![]() |
Re: Piese auto orice marca - comenzi online
Asa mi-o da in etka.Altceva nu am
|
Asta care mi-o arati tu e ptr. motorul 1.8 benzina, eu am nevoie de cea ptr. 1.6 benzina....
|
mi-o da la 1.6 o sa iti arat mai incolo
|
MERCEDES-BENZ E-CLASS (W211), E 270 CDI (211.016)
An fabricaţie: 03/02 - , kW/HP: 130/177, Capacitate: 2685, Cod motor: OM 647.961, Tip: limuzina imi trebuie pret : kit rulment fata si kit rulment spate si mai vreau sa stiu termenul de livrare.Iti multumesc |
Salut ,
sorry nu am |
ti-am trimis si pm
ai produsele? din linkul urmator ! https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/102229-cumpar-piese-peugeot-307-2002-a.html |
Va rog sa imi spuneti un pret pentru bujii incandescente BERU cod GN 992 pentru motor 2,0 dth(vectra B caravan este masina) sau alte tipuri de bujii la ce preturi imi puteti aduce.
|
Am un peugeot 306 hdi 2.0 din 2000. imi trebuie fulia de la alternator. id mess : petanecclaudiu
|
Salut ,
@stef9 - nu am sorry ca nu am raspuns mai repede dar acum am intrat pe net dupa sarbatori @claudiu33 - nu am sorry @HOT - Beru nu am sorry Ngk - 69,50 ron / buc Bosch - 102 ron / buc |
salut!!! ma intereseaza si pe mine "crucea cardanica" de la volan...
Masina e un Fiat Punto 188, 2002, motor 1.2, 8V, 4 usi Multumesc! |
salut,
caut piese noi pentru un nissan 200SX, s13, 1991, 1.8turbo, motor ca18det: 1. cuzineti palier 2. cuzineti biela 3. pompa apa 4. pompa ulei 5. set complet garnituri motor 6. set segmenti termostat set prezoane chiulasa curea distributie rola intinzatoare rola ghidaj filtru ulei bujii denso iq22 piston vibrochen ax cu came suruburi biela scaune supape etc. ce am nevoie de un set motor multumesc |
Salut ,
Cuzineti palier - 155 ron / set Cuzineti biela - 150 ron / set Pompa apa - 150 ron Garnituri: chiulasa - 140 ron admisie - 30 ron evacuare - 25 ron capac culbutori - 55 ron Termostat - 35 ron Filtru ulei - 30 ron Bujii NGK - 75 ron / bucata nu am denso dar astea sunt mai bune sincer. Pentru scaune supape - nu inteleg la ce te referi - daca te referi la gidul de supapa nu am am numai simering supapa. Restul din pacate le pot cauta asa imi trebuie nr de identificare si dureaza un pic daca vrei... @nanutzu: Salut am nevoie de nr de identificare al masinii din talon |
zfa18800005183765, tip 188 a4.000...
Ma intereseaza cat de repede posibil... face un zgomot groaznic!!! Multumesc |
pompa benzina golf 3 1.8 55kw an 1994 variant pompa din rezervor ai?
|
Salut.
Brat stanga punte spate pentru Peugeot 206 1.4 HDI 2006 5 usi Hatchback ai ? Si rulmentii cu care se imbina bratul de punte ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning