![]() |
Re: Dacia Sandero
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mie nu prea imi place Dacia Sandero ! Este prea mica ! Eu zic ca arata mai bine Dacia Logan decat Dacia Sandero ! Parerea mea !
|
Dap imi cer scuze .... m`am informat si yo si am gasit! Cica performantele ar fi limitate de cauciuri , pacat .... am mai citit ca e inca in teste dar cand o sa iasa o sa revolutioneze lumea auto .... acuma nu stiu sigur ca erau 2 articole unul despre motorul 1.0 si unul despre rs
|
Din cate am auzit vorbim de 2.0 benzina 150 cai.....ma gandeam la mai mult dar vad ca renault nu isi taie craca singuri..in schimb taie nissan-u la tot ce Nu inseamna 4x4:D
|
chiar nu m-ar deranja deloc sa apara un sandero rs
dar macar ar completa gama celor de la dacia cu un model sport |
2 Attachment(s)
am gasit ceva poze.......
|
Poza 1 nu are nici o treaba cu poza 2! oricum sunt fakeuri
|
in ce sens sunt fake-uri?
|
Quote:
Vor fi variantele de 1.6 16v - aproximativ 105 cp. https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/95057-logan-sport-and-sandero-sport-vin-sao-paolo.html |
Quote:
in sensu asta |
sandero arata bine.... logan cred ca sunt eu prea obijnuit cu el. eu zic sa scoata, nu poate fi ceva rau. sa scoata si turbo, si biturbo, si triturbo :D poate vedem sandero pe la wrc :))))
|
Quote:
arata destul de ok.. mai ales sandelul parca parca mai are moaca de masina care se preteaza cat de cat la ceva tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning