![]() |
Re: Vand piese auto pentru masini import, originale si producatori
Oferta alaturata este valabila in limita stocului disponibil
|
Amortizoare Ford Mondeo 2002
Ceau imi poti spune te rog preturi pentru amortizoare fata-spate pentru
WF05XXGBB52S26315 Ford Mondeo Ghia 04.2002 Benzina 1798cmc 125cp Si imi mai poti spune te rog daca aveti un service cu care lucrati in Timisoara? Multumesc. |
ti-am trimis si pm
ai produsele? din linkul urmator ! https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/102229-cumpar-piese-peugeot-307-2002-a.html |
Quote:
|
Re: Amortizoare Ford Mondeo 2002
Quote:
2.Amortizor spate = 220 ron (SACHS GERMANY) *oferta este valabila 24 ore , dupa depasirea acestui termen se face o noua oferta cu 5% mai mare pentru mai multe informat iva rugam sa vizitati www.cormar.ro/formular.php |
Va rog sa imi spuneti un pret pentru bujii incandescente BERU cod GN 992 pentru motor 2,0 dth(vectra B caravan este masina) sau alte tipuri de bujii la ce preturi imi puteti aduce.
|
am peugeot 306 hdi 2.0 din 2000 . imi trebuie fulia de la alternator . va rog sa ma contactati ID MESS : petanecclaudiu SAU pe trimiteti mesaj pe forum. multumesc
|
Quote:
0 250 202 042 = 49 ron/buc Y-748U = 45 ron/buc |
1 Attachment(s)
Quote:
pentru mai multa exactitate va rugam sa completati formularul de pe www.cormar.ro/formular.php |
ma scuzi!!! Imi trebuie FULIE VIBROCHEN pt Peugeot 306 HDI ,motor tip RHY 2.O L 66 KW, anul 2000 .
Te-as ruga tot cu aceeasi promptitudine ... iti multumesc si scuze ca te-am puas sa cuati pt alternator... |
LA MULTI ANI 2009
PROGRAM ANU NOU 1 IANUARIE INCHIS 2 IANUARIE INCHIS 3 IANUARIE INCHIS 5 IANUARIE 8-18 PE data de 5-6 IANUARIE s-ar putea sa fie inventar |
Pentru domnul cu Pegeout 306 va rog completati talonul de pe situl nostru , identificarea acestei piese necesita numarul de caroserie si serie motor
Va multumim Ofertele gernerale se realizeaza pe www.cormar.ro/formular.php sau [email protected] persoana contact SARIGHIOLEANU LUCIAN |
Buna ziua si La Multi Ani!
sper ca postez unde trebuie.am nevoie mare de: rulment sarcina suport arc si bieleta antiruliu(amandoua pentru dreapta spate).daca se poate un pret si metoda\timpul de livrare.Mentionez ca nu am gasit asa ceva in mai multe judete\locuri. Multumesc anticipat JMZBA133200347289 Mazda 323C 10.1995 Benzina 1324cmc 54 Kw |
Quote:
Rulment sarcina arc suport spate = 265 ron (SACHS GERMANY) Bieleta antiruliu = 70 ron (Original) in caz de comanda va rog sa ne contactati la [email protected] sau 0728023791 persoana contact SARIGHIOLEANU LUCIAN |
Quote:
As dori sa aflu pret, producator si posibilitati (timp si costuri) de livrare. Totodata as dori sa stiu daca rulmentul roata fata se comercializeaza si ca element separat pentru acest tip de autoturism. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning