![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
a pai scuza-ma asa au inceput dracu razboaiele mondiale ca ne e sila si citim printre randuri ! si pana la urma poti sa ai lancer EVO daca io nu vreau sa te inscriu nu te inscriu PUNCT !
|
moama cati viteji p aici.....dolb iao incet ca ti se umfla venele de la gat. :)))
|
bixule pai am zis odata, de doua da toti imi sar in cap trebuie sa le explic fiecaruia in parte !:D
|
pai eu ce am zis?
nu te mai enerva... le ai prezentat tipul formularului de inscriere care ti l am dat? il pui in fata sh cu asta ai pus punc. |
formularul de inscriere incerc sa il tehnoredactez din nou ca am observat mici greseli de ortografie , lipsa litere etc:)
|
asha suntem noi, cei de la Bucuresti, scoala mai putina sh mancan din litere.......!
|
pai am vazut la gratar ce bagati la friptane :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Dodo o sa il ai pana diseara!
PS: nu e dictatura, insa inscrierile nu se fac ca vor membrii, ca asa pot sa gasesc pe strada o supra oprita si cu proprietarul langa ea si sa ii propun sa intre in club , ce .. trebuie sa fac neaparat intalnire cu toti membrii sa vedem daca merita sa intre in club? de asta ma ocup eu sau cel responsabil cu inscrierile PPS: din pacate nu a ajuns la toate filialele pentru ca nu am avut ocazia sa ne intalnim, bixu are formularele si mi le-a dat cand a venit la tgv la gratar |
Hai sa il ajutam pe Florica NSL
!! Nu uitati ca puteti vota in fiecare zi pana la terminarea concursului !! Hai sa ii facem acest cadou lui Florica si pietenei lui |
sper sa castige ANCA ....
|
Dodo, da-mi ID-u tau pe PM ca sa iti dau formularul
|
Quote:
|
Quote:
|