![]() |
Re: My CaZaN
ehe ce bine arata babuta;)
|
foarte frumoasa ,daca renunti la barile de plastic sau poti sa renunti de tot o sa arate de 2 ori mai bine ;) bafta
|
e o poveste mai lunga daca citeai de mult vedeai ca daca renunt la barile de plastic ma costa o avere tinichigeria si vopsitoria barile o sa ramana cele de plastic momentan arata destul de bine chiar ma opresc o gramada pe strada si ma intreaba ce iam facut:))
|
hai ma tinichigeria se rezolva ieftin fata spate mai pui si putin chit si iese ceva frumos ;) bafta
|
da man dar tre si vopsita si nu mai iese aceeasi nuanta e mult de munca in poza se vede ceva in realitate e altceva nu stiu ce sa zic poate dupa ce da caldura ma voi apuca de ea si ii voi face mici schimbari in privinta aspectului sper ca acea vreme sa vin mai repede :D
|
6 Attachment(s)
poze noi :D astept pareri in afara de bari trebuiesc shimbate ca cea de pe fata nu e asezata bine si cea de pe spate e pusa stramb si vreau sa ii vopsesc pragurile negru mat sa dea cu barile
|
ietete na ce poze:lol: marfa... de ce nu pui o poza cu capota deschisa? sa se vada de care e...
|
ba gyde ce poze frumoase ai facut.marfa,spor la treaba in continuare
|
pozele ca pozele si capota ca , capota cum zice AYG ca e de gordini :)) dar nu pot arata ce e sub capota =))=)) sper sa nu va sperii dar e ceva furios:P o sa fac cat de curand poze si pe la motor
|
da frumoase poze ,frumoasa masian ;) asteptam poze cu motoru
|
Quote:
|
era o gluma sau cum se aude un 1300 si cum se aude al meu? Toata lumea ma opreste pe strada si ma intreba ce motor are ca se aude ciudat dc orare:)
|
oare de la alternator?:)
|
e de e30 bmw deoarece am foarte putina muzica:P
|
interesante astea ultimile poze.
Spor la treaba in continuare ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning