Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

EvLSant0S 03-09-05 03:05

corasonu e la reanimare ...
l-a distrus o ...
;) `ntelegi ? ala intra la bataie mai tarziu
eventual deloc .. ar fi parfum , nah .. greu sa controlezi chestiile astea

needBrain 03-09-05 03:09

ti-am zis io,ai grija ca u esti la 70 acuma..............
\"beleste ochii\" ca de nu intri fix in pom si nush daca ai \"CASCO\"

EvLSant0S 03-09-05 03:17

\"conduc un cacat de dacie ... \" rupta ..
degeaba aveam casco .. am ..
dude ..
it ain`t gonna happen ....
n-are ce sa se mai intample ..
i like her , atata tot ..
nu se pune problema de altceva .. poate mai incolo ..
oricum , aflii cand / daca se intampla ceva ;)
printre primii
sa vedem daca ai avut dreptate sau nu ..

valib 03-09-05 21:04

femeile sunt una si una...fiecare are ceva deosebit in ea....totul depinde de ceea ce cauti tu
desi se zice ca pentru fiecare exista perechea ideala....eu nu prea mai cred. Cand am simtit ca am gasit-o....dupa o vreme m-a dezamagit TOTAL:(

LaMishto 03-09-05 21:11

Dupa ce iti trece dezamagirea.. gasesti alta.. crezi aceeasi chestie.. si istoria se repeta. :lol:

flaviutza 03-09-05 21:57

Ca bine graiesti sire...

valib 03-09-05 22:02

eu mi-am jurat sa nu mai tin niciodata la o fata din tot sufletul, si uite ca de 2ani incoace m-am tinut de cuvant
cand incep sa tin din suflet la ea....incep sa ma departez de ea.
poate e mai bine asa, poate nu....dar m-am saturat de suferinta

LaMishto 03-09-05 22:23

1 Attachment(s)
A mea ma zapaceste cand imi arunca un zambet.. ma unge la inimoara.. :D
PS: scuzati decorul, la mine se zugraveste acum si am inghesuit tot in camera la mine :evil:

needBrain 03-09-05 22:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
femeile sunt una si una...fiecare are ceva deosebit in ea....totul depinde de ceea ce cauti tu
desi se zice ca pentru fiecare exista perechea ideala....eu nu prea mai cred. Cand am simtit ca am gasit-o....dupa o vreme m-a dezamagit TOTAL:(

fffffffffff korekt
si io am patit cam asa ceva

EvLSant0S 04-09-05 03:26

me 3 :lol: :lol: :lol: :lol:
terminati ma cu prostiile , treceti peste , iubirea ****** ... la anii astia , mai incolo ;)
acum .... distractie ;)

needBrain 04-09-05 22:38

bai,deci ma uitam si io la tv ca omu'
si dau pe atomic......si vad clipul \"ELEGANCE-rad cu tine\" parca se numeste melodia
deci ca sa stiti si voi,fizic,bruneta din formatzie reprezinta \"idealul\"
fizic vorbind

aleks 05-09-05 09:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bai,deci ma uitam si io la tv ca omu'
si dau pe atomic......si vad clipul \"ELEGANCE-rad cu tine\" parca se numeste melodia
deci ca sa stiti si voi,fizic,bruneta din formatzie reprezinta \"idealul\"
fizic vorbind

nu inteleg de ce toata lumea o apreciaza pe stramba aia de isa, cand intr-adevar bruneta e pur si simplu superba, e una din cele mai frumoase \"guriste\" :lol: de prin muzica romaneasca

shadowro 05-09-05 10:08

voi atzi pbservat ce dinti galbeni avea aia blonda de la elegance in videoclipul in care era si costi ionita ?
te-ai gandi ca daca apare intr-un videoclip si o vede o tara intreaga ar avea bunul \"simt\" sa se spele pe dintzi .... sau daca nu iese nici asa :lol: :lol: :lol: :lol: am inteles ca sunt solutii speciale de inalbire a dintilor.
da-o dreq ca doar e persoana publica.

aleks 05-09-05 11:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
voi atzi pbservat ce dinti galbeni avea aia blonda de la elegance in videoclipul in care era si costi ionita ?
te-ai gandi ca daca apare intr-un videoclip si o vede o tara intreaga ar avea bunul \"simt\" sa se spele pe dintzi .... sau daca nu iese nici asa :lol: :lol: :lol: :lol: am inteles ca sunt solutii speciale de inalbire a dintilor.

dak lu' domnu' doctor costi plagiat ionita ii place asa, ce mai conteaza :twisted: :twisted:

RA_2fast4u 05-09-05 13:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"

dak lu' domnu' doctor costi plagiat ionita ii place asa, ce mai conteaza :twisted: :twisted:

mah pote facuse ceva inainte si de aceea ii erau asa galbeni :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:09.

- Copyright 2026 4Tuning