![]() |
in sfarsit mai vad si eu fete
nu puteai sa te abtii sa faci poza cu ala treaz :lol: |
1 Attachment(s)
privitzi si va minunatzi :wink: .sa mai zica cineva ca matizul nu fuge :lol: :lol:
|
frumos omule!!!chiar marfa bestia :twisted:
|
Super Matizu in actiune... :wink:
---------------------------------------- Am pile la Shantzu care are pile la parcare..... [am corectat greseala] |
bha raule se scrie SHANTZU , NU SHATZU!!!!vezi cum scrii ca ramai fara pile :wink:
|
nu ne am mai intalnit cu nimeni . am fost putin prin mall si apoi cand am plecat spre casa ne a prins o ninsoare daia de nu vedeai nimic .
|
1 Attachment(s)
0-100 km/h cam 7.8 secunde
|
Frumos ! :D
|
Re:
Quote:
ia zee si mie cum de a ta fuge cu 160 si a mea nu a vrut sa teaca de 148 nici moarta... :?: :roll: adica...a ta e mai cheala,daca stau sa ma gandesc asa...dar tot nu se explica :D ps:a mea e SE :roll: LOOL acu am vaz semnatura :D:D::D care e faza cu 1,4 16v?!?!?!!?!?si 98 cp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: |
tare rau peugeot-ul frate!
vino shi tu p la intalniri! sa-l vedem si noi! si sa ne cunoastem! |
droopy si jkv se ocupa de anunturi!
vb cu droopy! dar cat ai dat pe ea! sunt f curios! baga si tu caracteristicile ei! |
huh.. tzigane eshti cam interesat sau iti e teama de viitori rivali..! (eu cred ca tu vrei satzi iei o masina si te orientezi ca a ta sa fie mai frumoasa,mai puternica.. mai buna etc etc):) :) :)
|
pai ce satzi zic?de ce merge cu 160?e soferul bun :lol: :wink: .cat despre semnatura,nu are nici o legatura cu motorizarea actuala,mai degaraba cu cea viitoare :wink: .e mai usoara intradevar,dar mai are si cate ceva schimbat la motor,mici chitzibushuri :wink: .daca te intereseaza amanunte intra pe id-ul asta ciprian_show si vb
|
Re:
Quote:
|
anunturi matrimoniale :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning