![]() |
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
Quote:
|
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
frumoasa dacia...mise pare garda la sol prea mare...dar in rest e ok.....
|
Quote:
esti penibil baietel de slobozia |
Quote:
am prieten care a fost plecat in grecia cu solenza si nu a picat nimic ... si nu a avut nici macar o problema ... asa ca nu privii doar partea goala a paharului ;) |
ce tristi sunt unii
tociti tastatura aia degeaba |
ce roti vrei si tu mai late.....stiu ar arata mult mai bine da na....nu vezi si seria 3 ultimu ...ce urat e rotile alea pe spate......da na ce sai faci.....daca ar fi pus nijte roti mai late....implica un alt cost de achizitie...poate si un alt design si multe altele in plus.....si na......sau limitat sa ajunga la un pret final accesibil pietei! oricum e un pas destul de bun.......poat e un pic la spate mai trebuia lucrat...da asta e ....e Dacie......:D
|
foarte frumoasa masina!!!
un pas mare inaite pentru dacia!!!:D acum ramane de vazut pretul:lol: |
Quote:
asa ai zis de parca teai supara daca am progresa si "noi romanii" ceva sau poate esti de alta nationalitate? |
eu zic ca pentru o dacie arat chiar bine
|
Quote:
|
La 7.000-8.000 Euro se poate cumpara un BMW seria 3 din 2000-2002. Eu cred ca mi-as lua Sandero cu ochii inchisi.... :))))
Nu am nimic cu propietarii de Logan sau viitorii Sandero ...dar cu banii aia va puteti lua ceva muuult mai sigur si mai fiabil (iar cca 6 ani vechime la un BMW de pana in 150.000 km eu nu prea cred ca se poate numi "cazan' sau "vechitura"). Bafta |
frumoasa , chiar imi place sunt curios dar extrem de curios cum va arata SUV-ul de la Dacia.
|
Quote:
inca unul care viseasa ozn-uri. prin cate accidente o fi trecut bmw-ul ala la 8000 de euro? mah oameni buni, mai lasati-ne odata cu rablele facute acordeon pe autostrazi vestice, reparate doar cat sa ia ochiul, si vandute ca masina unei babute ce mergea doar la buda cu ea. Bineinteles cumparata in romania de un tinerel pe banii lu' taticu, sau de unu care dupa aia mananca margarina cu ceai (neindulcit, ca deh de unde bani de zahar) :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning