![]() |
Re: cursa acceleratie si expozitie auto
pai dak nu te intereseaza diplome si premii dc tot faci atata scandal.. ba ca uite cati bani ati investit in acea masina ba ca nush c ba ca nush cum... hai acuma serios terminati odata cu prostia asta.. ati obs ca nu numai cei din sv au zis ca masina voastra e kitch.... sunt multe elemente care nu ar avea c cauta p acea masina... dar voi o tineti pe a voastra si tot voi sunteti suparati si acu ali_ump zici ca te amuza ca noi o tinem pe a noastra... NUSH CARE O TINE PE A LUI. du-te la un alt tuning show si vezi dak o sa luati un premiu...
|
1 Attachment(s)
atata filmulet am cu subaru de nt
|
Quote:
|
CoCaine , felicitari pentru prestatie. Din ceea ce am vazut eu in filmulet, se tine bine bine masina ta ! Nu ma asteptam sa fie asa puternica.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cred ca cele 2 bore erau la egalitate ,iar cea de neamt a perdut din cauza la cele 2 dungi |
E urata !!!!!!
|
voi pt ce ati dat premii ??? ce categorii ati avut ????
|
de ce nu stergeti thread-ul de tot ,ca sa nu va mai chinuiti sa stergeti posturile care nu va convin?
|
Nene, pe ultimele 3 pagini, un există nici măcar un mesaj şters ! Dacă ai chef de ceartă, te rog să refulezi în altă parte !
|
1. nu am sters nici un post nik...
2. ai vazut prea bine ca sambata acel hyundai a stat de pe la 1-2 pana la 6-7 cand am plecat toti de acolo 3. acel hyundai a participat la curse si a trebuit sa isi dea jos muzica 4. TERMINATI O DATA CU CEARTA ASTA... CHIAR NU V-ATI SATURAT ASA DE VOI??? park ati fi copii de 2 ani... mami mamii mi-au luat astia jucaria/premiu... sincer a trecut 1 sapt si tot continati cearta.. chiar nu va ajunge... sunteti penibili deja ;) |
Quote:
O sa pun si eu curand 2 filmulete pe youtube,sa vada lumea plecare de Quattro :twisted: |
Quote:
2 .care 1-2 ? era vreo 4 defapt cind a venit 3 .recunoaste atunci cum sa facut jurizarea.....dupa poze.... 4. atita timp cit o sa fie deschis acest Thread ,nu am so termin pina nu recunoasteti ce ati facut,chiar daca on sa ma considerati de 2 ani si o sa treaca 2 ani 5.ar trebui sa va ginditi ce reclama am sa va fac la urmatorul eveniment pe care o sa-l organizati,daca tot o tineti pe a voastra |
sincer... esti cu capu... ai luat-o p aratura... ali_ump s-a linistit... celilalti s-au linistit... dar tu ai luat-o pe aratura rau de tot...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning