![]() |
Re: STREET ZONE Cafe'
Arata intr-un mare fel, felicitari. :)
|
Quote:
Quote:
|
Xel, sa mor eu... tu cand puii mei mai intri pe mess??
Ca vreau in puii mei sa vorbesc ceva cu tine. :lol: In puii mei... |
10 Attachment(s)
Deci a fost trist la Craiova organizaţie proastă,dar ceva şi cineva a înveselit atmosfera ...!
Ghiciţi ce? ZET,GAH,Andu(cred ca andu era in acel M3 gri)...drft...bravo lor ,nişte poze de la mine şi nişte video!Enjoy;) |
3 Attachment(s)
înca un post :( srry
|
sa nu uitam de JAE care a spart 2 cauciucuri
|
Oricum andule,mi-ai aruncat o bucată de gumă direct pe faţă că filmam de jos,dar deh...riscurile meseriei,RIP FRIGIDER ! !
|
foarte tare :D felicitari SZ....
@ XEL : ai zis k vine nu M6...nu cu M3:) :) :) :) |
Quote:
daca nu au fost curse calumea macar a fost SESION DRIFT !! Felicitari ANDU si al sau M3 , mai adaugam felicitari pentru JAE, CALIN si TRAIAN ( asistati de MARI_NSL ) !! Frumos week-end mai ales SAMBATA si a culminat DUMINICA !! Desi partea de curse DUMINICA nu a decurs cum trebuia macar am mai schimbat aerul din Bucuresti cu cel din BANIE !! ;):arrow: FELICITARI STREET ZONE si PRIETENILOR NOSTRI ( brigada de URSI si OVERSPEED CLUB ) . ;):arrow: |
Quote:
PS: vezi ca te-am tot strigat pe acolo dar TU parca erai vrajit de ursi astia :-P Quote:
|
se aude frumos rau M3-u negru de la voi ...cel putin pe autostrada pe la 170-180 facea frumos rau, eram in spatele lui, la intoarcere de la craiova..
oricum bafta in continoare |
Superextraultramegagigaterra băieţi ! :peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ca o paranteza ASTAZI => STREET ZONE Automotive Club a facut 1 an official de cand exista . :idea::arrow:
Sa speram ca anul acesta va fi la fel de bun ca cel care a trecut, poate mai bun cu multe cupe, competiti castigate, etc . ;) Multumim tuturor PRIETENILOR care au stat alaturi de noi pana acuma dar si celor care ne sunt alaturi si in continuare . :idea::arrow: LA MULTI ANI TUTUROR membrilor STREET ZONE si va multumesc ca existati. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning