![]() |
Re: Ford Taunus 2.9 V6 Cosworth - El torro
Quote:
Cand ziceai ca ajungi in Bucuresti... ai nevoie de clienti? :D |
e deja in bucuresti :D
|
Quote:
Flasele le-am facut la o firma din cluj, care cu astea se ocupa si lucreaza in majoritate pentru export. Ei iti fac la comanda orice flansa adaptoare sau distantier la modul cel mai profi, din Aluminiu sau din otel. Flasele din poza sunt din Al si au costat in jur de 300 RON, 2 buc. |
te rog daca poti sa-mi dai si mie un nr de tel sau un site ,ceva... de la firma care face flansele;as vrea si eu 2 bucati pt spate aluminiu 4x108 de 30 mm fiecare;
|
Asta e situ: http://www.alsteel-prodimpex.ro/
Numarul de telefon al inginerului de acolo este: 0720-960004. |
multumesc xdriver pentru info;am rezolvat cu flansele;super calitate, foarte serios omul;pentru cei interesati, am dat 340 ron pe 2 flanse aluminiu de 30 mm, cu prezoanele si piulitele de prindere incluse in pret;
|
Am vazut si eu masina LIVE acum 2 zile...... e o adevarata BESTIE pe roti.
|
4 Attachment(s)
Masinuta a mai primit o imbunatatire.......servo-directie ;)
A fost nevoie de mici "injinerii", dar totul functioneaza bine. |
3 Attachment(s)
Si rezervorul a suferit o operatie de implant.....niste antivaluri, ca era gol pe dinauntru si se plimba f tare benzina in el pe viraje.
|
de la ce model e caseta?
e moderna din cate vad.. |
Caseta este de Sierra, bilete de Scorpio, scurtate :)
|
Ce cutie de viteze ai pus?
|
MT75.... SilencerPower....daca vrei mergem intr-o zi sa o vezi (eu am "balit" la ea)...poate mai primeste "audiente".
Bafta |
sper ca aia cu bieletele de directie scurtate e caterinca .... chiar ai de gand sa mergi cu asa ceva pe strada ???? sa nu mai zic ca daca te opreste RAR ul e dosar penal .... nu e masina oricum destul de nesigura ??? vrei sa amplifici asta ???
daca chiar vrei sa mergi cu ea asa ... sper sa nu frecventam aceleasi strazi .... |
si eu m-am blocat putin la pozele cu bieletele :shock:
frane si directie improvizate => dosar penal, cum se zice mai sus.. ai pus MT75? sa inteleg ca n-a tinut cea de diesel sau ai preferat s-o scapi de chinuri? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning