el, dar la motoarele mai mici mi-au facut pb, si la peugeotul asta imi facea pb, carburatorul mai mare iti trebuie, asta e raspunsul.... |
1 Attachment(s)
Casca, am inceput lucrul si la ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning