Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - 1.2 16v Novitec (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/75975-punto-1-2-16v-novitec.html)

Erros20 11-06-08 06:20

Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitech

3 Attachment(s)
( Peste 5 min ) :
- o mica semnatura din partea mea pe masina ... in realitate arata mai bine ca se vede toata masina :-P:-)

monk 11-06-08 08:30

DE CE ? CU CE TI-A GRESIT sa o impopotonezi asa cu atatea stickere si semnaturi ?

Erros20 11-06-08 13:13

:) .. atatea stikere ? nu am decat unu cu 4tuning ... si o biata semnatura ... sper sa nu zici ca ii kitsch ...
Daca e pana acolo mai mult mi se pare kitsch un parasolar de ala decat o biata semnatura ...
Las ca o sa fac poza la intreaga masina si o sa vezi ca da bine ...

Jokerman170 11-06-08 15:05

baga mai strab ca arata prea ordonat

monk 11-06-08 18:46

da. orice sticker (abtibild sau cum vrei tu sa ii mai zici) fie el cu BOSS, NIKE, semnaturi si alte chestii inutile le consider impopotzonari inutile.

gusturile si fineturile nu se discuta.

Erros20 11-06-08 22:08

A tuninga o masina ... inseamna sa ti-o personalizezi ... nu ?
Cand iti pui un semn cu nike si de alea ... alea nu is personalizari ...
In schimb semnatura mea ... o consider personalizare ... nu? ... :)
Acuma cum zici tu ... gusturile nu se discuta .

denver 11-06-08 22:46

gusturile chiar nu se discuta dar totusi ce ti-a facut masinuta ?
nu o spune nimeni cu rautate , toti suntem dornici sa avem ceva pe masina dar mai bine puneai ceva simbolic la nr de inmatriculare , in loc de nfs cum ti-ai pus tu , eu cel putin asa as face :P

monk 11-06-08 23:02

un sticker nu inseamna personalizare !

MariusPiticu 12-06-08 18:07

fiecare cu parerea lui :) eu zic ca este ok...nu face sa fie masina mai urata sau altcumva :)

monk 12-06-08 18:35

da spune-mi sincer macar. cu ce ajuta ? daca era o semnatua gen giugiaro dau pininfarina intelegeam, dar asa ?

MariusPiticu 12-06-08 18:44

daca lui ii place asta e...macar o sa stie pretenii lui,cand ii vad masina in parcare,a cui este masina + poate o sa fie cativacare vor vedea masina tunning-ata si vor crede ca e semnatura celui care s-a ocupat de tunning(la fel ca la tablouri) :D lui sai placa nu noua :)
pt ca si tu daca iti pui sa zicem genti noi...le iei pt ca iti plac tie..nu pt ca ii plac altcuiva...nu? :D

Erros20 12-06-08 21:06

LOL ... incep sa cred ca pe aici ... se depaseste limita normalului ... :| ...
Bine ca unu isi pune steag cu italia dintr-o parte in alta .... care ii cel mai penal lucru si toti aplaudati cu urechile ca ce fain ii ...
La mine o semnatura de 10 cm care reprezintsa numele meu si care nu ii facuta cu markeru sau cu alte minuni ... ci este facut la comanda ... adica CUSTOM ... ii naspa .
Lasa bine ca aveti voi masini faine si fara kich`uri pe ea .
Oricum ... ca in final ... daca ar fi masina mea si a voastra langa va garantez ca a mea ar atrage mai mult atentia ! ... asa urata cum este : ))))

P.S. Sunteti absurzi !
:censored:

Jokerman170 12-06-08 22:56

n-are rost sa pui paie pe foc, fiecare isi exprima parerea nu trebuie sa le iei pe fiecare in seama

monk 12-06-08 23:59

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1587623)
Oricum ... ca in final ... daca ar fi masina mea si a voastra langa va garantez ca a mea ar atrage mai mult atentia ! ... asa urata cum este : ))))

P.S. Sunteti absurzi !
:censored:

sa nu intrecem limitele.... sunt o gramada de masini pe forum facute intradevar cu multa munca si cu nopti intregi de photoshop incercand sa se gaseasca un design cat mai placut pt un kit CUSTOM, pt o modificare pe care altii cumpara gata facuta. Faptu ca ai luat masina gata modificata, cu un kit care din pacate nu exista pentru punto in 5 usi, nu inseamna ca ai personalizat-o tu, ci ala care a avut-o inainte. corecteaza-ma daca gresesc undeva.

cat despre steagul italiei, daca ai avea putina cultura automobilistica ai putea face asemanarile intre metodele de design abordate de antonio (pt ca despre el e vorba in postul tau) si metodele abordate de cei de la fiat in noua lor formula. in caz in care nu ai inteles la ce ma refer, voi fi mai concret: intra pe site si vei vedea la fiat 500 ca ai aproape 1300 de modalitati de a-l comanda. cu diverse shabloane, printre care multe implica steagul italiei de la un cap la altul sau pe acoperisul masinii. de la a pune un simbol al italiei pe o masina care a facut istorie in italia si pana la a te semna pe masina ta e cale lunga. nu are sens sa compari asta. mie sincer mi se pare 100% manelistic ce ai facut tu; ceva de genu: sa vada toata lumea "a lu cine e masina asta tuningata, sa moara franta.". iti garantez eu ca o masina cu bun gust facuta, fara exagerari si fara nici o semnatura te va face mult mai cunoscut decat una pe care te semnezi....

nu o lua in nume de rau, dar prin postul tau m-am simtit jignit pt ca EU am depus zeci de ore de munca si de incercari ca sa creez ceva cu adevarat unic, pe cand tu ai cumparat masina gata facuta. care a personalizat-o mai mult dupa bunul plac? eu sau tu ?

CUSTOM nu inseamna un sticker vectorizat si decupat la stiu eu ce magazin, CUSTOM inseamna design propriu, munca prin care sa adaptezi ce ai pentru a obtine ceva schimbat radical.

morpheusmaster 13-06-08 00:12

Erros nu te supara pe mine...la faza asta nu ai dreptate...pe mine personal nu ma deranjat cand tiam vazut stickerul cu numele pus acolo la colt...masina ta faci ce vrei. Sincer nu am considerat gestul nici kitch...nici nik...dar discutiile de dupa au cam dat in sf...si Monk are dreptate totala in ultimul post. Numa bine

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning