![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Marfa! Mi-au placut de la inceput Oltciturile si cred ca au ajuns sa aiba imaginea proasta de acum din cauza mecanicilor idioti. Poate asa se apuca si altii sa si le aranjeze, nu sa le duca la remat.
|
9 Attachment(s)
din nou... dany este castigator la grupa lui...
FELICITARI DANY...;) BAFTA IN CONTINUARE...... NEW PICTURES ;) |
Felicitari dani.Suntem mandrii de tine si de PMD-ul tau:wink:
|
Quote:
|
.........jos palaria..........nu am cuvinte............dar exista un mic "dar" care pe mine ma nelamureste..............era o filmare la inceput cu un lamborghini si a cistigat oltcitul............cum naiba e posibil ca asta nu cred.......era la liniutze ca spre sfarsitul filmari vad si o masina in fata si asta la curse oficiale e imposibil..........hai sa fim seriosi......UN OLTCIT BATE UN LAMBO???????.......lamuriti-ma careva si pe mine daca sunteti binevoitori!!!!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
si sa mai pun un filmulet.... dupa ce am fost la aeroport dupa atatea si atatea masini...:lol: glumesc ca nu prea au fost la grupa lui.. urmariti sa vedeti ce poate un oltcit cu motor un pic modificat.. flame & power by PMD in curand mai multe ;) ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vorba unui prieten......:arrow:
atacam si VTM`u :D sambata asta Raliul OLTENIEI : 04 NOIEMBRIE 2006 pe locul 1: .pilot : Dany PMD / copilot : Nea Vasile (tatal) felicitari... poze si filmulete in curand .. adica dupa ce pun mana pe card :lol: |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Ce poţi spune mai mult decāt...Felicitari Dany! ;)
|
:lol: Sa te tot uiti la masina asta :!:
|
Felicitari pt podium... cu riscul de a ma repeta..... MASINA E PREA MARFA...
Singura problema ar fi ca am auzit ca nu prea se mai gasesc piese pt olcit.... e adevarat??? ar fi pacat ... sunt masini marfa......mai ales ca lumea le mai si tuneaza.. nu e singura pe cara am vazut-o.. dar este cea mai reusit de departe..... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning