![]() |
Re: Dacia Revolution Crew
eu sunt dc canavaro?
|
pai si cum organizai intalniri, singur?
|
Quote:
|
1) ti se pare ca am ridicat tonul?
2) cu mine nu ai vorbit. 3) noi ne-am intalnit si ne intalnim mereu ca grup de prieteni nu ca membri drc. 4) stiai unde ne intalnim deci erai binevenit oricand. |
ia gata ma lasati vrajeala si cearta pe acest thread. aveti pm-uri multumesc de intelegere.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
STIU DESTUL DE BINE, SI MOTIVUL NON VENIRI MELE AU FOST UNELE COMENTARI FARA ROST A LU X SI Y ... O ZI BUNA! SI AM INCHIS SUB AYG AM SPUS CE AM AVUT DE SPUS |
1) Ca sa ne intalnim nu trebuie sa facem parte din vreun club.
2) daca iti atarna evacuarea si etc e normal sa se ia lumea de tine, mai bine spus sa iti dea sfaturi. La revedere. |
am postat aiurea, sorry
|
5 Attachment(s)
~Azi 18-10-2008 va deveni o zi istorica pentru Clubul Dacia Revolution Crew deoarece, azi a fost o zi foarte mare pentru noi. Cu pasi marunti si repezi am avut marea surpriza ca Domnul Gratzian si forumul 4 Tuning sa ne acorde increderea de a ne expune si noi 3 masinute in cadrul expozitiei de masini tunate de la Romexpo
Multumesc inca o data 4 Tuning |
multumiri 4tuning!:D....si speram ca data viitoare sa fim si mai sus ca acum!
|
cu siguranta ;)
|
bravo voua...toate 3 sunt marfa;)
|
3 Attachment(s)
Cateva poze cu membrii care au putut sa stea in uragan;)
nu ca altii care au stikare si nu mai vin la intalniri. sa va fie rusine :evil: |
ba da jmecher ejti tu ai pus poze numa cu noi cu pungile in cap,pe tine nu te-ai pus!x(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning