Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   cursa acceleratie si expozitie auto (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/78546-cursa-acceleratie-expozitie-auto.html)

KAmikazee2005 13-06-08 15:09

Re: cursa acceleratie si expozitie auto

pai dak nu te intereseaza diplome si premii dc tot faci atata scandal.. ba ca uite cati bani ati investit in acea masina ba ca nush c ba ca nush cum... hai acuma serios terminati odata cu prostia asta.. ati obs ca nu numai cei din sv au zis ca masina voastra e kitch.... sunt multe elemente care nu ar avea c cauta p acea masina... dar voi o tineti pe a voastra si tot voi sunteti suparati si acu ali_ump zici ca te amuza ca noi o tinem pe a noastra... NUSH CARE O TINE PE A LUI. du-te la un alt tuning show si vezi dak o sa luati un premiu...

St3FaN 13-06-08 16:13

1 Attachment(s)
atata filmulet am cu subaru de nt

CoCaine 14-06-08 15:17

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1586882)
La Suceava e si un Audi S2 4x4. El n-a participat la curse??? As vrea sa vad si eu cateva filmulete cu el in actiune. :twisted:

Asta e,m-a scos din prima MadCow.Felicitari la toata lumea,organizatorilor si participantilor.Totusi,o mica obiectie,daca faceti regulament faceti pentru toata lumea!

SV25MBN 14-06-08 16:15

CoCaine , felicitari pentru prestatie. Din ceea ce am vazut eu in filmulet, se tine bine bine masina ta ! Nu ma asteptam sa fie asa puternica.

duxter 14-06-08 16:37

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1589232)
atata filmulet am cu subaru de nt

Avea sigur probleme m3-ul ala...a plecat ca un dizal

ByAlin 14-06-08 19:02

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 1589102)
pai dak nu te intereseaza diplome si premii dc tot faci atata scandal.. ba ca uite cati bani ati investit in acea masina ba ca nush c ba ca nush cum... hai acuma serios terminati odata cu prostia asta.. ati obs ca nu numai cei din sv au zis ca masina voastra e kitch.... sunt multe elemente care nu ar avea c cauta p acea masina... dar voi o tineti pe a voastra si tot voi sunteti suparati si acu ali_ump zici ca te amuza ca noi o tinem pe a noastra... NUSH CARE O TINE PE A LUI. du-te la un alt tuning show si vezi dak o sa luati un premiu...

si crezi ca a voastra ar lua?

ByAlin 14-06-08 20:02

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 1583256)
bai oameni buni... 1. Focusu a castigat best car of the show... 2. bora aia ar fi fost mai frumoasa dak nu ar fi avut dungile alea 2... 3. GOLFU pe care tot il scoateti in fata dc nu a venit si duminica... pai da hai sa o luam logic am o masina de 10000000000 rms... o aduc azi la un tuning show si plec cu ea... si maine se face premierea... pai cum naiba sa premiezi o masina care chiar dak e cea mai tare a stat doar 3 ore ... hai sa fim seriosi ;)

spune si despre hyundai cit a stat simbata si ca duminica cind sa facut jurizarea yok muzica(de ce nu a luat si subaru nostru Best Audio ,doar a participat la curse)
cred ca cele 2 bore erau la egalitate ,iar cea de neamt a perdut din cauza la cele 2 dungi

duxter 14-06-08 20:10

E urata !!!!!!

stefan_88 14-06-08 21:50

voi pt ce ati dat premii ??? ce categorii ati avut ????

ByAlin 14-06-08 22:16

de ce nu stergeti thread-ul de tot ,ca sa nu va mai chinuiti sa stergeti posturile care nu va convin?

Gabi 14-06-08 22:22

Nene, pe ultimele 3 pagini, un există nici măcar un mesaj şters ! Dacă ai chef de ceartă, te rog să refulezi în altă parte !

KAmikazee2005 15-06-08 00:47

1. nu am sters nici un post nik...
2. ai vazut prea bine ca sambata acel hyundai a stat de pe la 1-2 pana la 6-7 cand am plecat toti de acolo
3. acel hyundai a participat la curse si a trebuit sa isi dea jos muzica
4. TERMINATI O DATA CU CEARTA ASTA... CHIAR NU V-ATI SATURAT ASA DE VOI??? park ati fi copii de 2 ani... mami mamii mi-au luat astia jucaria/premiu...
sincer a trecut 1 sapt si tot continati cearta.. chiar nu va ajunge... sunteti penibili deja ;)

CoCaine 15-06-08 03:13

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1591019)
CoCaine , felicitari pentru prestatie. Din ceea ce am vazut eu in filmulet, se tine bine bine masina ta ! Nu ma asteptam sa fie asa puternica.

Multa lume nu se astepta,ghinionul a fost de partea mea..
O sa pun si eu curand 2 filmulete pe youtube,sa vada lumea plecare de Quattro :twisted:

ByAlin 15-06-08 08:12

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 1591860)
1. nu am sters nici un post nik...
2. ai vazut prea bine ca sambata acel hyundai a stat de pe la 1-2 pana la 6-7 cand am plecat toti de acolo
3. acel hyundai a participat la curse si a trebuit sa isi dea jos muzica
4. TERMINATI O DATA CU CEARTA ASTA... CHIAR NU V-ATI SATURAT ASA DE VOI??? park ati fi copii de 2 ani... mami mamii mi-au luat astia jucaria/premiu...
sincer a trecut 1 sapt si tot continati cearta.. chiar nu va ajunge... sunteti penibili deja ;)

1. postase cineva din germania in legatura cu oglinzile
2 .care 1-2 ? era vreo 4 defapt cind a venit
3 .recunoaste atunci cum sa facut jurizarea.....dupa poze....
4. atita timp cit o sa fie deschis acest Thread ,nu am so termin pina nu recunoasteti ce ati facut,chiar daca on sa ma considerati de 2 ani si o sa
treaca 2 ani
5.ar trebui sa va ginditi ce reclama am sa va fac la urmatorul eveniment pe care o sa-l organizati,daca tot o tineti pe a voastra

KAmikazee2005 15-06-08 11:14

sincer... esti cu capu... ai luat-o p aratura... ali_ump s-a linistit... celilalti s-au linistit... dar tu ai luat-o pe aratura rau de tot...

All times are GMT +2. The time now is 03:35.

- Copyright 2026 4Tuning