![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
MSMS iara...apropo Emil si cu Petre sa nu uitati sa inregistrati emisiunea pls :)
|
bv baieti...se vede ca la Valcea lumea nu doarme!
|
3 Attachment(s)
Bravo fratioare!!! Emisiunea a iesit foarte bine doar ca au taiat foarte mult si exact ce era mai important, bataile de inima, pulsul ei si asta ma intristeaza putin. Eu stiu cum merge si cum se aude aceasta masina, iti ridica parul pe maini cand o auzi si o simti. Felicitari Kalu si multumim pt tot ce ai facut pt noi. Respect.
Attachment 811608Attachment 811607Attachment 811606 |
FOARTE TARE EMISIUNEA !!!! BRAVOOOOOOO KALUUUUUU !!!!
|
Felicitari !!! NOTA 10*:P
|
dintre toti,ma simt cel mai naspa...cablul tv de la ktv net mi`a jucat feste ..sper sa nu`mi joace si maine dimineata la ora 05-30
oricum,felicitari la toti care au ajuns acolo... |
Foarte tare ...felicitari geo....
apropo a mai fost o persoana mai inalta decat ea...un baschetbalist;) |
Stai linistit Emil ca a inregistrat`o un baiat de pe forum si mi`o da cand e gata :) am vazut emisiunea la gogu pe tel da nu se vede asa bine...ca se vad dungile de la tv. Roxana a zis ca nu poate sa`mi dea emisiunea decat dupa 2 sapt de la difuzare. Asta e...o vad in reluare ca lumea si mi`o da Petru.
|
Bravo kalule...team vazut astazi pe tine si pe masina ta in special!!! Frumoasa ca si 1 data cand am vazuto, de ras nu teai facut...iti spun eu ca simplu om care a urmarit emisiunea...dar pacat ca a fost cam scurt...cum ai zis si tu a taiat cam mult...ata ete...ProMotor......Bravo Kalu inca odata...Bravo MR Valcea, BRAVO!!!
|
http://www.protv.ro/emisiuni/shows/p.../pagina-1.html Scuze daca stiati linkul deja dar m-am gandit sa il postez
|
27 Attachment(s)
Multumim Morpheus si multumim Tonny, nu aveam linkul, si nici nu vazusem emisiunea decat pe un telefon si pe o camera :)
Inca niste poze de la filmarile de ieri cu Dragos, o sa apara saptamana viitoare la aceeasi ora :) |
Aloooo....baietiiiii....colegiii....sa da'ti si voi un mesaj ceva, un telefon maine (duminica), la ce ora o sa fie intrunirea MR k sa stiu si eu mai din timp....k sunt plecat in deplasare in afara orasului, dar in judet ;)
|
felicitari kalu :)
|
Multumesc fratioare :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning