![]() |
Re: BFN-u meu - Espero
Quote:
|
Quote:
ce materiale ai folosit, cat te-au costat, ce dificultati ai intampinat, cat a durat operatiunea, etc... |
Quote:
|
lasam de'oparte lucrurile marunte si trecem la lucruri serioase! as fi interesat ori sa-i fac un transplat , ori sa-i dau o vopsea frumoasa! am niste bani si bineinteles ca tot in masina o sa-i investesc dar vreau sa fie ceva de efect! sfatuiti-ma va rog ce ar fi mai bine sa fac pt masina mea!
ca transplant as alege un 2.0 16v calibra SFI (ceea ce are si NDY) + o cutie compatibila si de efect(un f20). Iar ca vopsea i-as pastra nuanta de alb , dar as vopsi-o alb perlat! ce ziceti? sfatuiti-ma acum cat am banii ca ii cheltui pe alte prostii! |
uite ca iti raspund pe topicul tau, ca sa nu mai poluam pe cel al lui Andy.
e vorba de 40%, citeste cu atentie. orice asemanare cu persoanele reale este din pura intamplare : deci AMY si NDY nu au motoare SFI, au motoarele stock! Oricum AMY in nici un caz nu are motorul de 150cp. Asta inseamna ca nu au omologat nimic pe masinile lor, iar la itp merg cu motoarele stock, cele daewoo. Daca vrei sa "faci o investitie" iti cumperi ce iti trebuie, pui pe masina si, la ITP dai jos "investitia" si pui la loc piesele vechi. Sau faci ITP-ul pe "masline"... depinde. Suficient de clar? |
Quote:
|
lucreaza la aspect...;)
|
Quote:
|
normal...lucreaza doar la aspect ca sa`si intoarca lumea capul dupa tine
|
BFN-u zilele astea a cam stat fara nici un fel de activitate ! maine o spal si poate pe seara urmeaza o sedinta foto! in prezent nu prea mai am ce arata pt ca e la fel ca pana acum! momentam sunt prins cu ceva treaba , dar urmeaza o nou luck si anume alte jante!
|
1 Attachment(s)
revin dupa o saptamana de absenta pe forum !!! cauza a fost un mic accident ( din cauza unuia cu caruta care era rupt de beat si mi-a iesit in fata)....asta ma facut sa reconditionez aripa (staga fata) , suportul bara (fata) si proiector (stanga) !!! cam asa arata avaria
|
1 Attachment(s)
insa asa arata dupa reconditionare....insa urmeaza vopsire totala cel tarziu pana la sfarsitul anului , faruri noi + kit bixenon !!!
|
naspa....ceva asemanator am eu pe dreapta la cielo..dar aripa nu are aproape nimic...de la un caine...bafta si ai grija !
|
2 Attachment(s)
BFN-u va primi jante noi pe 16'' urmeaza sa soseasca din germania!
asta e modelu : |
app am uitat sa specific!!! jantele sunt MAM W1 si azi au sosit :D urmeaza poze...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning