![]() |
Re: Probleme politice
Iti dau perfecta dreptate si eu gandesc la fel:lemon:
|
Quote:
De ex si Vanghelie e analfabet,dar pentru aia a facut cate ceva. |
Hada o sa-l ajute pe Muntean sa plateasca datoriile Devei, sau eventual o sa amaneteze si el Hunedoara.
|
si schiau?
|
O scris in pliantele alea ce trebuie terminat si ce mai incepe. De la HaDa nu am vazut nimic, decat ce nu o facut Schiau.
|
mdaaaa no comment problema e ca toti fura da sa faca si ceva ptr oras..si cu hada nu sunt de acord ,eu am garaj in buituri si e pamantul primariei noi am platit impozitu pe pamant si vine hada tacsu de vreo 2 ani sai platim lui 300000 pe luna ca asa vrea muschi lui ca o luat pamantu de la primarie ..oricum nu se poate compara deva cu hunedoara mircia o mai facut ceva si ptr sport si a adus si investitii ..la noi se tot promite ca o sa vina investitori si nu a venit nimeni..
|
nu am fost la vot si nici nu voi merge dar am convingerea ca Hada va iesi primar.O sa fie sustinut de toti ceilalti si asta pentru ca Schiau si-a facut prea multi dusmani si nu mai are sustinere
|
Hai sa o luam altfel ...toate au fost bune si frumoase in Deva si Hateg pt ca e PNL sus la putere. Ce facem ? Alegem pe Hada ca ii PNL ? Asa ar fi firesc ...doar ca PNL va cadea ;) Deci ? Mai bine unu cu scoala ,cat de cat satul de inavutire decat un raton :)
|
Da GYM dar zicea cineva mai sus ca daca iese Hada va primi finantare mai mare pentru proiecte decat Schiau, pentru ca Hada e PNL-ist ca si Molot..si asa e. De aia a primit Mircia atatia bani..
|
Aici sunt de acord cu sNap ;)
|
Oricum Hada o sa iasa pentru ca Molot si-a ocupat deja tronul pentru urmatorii 4 ani si acum mai are la dispozitie ceva banet sa-l sustina si sa traga niste sfori pe unde trebuie.Adevaru e ca Molot are putere si valoare;a auzit cineva de Hada pana acum?eu unul nu si multi pe care i-am intrebat nu stiau nimic de el,l-a ridicat si l-a sustinut pana a ajuns sa-i faca concurenta lu Schiau.Nu e simplu si usor sa ridici un om pana la nivelul asta.Iar treaba cu fondurile si partidele am specificat mai sus in ce balanta sta ca sa se faca ceva in oras.
|
Quote:
|
Quote:
|
Credema pe cuvant ca stiu destul de multe despre ce se intampla la nivelul lor si nu vreau sa le comentez aici.Nu am spus nici o aberatie sau ceva de genu,totul e realitate.
|
Apropo GYM,cand lucram la o companie Belgiana fondurile trimise de UE pentru desfasurarea activitatii firmei in cauza erau alocate la nivel local adica pe judet nu se mai treceau pe la Guvern.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning