![]() |
Re: Intrebari diverse (piese tuning, reparatii diverse)
trimite masina la mare,ca si asa nu prea are ce sa faca akuma:lol:
si te incadrezi un pic si in plinul de benzina:rolleyes2,oricum e mai ieftin :idea: |
pt rapcrash,...as avea nevoie de niste fibra,rasina si intaritor o cantitate mai mica pentru a incerca sa fac chestii mai mici pentru a incerca treaba cu fibra,ai putea sa-mi vinzi si mie vreo 2-3 metri de fibra si niste rasina si intaritorsi sa-mi spui cat ma costa?ms mult astept oferta ta:D...
|
Momentan nici eu nu prea am, trebuie sa fac comanda saptamana viitoare, si dupa ce am primit, revenim la subiect ;)
|
Quote:
vezi ca se ansambleaza golfu 4 si imi tre tavanu gandestete cum se rezolva treaba si ce mai ai pe la tine si ce mai trebuie stalpi una alta ca de nu stai la mare si gaju imi vireaza mie ceva lovele :):):):):) ....hai ca glumesc dar gandestete la o solutie ca repede tre astea procurate :) sal |
Buna. Scuzati-ma ca ma bag, dar as avea nevoie de putin ajutor daca se poate. As avea nevoie (de fapt tatal meu) de schema instalatiei electrice la Dacia 1310 L. Daca are cineva va rog sa-mi lasati un mesaj
|
Mersi mult rapcrash,atunci contez pe tine:)...mai vorbim
|
saptamana trecuta am vazut aro-ul lui domi cu fata sifonata. iar trebuie sa o ia de la capat cu ea? sau nu e mare lucru?
|
Daca te-ai fi uitat mai bine, ai fi vazut ca ii cu fata desfacuta, nu `sifonata`.
|
Adevarul e ca e mai mult decat desfacuta...e taiata...e...treaba serioasa:lol::lol::lol:
|
nu mai,nu e taiata...e putin facuta sa se asemene cu o fata de e36, ursu nu are traversa aia in fata...bine, de fapt acuma o are :):)
|
Nu stiti cumva un meserias la Oradea la cine se poate rectifica (plan) un bloc motor? Mi-ar trebui dat jos 1.7mm din el...
|
du-te la sigma pe clujului
|
mosule am o scuza pentru confuzie: eram pe centura, el era "tras" de cineva ... aveam putina viteza deci nu am apucat sa studiez treaba. scuze de confuzie si bine ca mi s-a parut numai. :P
|
szoke_sz, multumesc de sfat :) Am vorbit cu ei, maine deja o sa fie gata
|
n-ai pt ce
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning