![]() |
corasonu e la reanimare ...
l-a distrus o ... ;) `ntelegi ? ala intra la bataie mai tarziu eventual deloc .. ar fi parfum , nah .. greu sa controlezi chestiile astea |
ti-am zis io,ai grija ca u esti la 70 acuma..............
\"beleste ochii\" ca de nu intri fix in pom si nush daca ai \"CASCO\" |
\"conduc un cacat de dacie ... \" rupta ..
degeaba aveam casco .. am .. dude .. it ain`t gonna happen .... n-are ce sa se mai intample .. i like her , atata tot .. nu se pune problema de altceva .. poate mai incolo .. oricum , aflii cand / daca se intampla ceva ;) printre primii sa vedem daca ai avut dreptate sau nu .. |
femeile sunt una si una...fiecare are ceva deosebit in ea....totul depinde de ceea ce cauti tu
desi se zice ca pentru fiecare exista perechea ideala....eu nu prea mai cred. Cand am simtit ca am gasit-o....dupa o vreme m-a dezamagit TOTAL:( |
Dupa ce iti trece dezamagirea.. gasesti alta.. crezi aceeasi chestie.. si istoria se repeta. :lol:
|
Ca bine graiesti sire...
|
eu mi-am jurat sa nu mai tin niciodata la o fata din tot sufletul, si uite ca de 2ani incoace m-am tinut de cuvant
cand incep sa tin din suflet la ea....incep sa ma departez de ea. poate e mai bine asa, poate nu....dar m-am saturat de suferinta |
1 Attachment(s)
A mea ma zapaceste cand imi arunca un zambet.. ma unge la inimoara.. :D
PS: scuzati decorul, la mine se zugraveste acum si am inghesuit tot in camera la mine :evil: |
Re:
Quote:
si io am patit cam asa ceva |
me 3 :lol: :lol: :lol: :lol:
terminati ma cu prostiile , treceti peste , iubirea ****** ... la anii astia , mai incolo ;) acum .... distractie ;) |
bai,deci ma uitam si io la tv ca omu'
si dau pe atomic......si vad clipul \"ELEGANCE-rad cu tine\" parca se numeste melodia deci ca sa stiti si voi,fizic,bruneta din formatzie reprezinta \"idealul\" fizic vorbind |
Re:
Quote:
|
voi atzi pbservat ce dinti galbeni avea aia blonda de la elegance in videoclipul in care era si costi ionita ?
te-ai gandi ca daca apare intr-un videoclip si o vede o tara intreaga ar avea bunul \"simt\" sa se spele pe dintzi .... sau daca nu iese nici asa :lol: :lol: :lol: :lol: am inteles ca sunt solutii speciale de inalbire a dintilor. da-o dreq ca doar e persoana publica. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning