![]() |
Re: Rebirth of a car
Io zic s faceti o grila custom care sa mearga peste faruri. vezi camaro ss
|
bine zici cata o sa fie ceva de genu dar ideea e deja luata pt alt proiect
|
Vreau sa o mai cobor putin, dar nu gasesc arcuri mai tari . Mai amm de montat eleronul, de schimbat stopurile si farurile, de facut evacuarea care va fi pe laterale de-alungul pragurilor si cel mai important, dar asta dupa ce va fi vopsita, de montat doua turbine cu geometrie variabila ;)
Oricum, intai sa termin Ascona, sa am cu ce ma plimba..... |
super misto masina....imi poti da si mie un PM cu datele tipului care face transformarile pentru frana spate?
|
Foarte faina masina!!! In sfarsit cineva apare cu un "dragster" adevarat! Ai grija, sa nu faci kitch din ea:lol:
Nu, serios... Asa cum ii acuma deja e foarte faina, vezi sa nu-o strici cu stickere si de-alea, ca nu se potrivesc la stilul asta. Astept sa vad ce eleron o sa pui, ca e greu de gasit un eleron fain pt. o masina ca asta. |
Asa E ..o Sa Am Eu Grija Sa Nu O Kitsch-uiasca
Capota Tre Schimbata Si Eleronu ..e Greu De Gasit..are Driveru Ceva In Gand...sa Vedem Cat De Repede Se Materializeaza |
Salutare....dupa cum stiti eu mi-am vandut Taunusu'....:((
Tipul care a luat-o are planuri mari pt ea (care s-au si concretizat)...si-a pus motor 2,9 V6... acum are o problema FRANELE...nu mai fac fata Si-a pus careva frane mai mari...sau a facut ceva imbunatatiri la frane ??? Daca raspunsul este DA, va rog sa ma puneti in legatura, sau sa imi spuneti ce a facut... Bafta |
sper ca rezolv eu ceva si atunci masina asta ..va deveni un muscle car adevarat sub capota
|
Salutare omenilor:)
IN curand o sa vedeti poze cu capota fata modificata, cu bordul terminat si montat si cu eleronul. |
Doamne ajuta...cat de multe reusite sa fie:))
|
Pai spor la treaba si cat mai curand pe strazi
|
lol fordul e pe strazi ...sa fie gata pe strazi.
|
4 Attachment(s)
Uitati si pozele promise
|
1 Attachment(s)
Si inca un ford al unui prieten....de asemenea "under construction" :)
|
da mai pune si fordu lui suciu
oricum astept poze cu eleronul |
All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2025 4Tuning