![]() |
Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008
1 Attachment(s)
deci...rose-marie are clar votul meu ptr k pur si simplu e grava femeia
|
Imi e tare greu sa votez,toate sunt frumoase :) combinatia perfecta babes and cars.ce s-ar face una fara alta?ce pusite ar fi lumea ....... !da scz era subaru scz!stiu k nu prea e permis dar le confund.srry ink invat!;)
|
Quote:
nu ai pozele de cand i-am lipit eu pe fund si pe sanii stiker cu 4tuning ???? |
Tox iti multumesc mult ca m-ai cautat, la fel cum iti multumesc pentru inscriere si jurizare. Vroiam sa fie public, nu de alta.
|
:arrow:and my vote goes to.......................natasa popescu!super dragutza(mai ales cand statea pe langa lamborghini:combinatia perfecta:D) si amabila fata.speram sa te vedem si la anu:oops:
|
Quote:
gogule, sper ca nu e ironie, chiar te-am cautat, am scris de mai multe ori nr meu de tel in topicul de miss, si m-am intalnit si cu RAndrey acolo si l-am rugat daca stie cum sa dea de voi sa imi spuna, la fel i-am comunicat si lui Skillz si Santos. Singurul disponibil in zona care a venit si si-a dat cu parerea a fost MKE, iar din cate stii te-am nominalizat si aici impreuna cu ceilalti care le aveti foarte bine cu fotografia pentru a participa la jurizare |
mie nu mi se pare prea corect modul de vot.. adica.. ma refer ca fetele careau luat deja un premiu .. miss4tuning si ce s-a mai dat akolo la salon nu ar trebui sa mai participe si la miss popularitate... ;)
|
mda ai dreptate zen, sa fie lasate si alte fete pt afirmare!
|
bai .. eu cu cine votez ??!?!?!?
|
:P Psycho .. baga pt Bianca Keller ... cat despre faza cu fetele castigatoare ar fi trebuit sa fie scoase din concurs.. asa e peste tot .. 1 2 3 si Popularitate .... :P
|
my vote goes to....Lavinia Dadarlat
|
iulia matei
nu am gasit nici o poza pana acum in care sa nu zambeasca...popularitate e si pt atitudine asa ca votat :) |
niste poze cu Bianca Keller are careva ?:oops:
|
ultima tipa are ceva... ce ma atrage, asa k am votat-o :D.. e superba!!!!!
|
2 Attachment(s)
uite aici :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning