Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

unu' 12-03-08 19:07

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

Apropo de legile lor ...parca din cate imi aduc aminte in lege scrie ceva de concurs( citez "care este" CONCÚRS, concursuri, s.n. 1. Întrecere (sportivă) care se termină întotdeauna cu un clasament şi cu acordarea unor premii celor mai buni dintre participanţi. )...intrecere (ÎNTRÉCE, întréc, vb. III. Tranz. 1. A depăşi pe cineva în mers, a lăsa în urmă. 2. A dovedi superioritate faţă de cineva, într-o anumită privinţă; a depăşi.......ÎNTRÉCERE, întreceri, s.f. Acţiunea de a (se) întrece şi rezultatul ei; concurs, competiţie, emulaţie.) asa si parca antrenament (ANTRENAMÉNT, antrenamente, s.n. 1. Proces complex şi sistematic de pregătire a unui sportiv, a unui cal etc. pentru a avea o bună comportare în competiţiile sportive, în scopul obţinerii unor performanţe).......deci eu cand plec mai tare de la semafor nu imi da nimeni nici un premiu si nu fac un preces complex si sistematic de pregatire a masini....deci vb corect si exact (ca asa sunt legile) daca plec mai tare si se ia unu dupa mine...nu este "liniutza"....cursa ...si alte alea....deci.....nimic in rest
Concluziile raman de tras....

dud3x 12-03-08 19:33

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 1419931)
si daca mergem in card si ne oprim la un semafor pe rosu si o ambalam 7000RpM+ pe loc si cand se face verde plecam primele 2 masini in forja? e cursa? :|

din seria "Minte-ma adevarat!" :rolleyes2:

Domnu Ofiter: "Stiai pustiule, ca si daca pleci cu scartz/forja de la semafor pot sa te opresc sa-ti dau (sau sa-ti iau) amenda?"
Pustiu: "De ce? Poate is prost si scap ambreiajul!"
Domnu Ofiter: "Ambreiaj, neambreiaj, derapaj controlat in afara unei competitii organizate legal, deci ..."
Pustiu: "Imi aratati unde este scrisa treaba asta?
Domnu Ofiter: "Uite aici... bla bla bla!" Si-i arata toata brambureala aia cu competitiile.
Pustiu: "Bine si ce e de facut?"
Domnu Ofiter: "Hai cu mine la masina si fa-te ca-mi dai $$actele$$."

Pam-Pam

Psycho 12-03-08 19:36

legea la noi este frumoasa si interpretabila ...

Rebel_Boy 12-03-08 19:45

Quote:

Originally Posted by alin21 (Post 1420073)
atunci nu ne ramane decat sa facem o pista din piatra cubica sau sa gasim o pista de avioane parasita,daca exista asa ceva in romania sau au vandut-o ............

Aeroporturi parasite sunt cateva si ar merge ceva facut acolo dar sunt ba proprietati private ba unitati militare .... Crede-ma k nu ai vrea sa faci vreo cursa acolo fara aprobarea proprietarului ... unii din baietii vechi stiu la ce ma refer :rolleyes2

Ford_V6 12-03-08 19:58

900 M sosea / 5 m latime asfalt cu infrastrutura, suprastructura si strat de uzura costa 100.000 euro daca reusim sa scapam de pamant/gunoi ilegal . . .taxele de groapa sunt enorme

Off Topic . . .azi in intersectie la Iancului in plina zi pe la ora 2 suparat pe un figurant cu un Reno Laguna II am dat un burnout de nu se mai vedea nimic pe acolo . . .politie la cateva zeci de metri . . . nu a zis nimeni nimic . . .nu au cum sa te acuze de asa ceva . . . exista tribunale, avocati etc . . .

DragosT 12-03-08 20:05

@ dud3x - si cum iti demonstra ca este derapaj controlat si nu necontrolat?
@ khalis - a spus cineva cu cateva pagini in urma si asa este: se considera concurs ilegal BLOACREA strazii fara aprobarea administratorului (si implicit avizul Politiei), pentru ca altfel, evident este legal. Dupa astea doua hartii se umbla cand se face o cursa legala pe drum public.
@ rebel_boy - aeroporturile militare sunt bune ptr ca au piste late si lungi plus buncare din pamant ramase de pe vremea vechilor modele de avioane pe care le folosesti drept tribune. dar unul e Becali.

Imi aduc aminte de o alta stire prin Arad (scuze daca nu-i asa) cu cativa baieti care dadeau drifturi intr-un rond. Pentru ce i-a luat? Condus imprudent, pentru ca nu semnalizau cand schimbau benzile si ca au ingreunat circulatia celorlalti 2-3 participanti (era noapte) la trafic, ca aia stateau si dadeau prioritate.
Daca stai in grup numeros in afara localitatii (este extravilan si nu se considera loc public), te dai pe benzi cu acelasi sens de mers, nu e vreunul pe mijlocul strazii sa dea startul, nu se face coada in spatele tau cu alti soferi "externi"... SA NA TA TE! Nu poti fi agatat decat pentru: 1. depasirea vitezei (ca iei peste 140 km/h) 2. depinde ce acte ai pentru masina/modificarile ei externe gen jante, folie, elemente de caroserie, culori etc. La decibeli si noxe trebuie sa aiba ARR-ul echipat corespunzator cu ei. In plus si la astea sunt portite: radarul te ia din mers sau dupa loc (ce tip e, ca daca-i de tip stationar si te ia din mers, PA!) si cel mai frumos, sa-ti arate ordinul de misiune: daca e o sesizare aproape sigur nu a avut timp sa-l obtina si fara ala nu are dreptul sa te opreasca. Astea-s legile, folositi-le!

DASCALUGABRIEL 12-03-08 20:28

[QUOTE=sTAILLL;1417563]problema este cine lea dat filmuletu... este unul dintre noi care le da informatii!!![/QUOTE
In primul rind filmarea este efectuata cu camera video de la rutiera,in al doilea rind nu cred ca bpr sau oricine altcineva ar da in primire pe altul.-nu vad motivul.

Billy c25xe 12-03-08 20:33

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 1419829)

Scrii serios?? Chiar se va face asa ceva la noi?? Ca nu am auzit pe nicaieri.
Baieti imi pare rau pentru ce ati patit dar o sa o scoateti voi la capat cu bine. Legislatia de la noi are multe gauri.
Parerea mea este ca si daca se va face aceasta pista tot vor fi baietzi care sa se dea si noaptea. Si cursele ilegale au farmecul lor. Si eu mai cred ca va fi pusa si o taxa pentru a te da pe pista , ca in ziua de astazi nimeni nu face nimic pe degeaba , nu trebuie si omu sa-si scoata banii?

DASCALUGABRIEL 12-03-08 20:35

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1417616)
certitudini....:
- cineva le-a zis....erau la panda
- am cazut de papagali noi...mai ales ca nici nu s-au tras baietii
- trebuia scosi niste tapi ispasitori
- am ramas fara permis, dosar, si in cazu meu masina urmarita...
intrebari:
- de unde stiau???
- cine a organizat toata treaba + si aia care s-au dat inainte cine erau??

1.pinda face parte din programul lor de asa zisa combatere a accidentelor ,deci nu trebuia sa le zica nimeni .
sa fie clar nu iau apararea nimanui(din intimplare ii cunosc pe cei doi si spun sigur ca nu s-au dat si cunosc si filmul desfasurarii evenimentului.)
2.zona este cunoscuta de cei de la rutiera si acctiune a fost una cu scop preventiv nu a fost sa zicem asa premeditata .

DASCALUGABRIEL 12-03-08 20:37

Quote:

Originally Posted by alin21 (Post 1420073)
atunci nu ne ramane decat sa facem o pista din piatra cubica sau sa gasim o pista de avioane parasita,daca exista asa ceva in romania sau au vandut-o ............

pista parasita nu vei gasi in veci.pt ca sint obiective ce intra sub incidenta decretului(nu mai stiu nr si an)care le clasifica ca obiective strategice.daca ar fi fost vreuna fii sigur ca imediat dupa scoaterea din fnctie se distruge cu buldozerul....

Kiki 12-03-08 21:17

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1420336)
1.pinda face parte din programul lor de asa zisa combatere a accidentelor ,deci nu trebuia sa le zica nimeni .
sa fie clar nu iau apararea nimanui(din intimplare ii cunosc pe cei doi si spun sigur ca nu s-au dat si cunosc si filmul desfasurarii evenimentului.)
2.zona este cunoscuta de cei de la rutiera si acctiune a fost una cu scop preventiv nu a fost sa zicem asa premeditata .

da ai dreptate....stau la cutie si asteapta... poate pica ceva...ai dreptate....

starfish 12-03-08 21:34

SIncer sa fiu voi aveti si nenorocul ca sunteti din Bucuresti iar gaborii de acolo fac din *** senzational...o dat eram 15 masini in afara orasului si sincer au vb frumos cu noi ne-au luat datele si cam atat ... bine eram in afara orasului dar oamenii au fost intelegatori erau vreo 3 echipaje in momentele alea si nimeni nu se dadea :)

Jimmy_slide 12-03-08 22:42

Quote:

Originally Posted by Monde0 (Post 1417857)
nu auziti ca nici in parcarea aia de la kiselef nu mai putem sa stam , ca cica punem ceva la cale, deja s-au pus camere, foarte tare, acolo macar se faceau liniutze de mult timp, dar cum vinerea trecuta au venit 3 mashini de politie dintre care 2 cu radar.

de cand sunt camere pe kisselef?

Vj_AlecS 12-03-08 22:48

Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 1420701)
de cand sunt camere pe kisselef?

da am vazut si eu camere...arata ca niste felinare albe puse pe stalpi de iluminare...sper sa fie numai camera si sa nu aiba si radar k altdel ma trezesc cu vreo "scrisorica"

ekhepo 12-03-08 22:49

mai nou au pus camere cam prin tot orasul...de cand cu summitul asta...:evil:

All times are GMT +2. The time now is 19:16.

- Copyright 2026 4Tuning