Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

Psycho 25-09-05 11:05

primul sarut .. greu .. greu .. mai bine ma intrebatzi cum a fost prima data cand am facut`o cu o fata .. aia`mi aduk aminte ... mai repede decat primul sarut .. oricum a fost .. pe undeva prin clasa a 7`a .. .. cu o tipa din clasa de la mine .. ptr k eram un mare macho :P in fine .. tipa nush daca shtia ea sa sarute sau asa se sauta atunci in vremurile alea .. da m`a mushcat de buze .. si nu mi`a mai trebui ... si a 2`a zii stateam si ma gandeam ... k ... sex`ul doare mai putin decat sarutatul .. d`aia am ramas obsedat de sex :)) ... in fine .. pe tipa o chema madalina ... daca`mi aduk eu bine aminte .. si am vazut`o zilele trecute .. si e dit`amai vaca .. si uite asa mi`am adus aminte de primul sarut ... ...

dar voi va mai aducetzi amint de primul .. refuz .. de prima data cand ati fost refuzatzi de la un sarut .. de la o partida de sex ... de la o prietenie .. e hai sa va vad ... io imi aduk aminte .. tot de o faza din clasa a 8`a cand m`am pus cu una si k un mare domn ce eram .. am condus`o acasa .. si am vrut sa`i bag limba`n gat .. de despartzire .. si ea a zis k nu saruta de la prima intalnire .. binen`tzeles k a 2`a zi nu mai eram cu ea :P

daca mai am si alte intamplari va mai scriu .. si apropos .. va mai supun la o provocare .. cum a fost prima data cand ati ... shtitzi voi ce ... va mai aducetzi aminte sau totzi eratzi betzi :))

needBrain 25-09-05 19:54

Re: dong

Quote:

Originally Posted by \"sponsoru\"
intalniri pe fir..oricum ar fi o afacere profitabila Needbrain...percepem o taxa modica si astfel facem concurenta site-urilor de profil..noi2 etc.. :twisted: :twisted: Racolam liceene dragute.. :idea:
....gluma gluma...dar totusi as vrea si eu o fata pt combinatie.. :lol: Muhahaha

pai vin-o in cta :lol:

sponsoru 25-09-05 20:47

needbrain pai vin ma.. :lol: Daca vin sa imi iau barca sau vin doar cu salteaua? :twisted: serios acum..chiar vreau sa vin..in caz de ceva poate ...

needBrain 25-09-05 21:49

cred ca e nevioe de un jetsky....

sponsoru 25-09-05 22:18

pai mai bine plec cu jetski din bucuresti ca ajung mai repede..\"survolez\" urziceni-ul si iau la ocazie refugiatii din scoli :twisted:
Stiu ca e cel mai nesimtit offtopic de la caderea constantinopolului asa ca scuzele de rigoare.. :twisted: :twisted: crazy frog

Mustang 26-09-05 14:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
dar voi va mai aducetzi amint de primul .. refuz .. de prima data cand ati fost refuzatzi de la un sarut .. de la o partida de sex ... de la o prietenie .. e hai sa va vad ... io imi aduk aminte .. tot de o faza din clasa a 8`a cand m`am pus cu una si k un mare domn ce eram .. am condus`o acasa .. si am vrut sa`i bag limba`n gat .. de despartzire .. si ea a zis k nu saruta de la prima intalnire .. binen`tzeles k a 2`a zi nu mai eram cu ea :P

daca mai am si alte intamplari va mai scriu .. si apropos .. va mai supun la o provocare .. cum a fost prima data cand ati ... shtitzi voi ce ... va mai aducetzi aminte sau totzi eratzi betzi :))

primul sarut...a fost evaziv...tipa vroia sa se urce mai repede in 102 sa o taie acasa...desi m-am cuplat cu ea...
primul refuz de sarut...cred ca s-a intamplat mai mult din faptul ca :
- tipa ori era timida
- ori nu stia sa sarute si tot intorcea obrazul...
bineinteles, ca \"psihopatu'\" :D a doua zi nu am mai vb cu ea :D

primul refuz la sex...eram cu o gagica de 4 luni...si eu vroiam sa completez iubirea (ca deh...ne iubeam...CICA :(), dar m-a respins pe motiv ca nu era pregatita...

ulterior peste o saptamana aflu ca de fapt nu era pregatita pentru mine...da' pentru altu a fost...
bineinteles ca gagica nici pana acum nu mai are ce discuta cu mine...nici macar un buna nu mai obtine de la mine :)
that bitch :(

EvLSant0S 26-09-05 17:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

primul sarut...a fost evaziv...tipa vroia sa se urce mai repede in 102 sa o taie acasa...desi m-am cuplat cu ea...
primul refuz de sarut...cred ca s-a intamplat mai mult din faptul ca :
- tipa ori era timida
- ori nu stia sa sarute si tot intorcea obrazul...
bineinteles, ca \"psihopatu'\" :D a doua zi nu am mai vb cu ea :D

primul refuz la sex...eram cu o gagica de 4 luni...si eu vroiam sa completez iubirea (ca deh...ne iubeam...CICA :(), dar m-a respins pe motiv ca nu era pregatita...

ulterior peste o saptamana aflu ca de fapt nu era pregatita pentru mine...da' pentru altu a fost...
bineinteles ca gagica nici pana acum nu mai are ce discuta cu mine...nici macar un buna nu mai obtine de la mine :)

i feel u brotha` ;)
hai sa schimbam 3 cuvinte pe ym ,ca am o mare mare curiozitate ...
evlsant0s_rl , adauga si u plz

Mustang 27-09-05 10:37

adaugat pe mess ;)

EvLSant0S 30-09-05 17:00

pfff un log .. interesant ..
legat de prima iubire, atentie :?
o discutie cu . cineva ..

\":****: ma.. a fost prima dragoste si etc
****: si iti spune eu sigur
****: ca asa ceva nu o sa mai simti fata de nimeni
****: si alea au fost cele mai pure sentimente si etc .. acum chiar daca o sa iubesti
****: o sa o faci altfel
****: cu mai multa ratiune
****: si asa o sa fie mereu
********: that hurt..
****: stiu
****: o sa vezi in timp.. ca asa e.. deja dragostea pe care o sa o simti pt alta o sa fie alterata de ganduri de alte chestii
****: nu ca inainte cand nu-ti pasa ca nu dormi 10 nopti
****: pt a vb cu ea
****: sau pt ca daca nu-ti scria un sms ,iti parea sfarsitul lumii,acum o sa te gandesti mai mult si o sa fi mai egoist .. in dragoste
****: si nu o sa dai decat daca ti se da
****: cand inainte era cu totul altfel
****: dadeai fara sa-ti pese daca primesti la fel
\"
mi se pare mie sau cam are dreptate ? : /

aleks , needbrain , mustang mach one ? cum e ?

xxdadixx 30-09-05 19:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"

Poate fata ti-a zis mai pe ocolite si tu nu ai inteles. Am mai intalnit cazuri :D

Skillzu 30-09-05 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
pfff un log .. interesant ..
legat de prima iubire, atentie :?
o discutie cu . cineva ..

\":****: ma.. a fost prima dragoste si etc
****: si iti spune eu sigur
****: ca asa ceva nu o sa mai simti fata de nimeni
****: si alea au fost cele mai pure sentimente si etc .. acum chiar daca o sa iubesti
****: o sa o faci altfel
****: cu mai multa ratiune
****: si asa o sa fie mereu
********: that hurt..
****: stiu
****: o sa vezi in timp.. ca asa e.. deja dragostea pe care o sa o simti pt alta o sa fie alterata de ganduri de alte chestii
****: nu ca inainte cand nu-ti pasa ca nu dormi 10 nopti
****: pt a vb cu ea
****: sau pt ca daca nu-ti scria un sms ,iti parea sfarsitul lumii,acum o sa te gandesti mai mult si o sa fi mai egoist .. in dragoste
****: si nu o sa dai decat daca ti se da
****: cand inainte era cu totul altfel
****: dadeai fara sa-ti pese daca primesti la fel
\"
mi se pare mie sau cam are dreptate ? : /

aleks , needbrain , mustang mach one ? cum e ?

brrrr.....ce deja-vu am.....

Mustang 30-09-05 21:56

tipul respectiv ce varsta are ?
spune-i in felul urmator...se poate trece peste...singura chestie sa nu o mai ia pe amintiri...daca are fotografii cu tipa, throw 'em, burn 'em...anythin' sa scape...

ofera-i sansa de a iubi altceva...ocupa-i timpul (daca e amic bun cu tine)...vorbiti orice numai de gagici nu !...sau eventual fa-i lipeala cu o gagica marfa...(desi nu tine chestia cu lipitura \"de ceara\")

ocupati-i timpul tu si alti prieteni...daca a luat papucii nu se mai face nimic...si tipa chiar nu merita...

sfatul meu: (desi unii sunt against it!) o tarie seara => beat muc => zi noua => noua viata fara ea in minte (doar durerea de cap de la alcool :))

needBrain 01-10-05 00:39

@ santos: asa este

EvLSant0S 01-10-05 03:25

hmmm , uite ca cineva ma ajuta sa .. retraiesc .. respectivele .. momente ;)
si e .. mult prea tare ..
ba parca .. chiar MAI tare decat prima oara ;)
si NU e vba de monica .. careia am senzatia c-o sa-i zic pa .. : /

Mustang 01-10-05 16:50

santos...fii mai explicit tata...

All times are GMT +2. The time now is 00:27.

- Copyright 2026 4Tuning