![]() |
Re: Machetele mele - Dorin_cdg
lamborghini este proprietate audi. (punct). ca audi e sub volkswagen asta e alta poveste... si sunt totusi niste diferente... se vede de la o posta ca seat si skoda apartin vw... aceleasi sasiuri, cam aceleasi motorizari, modele chiar asemanatoare. audi, in schimb, are o oarecare independenta si se vede de la o posta8)
|
AUDI si SKODA - clasa de lux a VW
VW si SEAT - clasa medie |
Quote:
"(mai ales pe gallardo de pe r8 )" ??? Cand Audi R8 e facut pe platforma lui Gallardo !!! Gallardo lansat 2003 R8 lansat 2007 Quote:
Lamborghini 100% ownership Audi Volkswagen 35,14 % ownership Porsche deci are cum sa fie pt ca nu se amesteca bucatile de cascaval in gasca VAG fiecare are bucaticile lui si tine de ele ... |
:pistoles:
s-a incins atmosfera , imi place.....8) |
Quote:
scuze daca gresesc:) |
sursa wikipedia:
Automobili Lamborghini S.p.A., frecvent numită doar Lamborghini, este un constructor italian de automobile sport, cu sediul īn micuţul sat italian Sant'Agata Bolognese, de lāngă Bologna. Lamborghini este īn prezent o companie a producătorului german de autoturisme Audi AG, care la rāndul său este deţinut de către Volkswagen.[1] [2] |
Quote:
|
Oricum are tehnica Audi nu VW,deci practic este un italian cu tehnica de Audi nu de VW,chiar daca VW este proprietar peste Audi.
|
Quote:
Da, asa este. Sunt curios daca sub "patronajul" Audi, se mai lanseaza un nou model de Lamborghini... :???::sad: |
Din pacate nu putem numi Skoda marca de lux iar VW marca medie pet ca Skoda are doar Superbul care se bate cu Passatul pe aceeasi paine si nimic ce poate fi asemanat cu cuvantul lux.
In schimb VW il are pe Touareg care este premium,phaeton o limuzina destul de luxoasa dar f.f.f. scumpa,ne justificat de scumpa si CC-ul un passat sport mai luxos mai frumos mai premium si normal mai scump... Insa oricum Lamborghini nu va semana la Design cu vreo masina din grupul VAG cum face de exemplu Passatul si Superbul. |
Nuuuuu, Lamborghini isi pastreaza stilul. A fost cumparat pentru, imagine si multi bani. Lamborghini a mai fost cumparat si de altii in trecut, dar tot Lamborghini a ramas
|
Quote:
Lamborghini a fost cumparata in 1998 de catre Audi pt suma modica de 100.000 $, si da, intradevar a fost cumparata, vanduta si rascumparata....cat despre a implementa un stil sau altul asupra Taurului de catre Audi...nici vorba. Singurul lucru unde Audi si-a bagat nasu', la fel cum spune pilotul de teste Valentino Balboni (Lamborghini), e la partea tehnica, unde a adus doar IMBUNATATIRI....nu modificari |
Quote:
Merci Dorin :-P |
lamborghini a avut mai tot timpul probleme financiare, ca si maserati de altfel...
|
6 Attachment(s)
Audi A4 DTM 2004 1:43 - Minichamps
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning